Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Poređenja igrača

Istaknuti odgovori

Mata ispred Silve.Prosle sezone je to bilo tijesno na stranu Silve ali ove sezone je Mata daleko ispred.
Uvjeren sam da Mata vazi za top3 igraca Engleske lige,odma poslije Suareza i RvP-a.
Jos jedan faktor Silva je stariji 2-3 godine.
  • Odgovori 160
  • Pregledi 18,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1362187662' post='109883']
[/size]

Pocece i ovaj, na svim Balkanskim jezicima, polako samo :D
[/quote]
Biće, biće. :D

Nekako mi Who is better!Sporedba igrača... nije bilo prikladno. ;)
Ovde se ne zna ko pije a ko placa.
Daj uspostavite neki red.
Odredite vremenski razmak izmedju dva poredjenja.
Mada, i par smernica bi dobro doslo.
Ne mogu se porediti Ribery koji je u poznim godinama i Bale, koji je u naponu snage.
Tako je, ovo je previše nabacano, neka se odredi kada će se stavljati nove usporedbe i to je to. Npr. danas Mata - Silva i slike njihove i onda stavljamo komentare, sutra Suarez - RVP i njihove slike pa komentari... Ovo je previše nabacano
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1362225018' post='109918']
Ne mogu se porediti Ribery koji je u poznim godinama i Bale, koji je u [size=5][i][b]naponu[/b][/i][/size] snage.
[/quote]

Gdje se on to "napinje" molim te Whisp odgovori,da i nasi odu malo ? :P
[quote name='DROGBA750' timestamp='1362229144' post='109931']
Gdje se on to "napinje" molim te Whisp odgovori,da i nasi odu malo ? :P
[/quote]

Sve je to stvar motivacije, a opet motivacija je stvar trenera.
AVB ce svu kosu pocupati, samo da zavrsi ispred Plavaca.
  • Autor

Moderatori ako mozete da smenite anketu fala :) 

Bujrum svi na diskusija Mata vs Silva.

Silva za nijansu . 
I to zbog toga sto je Mata "ogranicen" na lijevu nogu , ponekad se previse stima na lijevu . Kao da nema desne . Ove i prosle sezone Mata bolji .
Kao sto je neko vec rekao ne bih mijenjao Matu za Silvu .

• Autor

Moderatori ako mozete da smenite anketu fala :) 

Bujrum svi na diskusija Mata vs Silva.

Neki?

• 2 sedmice kasnije...

Ajde da se ovo ozivi.....rekao bih da je Mata napredovao ove dve sezone i prestigao je Silvu,objektivan sam i mislim da je trenutno bolji igrac od Silve kako sto se tice kreacija tako i postizanja golova...... =====> Mata 

crve što se praviš pametan ? nemoš pustit čovjeka da si sam vodi temu ? napravili ste čovjeku nereda po temi a baš je imao super namjeru i ideju

Ipak Å vajni , Real ima bolje igrace nego Bayern na poziciji zadnjeg veznog tako da mu imaju dostojnu zamjenu.

Prije svega da kažem oco je odlična tema i sviđa mi se samo treba red uspostavit, anketa je manje bitna treba određen vremenski raspon između glasanja npr. 5 dana to je nekako taman :D

I da bude malo ljepše postaviti neku sliku ili bar boldati ime igrača a ne samo staviti kao što je crv(nemoj se ljutit) schweini vs xabi alonso morao sam sve komentare čitat da bi vidio odakle je počelo novo glasanje...

E sad malo da se dohvatimo teme

Mata vs Silva

Dva veoma slična igrača ali mislim da u poslednje vrijeme Mata igra puno bolje i konstantno je dobar mada netreba zaboravit šta je Silva radio prije, ali ipak zna se Mata je Tata tako da MATA...

Bale vs Ribery kao što je rekao whis čini mi se ne mogu se poredit razlika u godinama ogromna Bale tek treba da se dokaže i mislim da će biti bolji od Ribery-a

Alonso vs Schweni tu ne znam kome glas dati tu su oni u gram ali neka bude Alonso...

P.S. Ako može nekad  za moju duÅ¡u Aguero vs Lewandowski i Alexis Sanchez vs Marco Reus

E ja ću za Švajnija..

I još da dodam, da je Mata sigurno prešao Silvu, ovaj je iza njega. Mata igra jednostavnije, korisniji je igrač, a i naš je ;)

Bale-Ribery,  Bilal je kompletniji, samim tim i bolji.   Mada nisu isti tip igrača (ali igraju istu poziciju).

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.