7. septembar 2015.11 god. comment_233272 Meni Willian, pored ocajne statistike, bar trci i trudi se.. dok Oscar mi je sav smotan, nemam pojma..kao da ce mu noge puci.. jeste da zna da da gol ponekad, ali zna i da nestane na 30 utakmica odjednom. Viliana nije bilo nekih 60 utakmica... Prijavi
7. septembar 2015.11 god. comment_233273 Oba igraÄa mogu biti izuzetno korisna, ali nažalost ima sluÄajeva kada je upravo suprotno. Za mene su jednaki, da bar jedan ima konstantu bio bi zadovoljan, a kad bi obojica imali kakvu takvu konstantu dobrih igara njihov ostanak u klubu ne bi bio rasprava na forumu. Prijavi
8. septembar 2015.11 god. comment_233350 Oscar Al ajde viÅ¡e da ne pravimo ovde poreÄ‘enja naÅ¡ih igraÄa, imaju njihove teme, ima tema za formacije po želji forumaÅ¡a, ima tema konkurenti na istoj poziciji... Prijavi
13. novembar 2015.10 god. comment_241311 Kenedy ili B. Traore ? Iako ih nismo bas mnogo gledali, ja dajem glas da ce u buducnosti bolji biti Kenedy. Prijavi
9. oktobar 2017.8 god. comment_275641 Ajde malo i ovu temu da pokrenemo Dajte mi vas izbor izmedju.. Lewandowski v Suarez Neymar v Hazard Ramos v Chielini De gea v Neuer ? Prijavi
9. oktobar 2017.8 god. comment_275649 Ajde malo i ovu temu da pokrenemo Dajte mi vas izbor izmedju.. Lewandowski v Suarez Neymar v Hazard Ramos v Chielini De gea v Neuer ? Suarez Neymar Chielini Neuer Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.