Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 36 - Chelsea 2 : 2 Tottenham (08.05. sri)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 78
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kranjcar tesko da ce ikada vise zaigrati za Totenhem.

Danas samo pametno,svaka pobeda je zlata vredna.

Niko-Kranjcar-008.jpg

Ove sezone se skoro i ne sjećam da je odigrao ijednu utakmicu za Spurse. Sjebala ga ozljeda, sjebale ga kile, ali imam neki osjećaj da bi se sutra mogao vratiti na teren. A onda belaj. Hoće ga nešto u zadnje dvije-tri godine projektili s 25 metara i više.

Ramires da ga gradi.

Hahaha, znam ja na koga misliš, ali nisam mislio da si ozbiljan.

http://www.transfermarkt.com.hr/hr/niko-kranjcar/transfers/spieler_16746.html

Demba je poslednju utakmicu igrao ispod ocekivanja - Debeli automatski ima izgovor da stavi Torresa u start.

nevjerujem bas da ce Tores startovat ovu utakmicum,kad god nam je trebala pobjeda u ligi igrao je Ba,tako ce biti i veceras a da ce Tores dobiti priliku hoce sigurno ili ce zamijeniti s Ba ili ih opet zajedno kao protiv Mancester Utd sve zavisi od rezultata.

Ako Hazard ne bude igrao tesko da se sta moze pozitivno ocekivat, mogu reci cim sam bacio oko na ovo jebeno sranje od goal.com sastava, cim sam vidio da nema pomenutog, onda isto da su mi sve ladje potonule. Znaci Hazard mora veceras igrat, veceras se utakmica mora dobit, mora !

Druga stvar sto me vec pomalo pocela živcirati, to je odabir igraca defanzive, tacnije ne igranje Terry-a koji nam je jako potreban sada, te sto se u ovako bitnim utakmicama Ivanovic ne stavlja na beka.Ali đaba pricati, preostaje nam sad samo nada.

Idemo momci po pobjedu !

Dobili smo United bez Hazarda ;)

Kako smo ga dobili? nemoj biti smijeÅ¡an molim te. Jadno i sretno smo ih dobili u zadnjim minutama igre, prema tome. Da je Hazard bio zdrav i da je igrao tu utakmicu, pobjednik bi se vec znao u prvom poluvremenu, a ne u 87. minutu. Ne treba izmisaljti toplu vodu, treba jako igrati i dati svoj makismum. 

The @chelseafc team: Cech; Azpi, Ivanovic, Cahill, Cole; Ramires, David Luiz; Oscar, Mata, Hazard; Torres. #CFC

Subs: Turnbull, Terry, Lampard, Ake, Moses, Benayoun, Ba. #CFC

Svidja mi se sastav, brazilski duo na centru funkcionise odlicno.

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Kako smo ga dobili? nemoj biti smijeÅ¡an molim te. Jadno i sretno smo ih dobili u zadnjim minutama igre, prema tome. Da je Hazard bio zdrav i da je igrao tu utakmicu, pobjednik bi se vec znao u prvom poluvremenu, a ne u 87. minutu. Ne treba izmisaljti toplu vodu, treba jako igrati i dati svoj makismum. 

Sve u svemu Hazard igra, tako da je diskusija bespotrebna. 

A silovao bi ih Mata i bez njega ;)

zadovoljan sam prikazanim i ako smo imali bolje sanse i mogli smo imati i veci rezultat,Adebayoru svaka cast na golu prava majstorija.

Odlično poluvrijeme, pregršt šansi (13-6) i naravno odličan rezultat. Najbolje bi bilo da ovako završi ali zvučni predobro da bi bilo istinito.

Kakva glupost. Taman krenem pisati da smo bolji od tog jadnog Tottenhama za 3 klase, samo da ne primimo neki glupi gol, i paf, 2-2. ÄŒista glupost.

Tottenhem nije stvorio 2 prilike, ne znam kako su uspjeli dati 2 gola. Koštali su nas čisti ziceri Hazarda i Ramiresa u drugom pv

Gotovo je sad, okrenut se naprijed, pobjediti a villu i u ligi prvaka smo.

Jedini krivac je DEBELI DEBILNI IDIOT GLUPI BLENTITEZ, jebem mu sve po spisku od A do Ž i njemu i njegovom Looserpoolu i Emenalu sve da im jebem što se može opsovati i što je opipljivo i neopipljivo.

ĐUBRAD MARŠ IZ CHELSEAJA! MAAAAAAAAARŠ ĐUBRAD LOOSERPOLSKA!

Koja je to pamet da ubaci onog tokara Benayouna koji nas je umalo koštao gola umjesto Lamparda??? Koja je to idiotska pamet?

BENITEZ DA BOG DA VIÅ E NIKAD TRENER NE BIO, DA BOG DA VJEÄŒNO SJEDIO U UREDU EUROSPORTOVOG STRUÄŒNOG KOMENTATORA!

Protjerati govna, nadam se da će Mourinho čistku napraviti.

I kupite sebi neke kopačke koje ne proklizavaju, em što ste sjebali šanse, taman će te i glavu izgubiti.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.