Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL 8 - Chelsea 3 : 1 Rubin Kazan (04.04. �et)

1. 1.

• Da
      0%
      0
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Rubin Kazan je sljedeći protivnik na našem pohodu ka Amsterdamu.
Prva utakmica na rasporedu je 4.4. na Stamford Bridgeu,uzvrat tjedan dana kasnije u Rusiji.

• Odgovori 139
  • Pregledi 11 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Zadovoljan sam izvucenim timom moze se ovo dobiti lagano, u prvoj ih ispratiti sa 2 gola i onda u u gostima opusteno.

Ma ako prvo ne pobjedimo ispadamo 100%

a mi kako lose otvorimo nebi me cudilo.

Ipak su ljudi izbacili atletica

Atletico ove godine nije nesto bio zagrejan za EL. Cak su vecinu meceva igrali bez najvaznijih igraca. Sad imaju sansu da se direktno plasiraju u LS, tako da sve napore ulazu u ligu. 

To sto je prvi mec na domacem terenu, mora biti iskorisceno. 

Cleen sheet, i pobeda s minimum 2 gola razlike su obavezni.

• Autor
Moguće je da uzvrat igramo na dobro nam poznatom Luznhiki stadionu,tamo su igrali zadnje dvije domaće utakmice Europske lige.
znači mogli bi igrat domaću utakmicu na 700 kilometara od svog stadiona.

na domacem terenu ostvariti visok rezultat i mirno ici igrati uzvrat,tesko je igrati u Rusiji zbg hladnoce i zaledjenog terena.

Pa ne znam stvarno da li je iko od Vas gledao Rubin u zadnje vrijeme ? ovo ce biti vrlo tesko proci po mom misljenju ? Steaua je jedno 4-5 puta slabija od Rubina a napatili smo se opet,naravno i ja bi volio da ih prođemo lagano ali to neće biti ovaj put :)

Utakmicu s Levanteom mogli su igrati i na igraliÅ¡tu u susjednom selu koliko je bilo gledatelja...  :D

I usput, nisu zadnje 2 tekme(Atletico M. i Levante) ni igrali na svom stadionu nego su ih igrali na 816 km udaljenom Luzhnikiu u Moskvi koji ima kapacitet od 78.360 gledatelja. Tamo će igrati i s nama, koliko ja znam te neće imati baš pretjeranu podršku s tribina.

Naime, igrati njima u Moskvi, a ne u Kazanu ti je isto kao da zagrebački Dinamo igra "domaće" utakmice u Stuttgartu, Krakowu, Sofiji, Zurichu ili recimo Torinu...

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/835/luzhniki.jpg/]luzhniki.jpg[/URL]

Obzirom na viÄ‘eno protiv Levantea, nebi se iznenadio da omjer domaćih i naÅ¡ih navijača na toj tekmi u Moskvi bude podjednak...  ;)

...stadio Rubina... ...kapacitet 30133...

Obzirom na viÄ‘eno protiv Levantea, nebi se iznenadio da omjer domaćih i naÅ¡ih navijača na toj tekmi u Moskvi bude podjednak...  ;)

Doci ce Rusi da gledaju Chelsea, ako nista drugo ;)

Evo par slika "paklene atmosfere" s Luzhnikia...  :D

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/441/rubin1.jpg/]rubin1.jpg[/URL]

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/51/rubin2.jpg/]rubin2.jpg[/URL]

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/23/rubin3.jpg/]rubin3.jpg[/URL]

This is due to the fact that "Central stadium" will become the main arena for Universiade, so the lawn should be perfect. Because Universide is an international event, for which the whole Kazan has been preparing for a long time.

Tu imaš još slika pa se uvjeri.

http://rubin-kazan.ru/photos/season_2012_13/504.html

Ne mogu naći nigdje točan podatak o broju gledatelja, ali pošto sam između ostalog gledao i dijelove te tekme po slobodnoj procjeni bih rekao da ih nije bilo više od 1.000...

ma ovo ce bit lagano jos ako se torres uigra gotovo im je samo da mikel ne bude igra jos bolje i treba odmorit matu kad budemo igrali kod kuce posto u 9 dana cemo imat 4 utakmice tako da je zeznuto...

Osvojili smo Ligu Sampiona,Kup Kupova i Super Kup Evrope u poslednjih 15 godina.Ako osvojimo Ligu Evrope(nekadasnji Kup UEFA),postacemo 4.evropska ekipa koja je uspela da objedini sve najvece medjunarodne klupske trofeje.

Do sada je to uspelo gigantima Bajernu,Ajaksu i Juventusu.

Jos tri koraka do mesta u ovom probranom drustvancetu. :smile: 

Kazan zahtjevao od UEFE da ipak igraju doma protiv nas...  [-(

The venue for our Europa League quarter-final second leg away to Rubin Kazan is expected to be confirmed early next week. Our opponents have played their knockout games in this season's competition at the Luzhniki Stadium in Moscow, but have requested to UEFA that the game on April 11 takes place at their own Central Stadium in Kazan. That will be subject to a pitch inspection by UEFA, likely to happen in the early part of next week. More information will appear here on the official Chelsea website when it becomes available.

Moramo pobjediti na SB,ali nesmijemo primiti gol jer Rubin igra strasno na svom terenu imaju nekoliko odlicnih igraca(Rondon,Navas,Ansaldi,Eremenko.....),a u Rusiji je u ovo doba tesko igrati i protiv Krylye sovetov jer su im pojedini stadioni uzasni i vremenski uvjeti nenormalni!!!!!!!!!

KTBFFH!!!

Ako se igra na Luzhnikiu ima i te kako veze jer je na tom stadionu umjetna trava. U Kazanu je obična.

rubin_levante.jpg

Slika nakon pobjede protiv Levantea ... uocili 5-6 ljudi na tribinama pa da proslave sa njima ..haha :P

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.