Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Poređenja igrača

Istaknuti odgovori

• Odgovori 160
  • Pregledi 18,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne znam ko je bolji, ali znam da Sancez daje vise golova  :) 

Smiješno je i nemoguće porediti , toliko!

Obojica su tamnoputi.

Obojica su Obaleslonovačani.

Obojica su napadači.

Obojica su visoki između 180 i 190cm.

Obojica su igrači odluke.

Trenutno Ronaldo, u kompletu Ronaldo kao igrač koji je kompletan koji ima sve koji nema manu, koji je napadači presavršen u svakoj situaciji i ulozi, ali opet Messi nekako ima tu magiju ima to u sebi nešto što ga čini posebnim, jednostavno obojica su savršeni fudbaleri.

Glas: Ronaldo

ne znam.. obojica su prekucali igricu i mislim da je to najjači rivalitet u istoriji fudbala..i ostaće još mnogo godina

Gade mi se i Ronaldo i Messi, vise toga je uradio Kepec ali je i Penaldo masina.

Ko je po vama najbolji igrac na svetu, Messi ili Ronaldo?

Smorili su obojica, zar i ovde treba da čitam diskusiju preuzetu sa velikog odmora osnovne škole?

Mrtva trka.

Ko je po vama najbolji igrac na svetu, Messi ili Ronaldo?

kao što je reko kun ronaldo je kompletnij igrrač i brži je i tehnički potkovanij, al opet mesi je mesi imo je prošlu lošu seznonu al očekujem ove i seljdeće sezone da se vrati ono staro rivalstvo kad obadvojica daju po oko 40 golova i ni sam ne znaš ko je bolj

Moj glas: Neuer

Najbolji igrac na svetu je Neuer. Lik je napravio mini revoluciju na poziciji golmana. Sweeper keeper u modernom fudbalu je nastao u Bajernu i Nemackoj. Osvojio je svetsko prvenstvo i ligu i stigao do polufinala LS. Niko ne zasluzuje vise od njega tu nagradu.

Problem je u tome da on nije toliko eksponiran u javnosti kao Penaldo i Lesi, zato nagrada ide nekom od ove dvojice na koje se loze klinci a izgleda i Platini i ostatak mafije.

Da Ronaldo ne daje golove, Mesi ne bi imao konkurenciju.

Nije to isto hljeb te jebo. Lik izlijeće na pola terena iako nema apsolutno nikakve potrebe za tim. Pa ja već dugo nisam vidio da je izbačen neki klip 'fantastic neuer save'... Al' zato svake sedmice imamo klip 'neuer se opet igrao sa defanzivcima'. Jebo te to, golmanovo nije da igra defanzivnog veznog, već da brani! A ja garantujem da nije ni sekunde bolji od našeg Courtoisa.

Nije to isto hljeb te jebo. Lik izlijeće na pola terena iako nema apsolutno nikakve potrebe za tim. Pa ja već dugo nisam vidio da je izbačen neki klip 'fantastic neuer save'... Al' zato svake sedmice imamo klip 'neuer se opet igrao sa defanzivcima'. Jebo te to, golmanovo nije da igra defanzivnog veznog, već da brani! A ja garantujem da nije ni sekunde bolji od našeg Courtoisa.

Gledao sam ga na SP-u, čovek zna kad treba da izađe i tako u korenu seče potencijalne zicere. Možda nije mnogo bolji od Kurte kada su u pitanju odbrane, refleksi, ali ima tu prednost, čita igru i ima samopouzdanja da to radi. Ne može to svako.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.