Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL 8 - Chelsea 3 : 1 Rubin Kazan (04.04. �et)

1. 1.

• Da
      0%
      0
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 139
  • Pregledi 11 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Igramo odlično, kontroliramo igru, svi su jako dobri pa čak i Bertrand, Torresom sam pozitivno iznenađen, igra jako dobro, a što se tiče penala, to nema ni govora vidljivo je bilo da nije namjerno igrao, još ga je pogodila u nadlakticu, tako da je ovo po meni greška suca, šteta, da je ostalo 2:0 i u drugom poluvremenu 3:0 osigurali bi prolazak već sada

Kakva dominacija do 2. gola, nije mi jasno zašto smo se onda povukli... Ovaj glup penal je u stvari posljedica toga.
Torres odličan, napokon. Nema povlačenja, idemo dalje po golove!

Imali smo sve, a sada imamo primljeni gol kući što nam nije trebalo. Nadam se da ćemo osigurati prolaz u drugom pv.

U drugom nastaviti napadati, ni pomisljati da se cuva ovih 2:1. Benayouna ne mogu ocima gledati. Daj Hazarda ovamo da Mata ima s kim dupli pas  na 16 metara odigrati.

Bio bi bas pozitivan utisak da nije bilo ovog glupog penala i gola Rubina...I protiv Steaue smo primili glupe golove i sad ovo.

Mislim da mozemo da budemo zadovoljni izdanjem ove ekipe koja je izasla na teren...Malo mi je Frenk losiji ali ok,mozda je to samo moj utisak.

Benayoun,Lampard,Moses danas ispod proseka.Bar dve izmene u nastavku,pa da pokušamo pobediti ovu utakmicu sa dva razlike.

Rubin je do večerašnje utakmice primio 4 gola u LE.

Tores je za 70 minuta postigao dva.

Protiv koga je igrao Rubin? :D

Odlično!! Samo trpaj Torres! Svi su odlični, igra i Benayoun solidno za razliku od inače, nadam se da će zabit bar još jedan!

Svaka čast momci, odlična pobjeda! Torres uvjerljivo najbolji igrač utakmice, penal malo navučen, ali je Terry opet igrao rukom kasnije pa neka ga. Poslušali su me nakon poluvremena, drzali pritisak na Rubinu i to se isplatilo trecim golom. Samo odgovorno i pametno u Moskvi i u polufinalu smo, mislim da ćemo tek tamo koliko-toliko dostojnog protivnika u Europskoj ligi dobiti.

Vrlo dobra utakmica sa nase strane i pobeda koja bi trebala da bude dovoljna za plasman u 1/2 finale.

Tores postigao 2 gola,svaka cast,Bertrand odigrao jednu od boljih utakmica za nas...

Idemo bre da osvojimo ovo!

E,ovo je utakmica u kojoj smo imali kontrolu igre i rezultata.A,sad pobediti Sanderlend,pa mirno u Moskvu na revanš Rubinu.

Da napišem šta mi je na duši uz nadu da će barem crvena boja mog nicka i oznaka 'administrator' privući neke od forumaša misleći da sam ja nešto posebno pametan.

Prvo bih se dotaknuo protivnika. Vidi se da znaju igrati fudbal no, nisu još na našem nivou. Čudom se čudim kako su stigli do ove faze takmičenja.

Nadalje, dotaknut ću se naših igrača, pošto sam uopšteno igrom i rezultatom zadovoljan.

ÄŒech - Na visini zadatka.

Azpilicueta - Odigrao standardno dobro.

Luiz - Sjajna lopta kod prvog gola, uopšteno dobra partija.

Terry - Ratnik, vođa, ginuo na terenu. Mislim da nije bilo namjere da igra rukom kod onog penala.

Bertrand - Fantastična partija, kako naprijed tako i nazad.

Lampard - Tanak ko folija. Slab u tranziciji prema naprijed, nije slao kvalitetne lopte a dosta je i griješio.

Ramires - ÄŒisti prosjek. Dobar u defanzivi, naprijed nula bodova.

Moses - Ne znam fakat šta je s ovim momkom, al otkad se vratio sa Afričkog kupa katastrofa je. Prije su ga prodori krasili, a sada krene uz liniju i zabija se uz igrače, ne može nikoga proći, a i kad prođe ne šalje upotrebljive lopte. Po meni je izgubio mjesto u startnoj postavi za narednu tekmu.

Mata - Kao i Moses, katastrofa. Nešto je driblao al nula bodova, ništa korisno od toga. Izvlači ga malo asistencija, al ukupni dojam kao kod Mosesa jako loš.

Benayoun - Dobar za sapuna.

Torres - Napokon dobra partija. Nadam se da dolaze dobri dani za njega, jer automatski dolaze dobri i za nas.

Hazard - Odmah unio živost u igru, standardno dobar.

Oscara i Marina ne mogu ocijeniti, premalo su igrali.

Još san na Chelsea predict pogodio rezuultat,tko zna mozda osvojin ovaj potpisani dres,sjajna utakmica,bravo za Torresa,Mosesa i Hazarda.

Marin nevidljiv onih 10 minuta koje je ušao.

Frank također ali sve je to manje bitno,pobjeda je tu.

Pobeda ocekivana. 
Da mi je samo znati ko ubaci onu loptu u teren #-o

Rubin nije ni imao sta da pokaze. Pa Ramires ih je sam zaustavio.

Ne ocekujem nista bolju igru u revansu, jer jednostavno Rubin nema taj kvalitet da ugroz Chelsea. Cak verujem da ce i tamo izgubiti.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.