Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL 8 - Chelsea 3 : 1 Rubin Kazan (04.04. �et)

1. 1.

• Da
      0%
      0
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Haha moj dobitni listić: Torres daje gol, Chelsea pobjeđuje, Chelsea-Rubin manje od 4.5 žuta. Kvota 6.35.

• Odgovori 139
  • Pregledi 11 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Informacija(koji je uglavnom dobro informisan:D) rekao kako fudbaleri Chelsea od avgusta meseca igraju bar po dva meca nedeljno. 

Bice cudo ako uzmu bar jedan od dva trofeja i plasiraju se u top4 na kraju sezone. 

Informacija(koji je uglavnom dobro informisan:D) rekao kako fudbaleri Chelsea od avgusta meseca igraju bar po dva meca nedeljno. 

Bice cudo ako uzmu bar jedan od dva trofeja i plasiraju se u top4 na kraju sezone. 

Da,da.
Bas je rekao da je samo Cech odigrao ove sezone 50 utakmica u svim takmicenjima..

Zadovoljan sam igrom i rezultatom, ali nisam zadovoljan pojedinim igracima. Moses, Benayoun, Marin nisu u stanju da kvalitetno zamijene Oscara i Hazarda. Od Benayouna i ne ocekujem neke partije ali me zabrinjava ta neborbenost kod Mosesa. Svaka čast na golu ali to je jedina stvar koju je uradio kako treba. On i Benayoun su se smjenjivali lijevo-desno i ni na jednoj poziciji nisu odigrali kvalitetno. Mnogo sam više očekivao od njega ove sezone.

Marin dobio šansu i nije ništa pokazao. Sjećam se jedne utakmice kada je Oscar dobio 10tak minuta i u tih desetak pokazao mnogo više nego neki u cijeloj utakmici. Ramires je oduzeo mnogo lopti, imao par loših dodavanja ali zadovoljan sa njegovom igrom.

Mata odigrao dobro, bez njega Chelsea nema igre. Malo je valjao protivnike, malo kroz noge ali valjda će mu oprostiti. :p

Dobro je. Fina pobjeda uz propisnu igru koja nije bila spektakularna ali zato je realizacija bila skoro pa savrsena da je Mata zabio sa 7-8m. Ali dobro, zadovoljan sam. Nemojte praviti planove za moguceg protivnika u polufinalu jer nista nije gotovo. U Moskvi na -30 i na smrznutoj vjestackoj travi, nece se momci mnogo naigrati fudbala i zato je vazno sto manje gresaka praviti. A oni su navikli igrati u takvim uslovima, to mi je rutina.

rezultat je mogao biti i veci s obzirom na prilike,zadovoljan i igrom i rezultatom,Rubin nije imao neke prilike i dali su taj gol iz penala,u revansu odigrati pametno igrati kolko nam treba za prolaz,slozio bi se oko Mosesa koji je osim gola nije ponudio nista,od Benayouna nisam ni ocekivao da ce biti igrac utakmice ali eto bar neki igraci se nisu umorili da su igrali cijelu utakmicu pa je ovaj potez Beniteza vise nego dobar,Marin nije nista ponudio od ulaska,Ramires igrao pametno presijecao dosta napada i imao nekoliko losih dodavanja,Lampard nevidljiv ali nebrinem se za njega legenda je i mora biti i slabih partija.

Zadovoljan sam sa utakmicom i igrom. Lamparda jbg nije išlo, ali se desi svima. Ponovno ću pohvaliti Torresa koji je bio savršen jučer i nadam se da će se to nastaviti barem do kraja sezone sada kada nam je to najviše potrebno. Sa rezultatom sam više nego zadovoljan, nisam htio da utakmica završi 2:1, jer iako nisu nešto igrali jučer, Rusi mogu bit više nego zajebanio kad igraju kod kuće. U Rusiju idemo sa dva gola prednosti, ali se nadam da FSW neće odigrati neku obrambenu taktiku jer će to sve sjebat po mom mišljenju. Treba i tamo napadati da se vidi da zaslužujemo prolaz.

[media]

http://www.youtube.com/watch?v=MXZjVhWwkEw

[/media]

[media]

http://www.youtube.com/watch?v=0le15FVUgmY

[/media]

557975_467559056648744_811555399_n.jpg

558113_467559076648742_138068584_n.jpg

65734_467559086648741_1810280413_n.jpg

539201_467559186648731_2029235208_n.jpg

522064_467559203315396_583431981_n.jpg

532952_467559279982055_1397997723_n.jpg

555534_467559296648720_1520152904_n.jpg

543777_467559316648718_50198467_n.jpg

Dobro je. Fina pobjeda uz propisnu igru koja nije bila spektakularna ali zato je realizacija bila skoro pa savrsena da je Mata zabio sa 7-8m. Ali dobro, zadovoljan sam. Nemojte praviti planove za moguceg protivnika u polufinalu jer nista nije gotovo. U Moskvi na -30 i na smrznutoj vjestackoj travi, nece se momci mnogo naigrati fudbala i zato je vazno sto manje gresaka praviti. A oni su navikli igrati u takvim uslovima, to mi je rutina.

Imam druga u Moskvi, koji kaze da vreme tamo nije nista losije nego kod nas, niti da su najavljivani veliki padovi temperature. 

Posao je ovde zavrsen. 

Bice u Moskvi oko 5-6 stepeni,nece biti ispod 0 pretpostavljam.

Takodje,ni vestacka trava nece biti problem...Ma i vreme i sve nebitno ako mi mec shvatimo ozbiljno i to da jos nismo zavrsili posao.

Imam druga u Moskvi, koji kaze da vreme tamo nije nista losije nego kod nas, niti da su najavljivani veliki padovi temperature. 

Posao je ovde zavrsen. 

To je pravi supporter, odmah se raspituje o uslovima za igru. :P

Pa ljudi April je, nije Januar ili Decembar da bi bilo -30...

Ovo se može i mora proći, u igri je fin trofej, tako da ne smije bit zajebancije..

el.jpg

A ruzan je u pm :D

Ruzan,ali bolje ista nego nista kada smo dovde dogurali :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.