7. decembar 2014.11 god. comment_194522 Ma kakav Nojer ba, kakva njegova nagrada, kakav kurac. On jeste unio tu neku mini revoluciju u svijet fudbala kada su golmani u pitanju ali Ronaldo i Messi si donijeli revoluciju u globalu kada je fudbal u pitanju. Istina je, treba i muda i samopouzdanja za ona izletanja i takoÄ‘e treba biti inteligentan i Äitati igru biti skoncentrisan 90 minuta i pratiti akciju protivnika ali opet kada se uzmu Äisti golmanski kvaliteti Neuer se opet ne izdvaja toliko. Svaki golman ima neku karakteristiku, npr. uzmeÅ¡ Tibu, Äovjeku ne može proći centarÅ¡ut kroz kazneni prostor, pratite, kada god krene po tu loptu lagano je uhvati, siguran je ne kiksa u tom segmentu, dobro desi se jednom u pet godina da kiksa i pojedinci se odma hvataju toga ko uz kurac. Nije Nojer puno toga donio, to je preuveliÄavanje medija, isto kao Äitam sramotan potez Ronalda naÄin na koji je simulirao penal. Pa majku vam jebem Äovjek je dao tri gola vi serete o penalu. Kada bi se pisalo o svakome simuliranom penalu, golu iz ofsajda, greÅ¡kama sudija (i to u samo većim utakmicama i u sluÄaju većih igraÄa) vijestima nikada ne bi bilo kraja, klasiÄno preseravanje. Neuer je u svijetu fudbala ispod Ronalda i Messia, barem po meni jednostavno ove godine niko Ronaldu ne može da uzme nagradu, ono Å¡to je onaj Äovjek uradio i Å¡to sad radi je nestvarno. Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194551 u stilu, pitajte odbranu Celsija kakav je golgeter Mesi ? :D Prijavi
8. decembar 2014.11 god. comment_194571 u stilu, pitajte odbranu Celsija kakav je golgeter Mesi ? :D Ceha prije svega haha Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195199 De Gea nije toliko dobar koliko ima sreće mater mu jebem. Pogledajte samo danaÅ¡nje udarce, jedina prava odbrana mu je ona kad je Balotelli Å¡utirao. Kod ostalih svaka je iÅ¡la u njega. I to se ponavlja iznova i iznova. Alaj ga i mrzim mamu mu jebem, samo zbog te sreće neograniÄene. NafakaÅ¡ kao i cijeli United. Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195201 Kod ostalih svaka je išla u njega. Pa što ne ide i svaka lopta u Kurtou? De Hea je prirodni magnet. Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195202 De Gea nije toliko dobar koliko ima sreće mater mu jebem. Pogledajte samo danaÅ¡nje udarce, jedina prava odbrana mu je ona kad je Balotelli Å¡utirao. Kod ostalih svaka je iÅ¡la u njega. I to se ponavlja iznova i iznova. Alaj ga i mrzim mamu mu jebem, samo zbog te sreće neograniÄene. NafakaÅ¡ kao i cijeli United. Jest da igra za usrani junajted al budi realan. Pa covjek je ove sezone sve i svasta skido. Samo kad se sjetim one njegove odbrane Mati u kupu kad mu je zadnjim minutama skino sut nogom sa par metara i to za nasu pobjedu. On i Tibo su apsolutno istog kvaliteta i De Hea nije samo toliko u mediji zbog njihove busne odbrane ali covjek je strava. Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195215 Ne bih se složio, to zakljuÄujete olako, ja bih svoj glas dao Llorisu, Äovijek straÅ¡no brani i Å¡to je najvažnije konstantan je. Jedan od najpodcijenjenih golmana trenutno, neÅ¡to sliÄno kao Å¡to je Cech bio kada su poredili Buffona, Casillasa i Cecha. Pogledajte Llorisa uniÅ¡tava u TottaÄu vadi ih iz mrtvih. De Gea je specifiÄan golman momak sa straÅ¡nim refleksima i osjećajem ali opet ko Å¡to kažete gore sere ga u poslednje vrijeme. Thibo je meni od svih najkompletniji je momak ima sve, dobar je kod centarÅ¡uteva, odliÄno pozicioniranje u situacijama 1 na 1, nije kikser, do sada nije ni jedan gol iÅ¡ao na njegovu duÅ¡u, ima po meni nekako perfektnu graÄ‘u za golmana, visok, odliÄan raspon ruku, Å¡to bi rekli vadi lopte iz otkosa, odbrana nam nije bila Bog zna Å¡ta na poÄetku sezone uvlaÄili su se kiksevi pa je i primao golove ali iskreno meni momak ulijeva povjerenje skoro ko Cech. Prijavi
15. decembar 2014.11 god. comment_195276 Htjeli priznati ili De Gea je u najboljojoj formi , Thibo je najtalentovani i najperspektivniji a sada je na njemu da radi . Prijavi
26. mart 2015.11 god. comment_210832 Marko Scepovic i Stefan Scepovic, ko je po vama kvalitetniji ? Prijavi
26. mart 2015.11 god. comment_210835 Marko je daleko talentovaniji steta sto je budala :D Slazem se Marko je i korisniji, cesto smo ga gledali u ulozi drveta, dok njegov brat ne moze ni do toga da dodje. Prijavi
26. mart 2015.11 god. comment_210836 Mislim da je Scepovicu starijem bila problem pozicija, bio je drugi napadac, a opet najbolji strelac cini mi se te polusezone, ili je bio najbolji strelac u celoj sezoni zaboravio sam... Ali svakako Marko ima fudbal u malom prstu ali jbg, glava je cudo. Prijavi
26. mart 2015.11 god. comment_210837 Mislim da si ti neki blizi ili dalji rodjak familiji Scepovic :D Ovo je prvi put da vidim da neko napise da neko iz familije Scepovic ima fudbal u malom prstu ( a da se ne misli na njihovog oca :D ) Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210970 Cuardado vs. Willian :D Willy il oscar na 10ci? Polako jos nismo o familiji Scepovic zavrsili, a vi bi vec da predjete na druge igrace :) Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210971 Polako jos nismo o familiji Scepovic zavrsili, a vi bi vec da predjete na druge igrace :) E da se dotaknem i njih. Dakle dva panja naravno ali dva panja koja se razlikuju. Znas ono kad ti dodje 12-aest metara drva u Septembru pa ih prvo fino izrezes na Scepovice mislim panjeve. Marko ti je onaj panj sto ti je pogodan za cijepanje drugih panjeva dakle ravan i deb'o i tvrd dobro posluzi i ima covjek od njega koristi. Sa druge strane Stefan, u svakoj turi drva, balvana kako kod hoces naletice ti jedna panjina koju ne mos iscjepati sa 10 kila c4, 16 bombi i 3 nagazne mine. Ta vrsta panja ti je nas Markan, ali naravno i taj panj ima svoju ulogu. On se ostavi da se dobro dobro osusi i kad zakoljes krmad i okacis meso da se susi i vatru nalozis Marko bude besprjekoran u odrzavanju vatre. Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210989 Ne mozemo kvadrado poredit kad ga nismo jos ni vidjeli da odigra 2 3 tekme Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.