Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 36 - Chelsea 2 : 2 Tottenham (08.05. sri)

Istaknuti odgovori

Pička vam materina, igrate ko kurac svi do jednoga (osim Ashleyja), najiskrenije me zaboli kurac što su stvorili 20 šansi, mogli su ih i milijun stvorit kad su zabili dva gola, stvarajte šanse na treningu a na utakmici ZABIJAJTE JEBENE GOLOVE mater vam jebem, padate pred golom ko Starački Nogometni Klub Epileptičar, svakome od vas treba 400 prilika da bi uboli jebenu loptu u jebeni gol, marš u pičku materinu i tores i benajun i jebeni sexy nogomet, opet snervan ode u krevet.

• Odgovori 78
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

da smo pobijedili bili bi sigurni za ligu prvaka ovako sve jos drzi klubove u borbi do kraja a nasi igraci nisu odigrali drugo poluvrijeme kako se ocekivalo.Neznam sta je bilo Hazardu ali onakvu priliku propustiti je zaista nemoguce da smo tad dali gol sve bi se otvorilo u nasu korist ovako nas je Totenham kaznio iz jedne situacije koja je vjerovatno ofsajd ali desilo se sve brzo u kaznjenom prostoru i tesko je bilo zavidjeti tu situaciju.Ne kontam i neke Benitezove izmjene poput Benayoun umjesto Oscara a Lampard na klupi,ono sto Luiz pokusava onim dugim loptama moze se desiti da od 100 onakvih centarsuteva damo gol zaista nepotrebno se gube samo lopte naprijed kad od onakvih centarsuteva nema nista.

Ma terajte se u 3 pičke materine!! Pa opast će mi kosa u cvijetu mladosti! Ja ovo ne mogu, pa jebeš mi sve, umjesto da nastave kontrolirat utakmicu oni se povlače!! Pa pred kim?!?! Pred jebenim pjetlićima!!!!!!!! Onaj glupi sudija mamu mu jebem usranu šta nije digo onu zastavicu kod 2. gola njihovog i još da Ramis nije pao u presudnom trenutku eto ti 3:1 i LP! Ovako se jebite, boli me kurac oćete u LP! Pun mi ih je kurac, godišnja plaća dovoljna za cijeli život, a oni tako

Utakmica i igra po meni ispod očekivanja, imali smo sve, ispromasivali itd, a na kraju se povukli i branili se, ugl lose, prosuta 3 boda bzvz, dobili smodva glupa gola, prvi je hazard sjebo gore,cahill gledao adebayora a  cech je  zzujao po 16m, a drugi gol je  ofsajd

I da jebo ja mater onom debelom smradu, govno jedno debelo, kakve su to izmjene!?!? Benajun aloooooo, pa ne može trčat čovjek, a Demba jadan na klupi gleda, a može zabit kako oće, obrana Pijetlića šuplja ko švicarski sir

943280_515688861801089_1080493938_n.jpg
Steta , mnogo smo bolji bili od Spurs-a . Trebali smo u prvom dati jos koji gol . Steta . 

Ali i dalje smo u jako dobroj situaciji za Ligu Prvaka . 

Šta reci nakon ovog danas.

Prvih 60 minuta izvanrednih. Trojac Hazard-Mata-Oscar briljirali. To je onakva igra kakvu zelim od tog trojca.

Nakon odličnih 60 minuta vidlo se je da nam je tempo igre pao, da su se Ramires i Luiz polako poceli gubit i onda UMJESTO da osvježi srednji red i da izvadi Ramiresa i uvede Lamparda kako bi i dalje kontrolirali tekmu, on izvadi Hazarda i uvede Mosesa.

U redu! Idemo dalje. igra nam je i dalje u kurcu, od izmjene nikakvog efekta, a na raspolaganju imamo još 2 izmjene. Spursi rade pritisak, a mi se ne mozemo odhrvat, svaki imalo inteligentan menager moze pretpostavit da gol visi u zraku. I onda umjesto da popravi i okrene igru u našu korist, šta Benitez radi. Vadi Oscara (još jednog igrača koji je odličan) i uvodi Benayouna. Potez koji je neshvatljiv. Rezultat 2-2, Spursi i dalje rade pritisak. Pa onda ces se il zatvorit (izvadit jednog ofanzivnog veznog i uvest pravog defanzivca) ili krenut po pobjedu. Mogao je uvest Lamparda i Dembu i napravit pravi pritisak na spurse i vjerujem da bi bilo ploda od tih izmjena.

Benitez je još jednom pokazao da kolka je svirala od trenera, ove izmjene i postupki koje on radi su apsurdni i nemaju veze s vezom. Nadam se da ce cim prije otici i da ce nam doc neko normalan! A do onda molimo se da dobimo još preostale 2 tekme i osiguramo 3 poziciju.

Ma nema smisla više komentirat nijednu utakmicu ove sezone. Uvik ista priča, Ramires previše lopti izgubio. Na Torresa neću trošit riči. Nadam se da ću ga od iduće sezone spominjat samo kad budem radio usporedbe koliko je neki napadač loš a on nek ode što dalje... 

ma uvijek poslije ovakvih tekmi kažem da smo ekipa bez duše. vode i onda se brane i seru nešto. i onda se pitamo kako nam MANU bježi 20 bodova.  ma nemam volje ništa im više govoriti nego samo čekati da ova patnja završi što prije. i ovako su mi oduzeli previše godina života

Ja ne znam ko je ovo napisao da ni bod nije loš, stvarno mi nije jasno kako nije loš, kad do kraja imamo AV i Everton. AV svi izgleda misle da će opet bit neko silovanje, ali neće, nisu oni uopće loša ekipa, a tek Everton, pa to je strašno jaka ekipa ne toliko ofenzivno koliko defanzivno, dok Arsenal čeka Wigana koji je valjda svjestan da se neće spasit i ide u Newcastle što nije toliko lagano, ali lakše nego Everton, a Tottenham ima sigurna 4 boda kod Stokea i Sunderlanda, ako ne i više

Tottenham mi je izgledao mnogo zrelije od nas.

šta si ti gledao brate

Tottenham je izgledao ko živi jad, a mi smo sami krivi što ih nismo natrpali 3-4 razlike

jedino je Adebayor igrao kod njih, ostali nula

Samo su dvije stvari dobre iz večerašnje utakmice:

1. uspio je ne sjebati rekord protiv Tottenhama

2. tekma za okupljanje protiv Ville će biti važna, a ne bezveze za odmaranje

Da nam nije FSW na klupi, tj. da sjedi neki normalan trener, večeras bismo im strpali tricu komotno. Ovako, veliki taktičar ide braniti 2:1 čitavo drugo poluvrijeme i normalno Tottenham izjednačava. Realno, lako smo mogli dobiti i treći.

• Autor

Ako nista barem mogu reci da imamo dobru ekipu. Fantasticni MAZACAR. Sjajno smo igrali, koliko-toliko.

Ramires bozanstvenu zavrsnicu ima. Torres isto nakon duzeg vremena da kazem da je dobar bio.

Sve je izgledalo dobro do 2-2.

Mislim da ova ekipa ima veliki potencijal samo trener nam fali. Da li je Mou bio danas. 4-1 ako nebi bilo jebi me.

Mnogo prilika propustenih nazalost.

Ne pogledas utakmicu, dodjes ovde da procitas nesto konstruktivno, kad ono fudbalski znanci psuju sve po spisku... Oni igraju za Chelsea, vi sedite za kompjuterom, preko pola Evrope i pametujete. Toliko.

Ne pogledas utakmicu, dodjes ovde da procitas nesto konstruktivno, kad ono fudbalski znanci psuju sve po spisku... Oni igraju za Chelsea, vi sedite za kompjuterom, preko pola Evrope i pametujete. Toliko.

A oćemo li dolazit na forum i pisat glupave postove. Pa normalno je da svak iznese svoje mišljenje, a to što ti to shvatiš kao pametovanje to je nešto drugo. Evo i ti si došao na forum pročitati o utakmici nešto pa si nam počeo pametovati šta se piše. :P ;) 

Tuga Žalost Beda

Moram da priznam da sam duboko razočaran igrom pojedinih igrača ali i pored slabe igre odredjenih pojedinaca glavni teret još jedanput pada na ledja treneru plavaca

Još jedanput je Čelzi igrao praktično obezglavljen,kao kakav slepac koji štapom udara po trotoaru,baš tako i nikako drugačije

Tores još jedanputa dokazao svoju nesposobnost,nekih igračima je dovoljno par trenutaka da reše utakmicu,njemu 90 i kusur jebanih minuta nije dovoljno da jedanput šutne na go protivnika.Pored toga i dalje mu je najslabija strana samo kretanje,ne učestvuje u akcijama,isuviše pasivan,nabija se u protivničke igrače kao da igramo rukomet,rasan pivot,nema šta.

Benitez očigledno ima oči na stražnjici,ne mogu da verujem,pa kakve su to izmene,drži Toresa na terenu,izbacuje Oskara,ulazi Benajun :headbang :504: :504:

i što je najgore ne vidim izlaz iz ove septičke jame,nema nikakvih izgleda bar za sad da Tores odlazi na leto,neznam da li mogu da preživim još jednu sezonu sa njim u plavom dresu

eto da ne bude baš sve tako crno,pohvalio bih Luiza i Ramiresa

Totenhemu sve čestitke,ne bih nikog posebno izdvajao,eto možda samo reprezentativca Islanda - Gylfi Sigurðsson,mada njega sam i onako pohvalio već pred utakmice tako da je ispunio moja očekivanja

A oćemo li dolazit na forum i pisat glupave postove. Pa normalno je da svak iznese svoje mišljenje, a to što ti to shvatiš kao pametovanje to je nešto drugo. Evo i ti si došao na forum pročitati o utakmici nešto pa si nam počeo pametovati šta se piše. :P ;)

Cekaj majstore tebi nije glupo doci ovde i opaliti igracima sve po spisku :-?

Steta za izgubljena 2 boda,posao bi bio resen,ovako imamo jos posla. Ali sa obzirom na sezonu kakvu imamo,tesko je i bilo da mozemo nesto resiti vec u pocetku,znate i sami da se cele sezone moramo znojiti do kraja, samo se nadam da do kraja necemo sve zeznuti,kao sto je slucaj do sada bio. 

Imali smo 2 odlicne sanse za treci pogodak, Hazard i Ramires, Ramires se okliznuo jer mu je lopta otisla unazad i nije mogao da se vrati po nju. Hazarda mislim da je iznenadilo sto je prosla lopta na tik od odbrambenog igraca Spursa i to ga je poremetilo. Imao je Torresa a drugoj strani,ali odlucio se za losiju opciju,sta da se radi. Najveci krivac je Benitez i njegove glupave izmene, da je Frenki usao i Ba imali bi drugaciju pricu,ali objasni to debelom konobar. 

Jos smo u dobroj poziciji, 3 boda nam daju sigurno 4 mesto zbog mnogo bolje gol razlike, a za ostalo cemo videti. Stresna sezona je ovo,strasno,sledeca uz pravog trenera ce biti puno bolja. 

Cekaj majstore tebi nije glupo doci ovde i opaliti igracima sve po spisku :-?

što će biti glupo whis. šta zasluže to i dobiju. svatko ima svoje mišljenje. po tvom ih onda nebi trebali hvaliti na sva usta kad odigraju dobro????

Naravno da sam bio razocaran sto smo OPET primili gol u finisu utakmice i izgubili bodove.Jednostavno mi konstantno zadnji 10-15 utakmice igramo samo sto moramo umjesto da bas u tom periodu dotucemo protivnika.Prije utakmice sam bio ubijeđen u pobijedu,al sta da se radi sami smo krivi za to.Taktičke poteze i izmjene naseg strucnjaka necu ni komentarisat jer ne volim komentarisat glupe i nelogične stvari.Toliko sto se tice utakmice...sto se tice borbe za plasman u LP tu smo i dalje u dobroj poziciji i smatram da cemo zavrsiti 3. na kraju.Igramo jos protiv A.Ville i gostima i docekujemo Everton i mislim da ne bi trebali imati problema oko plasman u LP,A. Villa je vec prakticno osigurala opstanak tako da mozemo da uzmemo 3 boda sa Villa Parka nece sigurno biti lako al mi to mozemo i u zadnjem kolu cemo igrati protiv Evertona koji nemoze vise ni napred ni nazad na tabeli a vec smo ih ove sezone pobijedili na Goodisonu.Mi sa samo jednom pobijedom smo 100% na 4. mjestu dok za ostalo cemo vidit...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.