Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 36 - Chelsea 2 : 2 Tottenham (08.05. sri)

Istaknuti odgovori

Chelsea-vs-Tottenham.jpg

PREMIER LEAGUE

08.05.2013 srijeda 20:45H

CHELSEA vs. TOTTENHAM

Uvodnicar: Ercov

Jedan mali info.

Tottenham nije pobjedio Celzi u gostima nikada u premier ligi, tj otkako se tako zove i po tom sistemu igra :)

• Odgovori 78
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Ma ja u zadnje vrijeme sta sam glasao na anketi to je i bilo. Ocekujem neki X al sam lupio na pobjedu reko mozda imam neke moci pa pobjede(HAHAHA)

Nego gledam ovaj "Matchday" pa 12 kola pogresno pisete ja gledam sad prosli 34 bio a 35 tekmi odigrano :

ovo je finale čitave sezone, ako ovo zajebu zajebali su sve, mogu ovo dobiti već su ih uzeli na whl

samo cuvati Balea i zaustavili smo Totenham,gledao sam utakmicu protiv Southamptona bili su potpuno bezobasni i jedan potez Balea rijesi utakmicu.Ako pobijedimo ovu utakmicu ova ce mi pobjeda biti jos vrijednija iz nekoliko razloga.

- s ovom pobjedom bi osigurali plasman za ligu prvaka

- pobjeda nad Totenhamom je uvijek slatka jer su nam rival

- zacepili bi Boasu usta i porucili mu da nas prestane ujedati bez razloga

- izbacili bi jednog od rivala za borbu u ligi prvaka

- pokazali bi ko je gazda u Londonu.

Mike Dean sudija na mecu protiv Totenhama. 

E momci,jos ovo da zavrsite i onda da se malo opustimo na kraju, dosta je grceva ove sezone,nemojte nam jos koje infrakte priredivati. Kokos ocerupati,pokazati Boasu da nas ne uzima vise u usta. Overiti plasman u LS i onda sledece sezone krenuti ispocetka.

Ne znam mozda sam je jos uvijek pod uticajem one nedeljne pobijede,al ja vjerujem da mi dobijamo Tottenham.Ovaj podatak da nismo nikad od njih izgubili na Stamford Bridgeu od kako se engleska liga igra pod ovim imenom ipak nesto govori.Prosle sezone smo sa njima na Bridgeu odigrali 0:0 i to smo jos mislima bili u LP.Kvalitetni smo i to moramo pokazati na terenu,pobijeda nad Unitedom je sigurno podigla moral i raspolozenje u ekipi.Druga stvar koja definitivno ide u nasu korist je to iskustvo igranja velikih utakmica dok igraci Tottenhama nemaju to iskustvo,mi imamo mnogo igraca koji su do sada u karijeri prosli sve i svasta poput Cecha,Terrya,Lamparda,Ivanovica,Cola i oni znaju kako se ovakve utakmice dobijaju.A i ostali nasi igraci koji su dosta mlađi imaju vec mnogo velikih utakmica u nogama.U ovoj utakmici ocekujem raspolozenog i svjezeg Hazarda,jer ako Hazard bude na svom nivou nemamo se cega bojati.Sto se tice Tottenhama gledao sam ih zadnje 2-3 utakmice i djelovali su bezidejno i njihova igra se jednostavno svodi da 9 igraca ima zadatak da doda loptu Baleu i on preuzima odgovornost sto im za sad prolazi.Bale je zadnju utakmicu protiv Sotona igrao odmah iz napadaca(AMF) znaci mozemo ga ocekivati na nekoliko pozicija i moramo biti spremni na njega.Znaci od pocetka im dati do znanja ko je gazda i jednostavno ostaviti srce na terenu.

SASTAV:Cech,Ivanovic,Terry,Luiz,Cole,Lampard,Ramires,Oscar,Hazard,Mata,Ba.

Ovo je jedna od onih utakmica koje se moraju dobit pod obavezno jer ne triba zaboravit da imamo nezgodno gostovanje pa zadnje kolo everton koji sigurno nece skinit gace,,, Triba odigrat na 3 boda jer je i x u nekom slucaju dobar ali s pobjedom bi mogli odmarat glavne vijoline protiv ville na vikend... come on blues

Nije nimalo lako igrati protiv njih,ali osjecam da cemo ih pobijediti barem minimalno il 2 razlike.Samo da sudjenje bude na nivou i da se ovi pripreme dobro.Vec ih je Chelsea pobijedlio u gostima tako da imamo prednost .I naravno Bale ne daje gol,njega pritisnuti

Vise sam siguran u pobjedu protiv Spursa nego sto sam bio protiv MUFC-a . 
Eden je spreman on ce igrati 95% , mislim da ce Matu Rafa odmarati  . 

----cech 
-Azpi-Iva-Cahill-Cole--
----Ramiz--Luiz---
--Moses-Oscar-Hazard-
-------Torres-

• Autor

Nema ga sta odmarati.. Neka ga odmara protiv AV

Cech

Azpi Luiz Cahill Cole

Ramiz Lampard

MAZACAR

Ba

Cahilla bih prije Terrya jer imamo nalozenog Bejla, u top formi i mislim da bi bolje parirao snjim cahill nego terry. Iako Terry bude igrao vjerovatno ce luiz uzeti sebi pod noge al opet bolje je da je tu iza cahill ako se luiz zajebe nego terry.

:)

btw imam filing da ce lamps odmarat

Koji Kranjčar?

Niko-Kranjcar-008.jpg

Ove sezone se skoro i ne sjećam da je odigrao ijednu utakmicu za Spurse. Sjebala ga ozljeda, sjebale ga kile, ali imam neki osjećaj da bi se sutra mogao vratiti na teren. A onda belaj. Hoće ga nešto u zadnje dvije-tri godine projektili s 25 metara i više.

Ramires da ga gradi.

Cae,vise nije zanimljivo..
Znamo da se drogiras al' nemoj to ovdje iznositi,majketi.

A sto se tice utakmice,samo cu jedno reci:
HOCU DA J..... BOASA U USTA DA SE VRATI U MISIJU RUPU ODAKLE JE I IZASAO !!!

Ovo Demba mora početi, već je dao golčinu Tottenhamu u prvom kolu ove sezone, ako zaigra daje gol 100% (ZAPAMTITE OVO)

Ima li išta ljepše?

http://www.youtube.com/watch?v=rtAlcC3oeAk

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.