Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL 8 - Chelsea 3 : 1 Rubin Kazan (04.04. �et)

1. 1.

• Da
      0%
      0
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 139
  • Pregledi 11 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor
Umjetna nama,umjetna njima,isti su uvjeti.
A od Rubina do Moskve ima nekih 700,800 kilometara,nije ni čudo da im je slaba potpora na tribinama.

Ala ce biti tesko i pretesko gledati nase igrace na travi Luznjikija,bar meni...

Ma koji kreten ce doci i gledati ovu raspalu ekipu na jebenom minusu i to debelom.

Klub se ne gleda jer je uspjeÅ¡an i  jer je najbolji,nego jer ga voliÅ¡,jer je mozda iz tvog grada... ;)

Ma da,ali da Rusi zive za fudbal,bas i ne.
Recimo da su u pitanju Englezi ili Njemci pa hajde ali u Rusiji i nije tako..

Dobro gledajuci generalno da,ali sigurno postoje pojedinci  koji dolaze na utakmice i vole klub unatoc loÅ¡im  rezultatima itd.

NajviÅ¡e gledan to na primjeru svog grada,Splita,odnosno Hajduka.Nije ni Hrvatska navijacka zemlja kao sto su Engleska i Njemačka,logično s obzirom na velicinu,ali opet  imamo navijače koji su tu i kad je najteže,koji prate klub  ma kakvi god uvjeti bili...

Dobro gledajuci generalno da,ali sigurno postoje pojedinci  koji dolaze na utakmice i vole klub unatoc loÅ¡im  rezultatima itd.

NajviÅ¡e gledan to na primjeru svog grada,Splita,odnosno Hajduka.Nije ni Hrvatska navijacka zemlja kao sto su Engleska i Njemačka,logično s obzirom na velicinu,ali opet  imamo navijače koji su tu i kad je najteže,koji prate klub  ma kakvi god uvjeti bili...

samo je jedan Hajduk!!

samo je jedan Hajduk!!

To je nešto više od kluba i samog navijanja........

• 2 sedmice kasnije...

A sada sa odličnim raspoloženjem da dočekamo Rubin i nanesemo im što teži poraz,da bi revanš bio formalnost.

pojedinci zaboravljaju da navijaju za chelsea :P

a chelsea ove sezone nosi kolekciju toplo-hladno, danas nam je bilo toplo, što znači da će nam u četvrtak ili najkasnije u nedjelju protiv crnih mačaka nažalost biti hladno..

COME ON CHELSEA

pojedinci zaboravljaju da navijaju za chelsea :P

a chelsea ove sezone nosi kolekciju toplo-hladno, danas nam je bilo toplo, što znači da će nam u četvrtak ili najkasnije u nedjelju protiv crnih mačaka nažalost biti hladno..

COME ON CHELSEA

Znamo mi igrat i toplo toplo toplije pa hladan tuš, tako da ja očekujem pobjedu :D

Imao sam prilike da Rubin gledam uzivo ove sezone u Beogradu,jer se Partizan sastao sa njima u okviru grupne faze Lige Evrope.

Doduse,tada im mec nista nije znacilo,zavrsilo se 1-1,ali  su Rusi strasno zajebana ekipa.

U vrlo izjednacenom sampionatu Rusije su na 4.mestu sa 6 bodova manje od 2. Zenita i imaju samo 1 pobedu manje od njih u ligi,sto dovoljno govori koliko su dobra ekipa...

Taj isti Zenit su dobili u gostima na pocetku sezone pa jos jednom pre mesec dana,dobili su Anzi,za vikend su dobili Lokomotivu...

Znamo da su u cudnom dvomecu izbacili sjajni Atletiko MAdrid...

Prve "violine" su napadac Rondon,zatim Karadeniz,Naco,Eremenko...Dobra odbrana sa Cezarom Navasom itd.

Bez obzira na sve,Plavci bi morali u dva meca da budu bolji,pogotovo sto se revans igra u Moskvi gde ce,ja mislim,biti malo navijaca Rubina...E sad ,da li ce Moskovljani pohrliti na stadion da gledaju mec ,videcemo...

Treba ostvariti bilo kakvu prednost pred revans,jos kad bi mogli i sebe da iznenadimo jednom sjajnom partijom i da vec u prvom mecu osiguramo prolaz,e to bi bilo sjajno ali znajuci nas ove sezone  :P

Benitez ce juriti i ovaj trofej, zbog sebe, naravno, tako da ocekujem dosta jak sastav, JT i Lamps od starta, mozda Bane opet odmori. 

Rubin mozda ima par solidnih igraca, ali kao ekipa su jako tanki. Da je grupa bila 10% jaca, ispali bi iz iste. nista nisu pokazali, sem u jednoj utakmici, protiv nezainteresovanog Intera, koji je vec bio obezbedio prolaz.

Onda Levante... "Jedva" je blaga rec za to kako su prosli. Mucili su se ko na golom otoku, jedva da su i sutnuli na gol. 

I taj jedan, nekako u 93. minutu.

Ako ih Plavci shvate ozbiljno(u sta nisam siguran), sve ce biti reseno vec u prvom mecu.

Zavisi od Chelsea-ja.

Ja bio u tirpu da nasi putuju u Rusiju, a prva tekma je u Londonu. Tim bolje, sto manje putovanja.

Ja bio u tirpu da nasi putuju u Rusiju, a prva tekma je u Londonu. Tim bolje, sto manje putovanja.

I ja sam isto mislio da se prva igra u Rusiji.

Treba pobedediti ovde, očekujem minimalan rezultat. Sigurno će Teri i Lampard početi.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.