4. decembar 2014.11 god. comment_194189 Alexis je u životnoj formi i igra na svom maksimumu, dok Eden trenutno nije na svom maksimumu, ali je i dalje fantastiÄan.. Prijavi
4. decembar 2014.11 god. comment_194199 Ne znam ko je bolji, ali znam da Sancez daje vise golova :) Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194293 SmijeÅ¡no je i nemoguće porediti , toliko! Obojica su tamnoputi. Obojica su ObaleslonovaÄani. Obojica su napadaÄi. Obojica su visoki izmeÄ‘u 180 i 190cm. Obojica su igraÄi odluke. Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194302 Obojica su tamnoputi. Obojica su ObaleslonovaÄani. Obojica su napadaÄi. Obojica su visoki izmeÄ‘u 180 i 190cm. Obojica su igraÄi odluke. dobro to, ali ko je lijevi ? Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194315 Ko je lijevi? :D Zaista si bezobrazan... Edit: Kune i ti isto... Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194456 Ko je po vama najbolji igrac na svetu, Messi ili Ronaldo? Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194458 Trenutno Ronaldo, u kompletu Ronaldo kao igraÄ koji je kompletan koji ima sve koji nema manu, koji je napadaÄi presavrÅ¡en u svakoj situaciji i ulozi, ali opet Messi nekako ima tu magiju ima to u sebi neÅ¡to Å¡to ga Äini posebnim, jednostavno obojica su savrÅ¡eni fudbaleri. Glas: Ronaldo Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194474 ne znam.. obojica su prekucali igricu i mislim da je to najjaÄi rivalitet u istoriji fudbala..i ostaće joÅ¡ mnogo godina Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194475 Gade mi se i Ronaldo i Messi, vise toga je uradio Kepec ali je i Penaldo masina. Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194481 Ko je po vama najbolji igrac na svetu, Messi ili Ronaldo? Smorili su obojica, zar i ovde treba da Äitam diskusiju preuzetu sa velikog odmora osnovne Å¡kole? Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194493 Ko je po vama najbolji igrac na svetu, Messi ili Ronaldo? kao Å¡to je reko kun ronaldo je kompletnij igrraÄ i brži je i tehniÄki potkovanij, al opet mesi je mesi imo je proÅ¡lu loÅ¡u seznonu al oÄekujem ove i seljdeće sezone da se vrati ono staro rivalstvo kad obadvojica daju po oko 40 golova i ni sam ne znaÅ¡ ko je bolj Moj glas: Neuer Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194502 Najbolji igrac na svetu je Neuer. Lik je napravio mini revoluciju na poziciji golmana. Sweeper keeper u modernom fudbalu je nastao u Bajernu i Nemackoj. Osvojio je svetsko prvenstvo i ligu i stigao do polufinala LS. Niko ne zasluzuje vise od njega tu nagradu. Problem je u tome da on nije toliko eksponiran u javnosti kao Penaldo i Lesi, zato nagrada ide nekom od ove dvojice na koje se loze klinci a izgleda i Platini i ostatak mafije. Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194507 Da nema onih njegovih izlijetanja na pola terena, Neuera se ne bi spominjalo niÅ¡ta viÅ¡e nego Courtoisa, ÄŒecha ili Buffona. To je Äinjenica. Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194508 Da Ronaldo ne daje golove, Mesi ne bi imao konkurenciju. Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194509 Da Ronaldo ne daje golove, Mesi ne bi imao konkurenciju. Nije to isto hljeb te jebo. Lik izlijeće na pola terena iako nema apsolutno nikakve potrebe za tim. Pa ja već dugo nisam vidio da je izbaÄen neki klip 'fantastic neuer save'... Al' zato svake sedmice imamo klip 'neuer se opet igrao sa defanzivcima'. Jebo te to, golmanovo nije da igra defanzivnog veznog, već da brani! A ja garantujem da nije ni sekunde bolji od naÅ¡eg Courtoisa. Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194521 Nije to isto hljeb te jebo. Lik izlijeće na pola terena iako nema apsolutno nikakve potrebe za tim. Pa ja već dugo nisam vidio da je izbaÄen neki klip 'fantastic neuer save'... Al' zato svake sedmice imamo klip 'neuer se opet igrao sa defanzivcima'. Jebo te to, golmanovo nije da igra defanzivnog veznog, već da brani! A ja garantujem da nije ni sekunde bolji od naÅ¡eg Courtoisa. Gledao sam ga na SP-u, Äovek zna kad treba da izaÄ‘e i tako u korenu seÄe potencijalne zicere. Možda nije mnogo bolji od Kurte kada su u pitanju odbrane, refleksi, ali ima tu prednost, Äita igru i ima samopouzdanja da to radi. Ne može to svako. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.