Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Poređenja igrača

Istaknuti odgovori

Ma kakav Nojer ba, kakva njegova nagrada, kakav kurac. On jeste unio tu neku mini revoluciju u svijet fudbala kada su golmani u pitanju ali Ronaldo i Messi si donijeli revoluciju u globalu kada je fudbal u pitanju.

Istina je, treba i muda i samopouzdanja za ona izletanja i takođe treba biti inteligentan i čitati igru biti skoncentrisan 90 minuta i pratiti akciju protivnika ali opet kada se uzmu čisti golmanski kvaliteti Neuer se opet ne izdvaja toliko.

Svaki golman ima neku karakteristiku, npr. uzmeš Tibu, čovjeku ne može proći centaršut kroz kazneni prostor, pratite, kada god krene po tu loptu lagano je uhvati, siguran je ne kiksa u tom segmentu, dobro desi se jednom u pet godina da kiksa i pojedinci se odma hvataju toga ko uz kurac.

Nije Nojer puno toga donio, to je preuveličavanje medija, isto kao čitam sramotan potez Ronalda način na koji je simulirao penal. Pa majku vam jebem čovjek je dao tri gola vi serete o penalu. Kada bi se pisalo o svakome simuliranom penalu, golu iz ofsajda, greškama sudija (i to u samo većim utakmicama i u slučaju većih igrača) vijestima nikada ne bi bilo kraja, klasično preseravanje.

Neuer je u svijetu fudbala ispod Ronalda i Messia, barem po meni jednostavno ove godine niko Ronaldu ne može da uzme nagradu, ono što je onaj čovjek uradio i što sad radi je nestvarno.

• Odgovori 160
  • Pregledi 18,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

De Gea nije toliko dobar koliko ima sreće mater mu jebem. Pogledajte samo današnje udarce, jedina prava odbrana mu je ona kad je Balotelli šutirao. Kod ostalih svaka je išla u njega. I to se ponavlja iznova i iznova. Alaj ga i mrzim mamu mu jebem, samo zbog te sreće neograničene. Nafakaš kao i cijeli United.

De Gea nije toliko dobar koliko ima sreće mater mu jebem. Pogledajte samo današnje udarce, jedina prava odbrana mu je ona kad je Balotelli šutirao. Kod ostalih svaka je išla u njega. I to se ponavlja iznova i iznova. Alaj ga i mrzim mamu mu jebem, samo zbog te sreće neograničene. Nafakaš kao i cijeli United.

Jest da igra za usrani junajted al budi realan. Pa covjek je ove sezone sve i svasta skido. Samo kad se sjetim one njegove odbrane Mati u kupu kad mu je zadnjim minutama skino sut nogom sa par metara i to za nasu pobjedu. On i Tibo su apsolutno istog kvaliteta i De Hea nije samo toliko u mediji zbog njihove busne odbrane ali covjek je strava.

Ne bih se složio, to zaključujete olako, ja bih svoj glas dao Llorisu, čovijek strašno brani i što je najvažnije konstantan je. Jedan od najpodcijenjenih golmana trenutno, nešto slično kao što je Cech bio kada su poredili Buffona, Casillasa i Cecha. Pogledajte Llorisa uništava u Tottaču vadi ih iz mrtvih.

De Gea je specifičan golman momak sa strašnim refleksima i osjećajem ali opet ko što kažete gore sere ga u poslednje vrijeme.

Thibo je meni od svih najkompletniji je momak ima sve, dobar je kod centaršuteva, odlično pozicioniranje u situacijama 1 na 1, nije kikser, do sada nije ni jedan gol išao na njegovu dušu, ima po meni nekako perfektnu građu za golmana, visok, odličan raspon ruku, što bi rekli vadi lopte iz otkosa, odbrana nam nije bila Bog zna šta na početku sezone uvlačili su se kiksevi pa je i primao golove ali iskreno meni momak ulijeva povjerenje skoro ko Cech.

Htjeli priznati ili De Gea je u najboljojoj formi , Thibo je najtalentovani i najperspektivniji a sada je na njemu da radi .

• 3 mjeseca kasnije...

Marko Scepovic i Stefan Scepovic, ko je po vama kvalitetniji ? 

Marko je daleko talentovaniji steta sto je budala :D

Slazem se Marko je i korisniji, cesto smo ga gledali u ulozi drveta, dok njegov brat ne moze ni do toga da dodje.

Mislim da je Scepovicu starijem bila problem pozicija, bio je drugi napadac, a opet najbolji strelac cini mi se te polusezone, ili je bio najbolji strelac u celoj sezoni zaboravio sam...

Ali svakako Marko ima fudbal u malom prstu ali jbg, glava je cudo.

Mislim da si ti neki blizi ili dalji rodjak familiji Scepovic :D Ovo je prvi put da vidim da neko napise da neko iz familije Scepovic ima fudbal u malom prstu ( a da se ne misli na njihovog oca :D )

Cuardado vs. Willian :D

Willy il oscar na 10ci?

Polako jos nismo o familiji Scepovic zavrsili, a vi bi vec da predjete na druge igrace :) 

Polako jos nismo o familiji Scepovic zavrsili, a vi bi vec da predjete na druge igrace :)

E da se dotaknem i njih.

Dakle dva panja naravno ali dva panja koja se razlikuju. Znas ono kad ti dodje 12-aest metara drva u Septembru pa ih prvo fino izrezes na Scepovice mislim panjeve. Marko ti je onaj panj sto ti je pogodan za cijepanje drugih panjeva dakle ravan i deb'o i tvrd dobro posluzi i ima covjek od njega koristi.

Sa druge strane Stefan, u svakoj turi drva, balvana kako kod hoces naletice ti jedna panjina koju ne mos iscjepati sa 10 kila c4, 16 bombi i 3 nagazne mine. Ta vrsta panja ti je nas Markan, ali naravno i taj panj ima svoju ulogu. On se ostavi da se dobro dobro osusi i kad zakoljes krmad i okacis meso da se susi i vatru nalozis Marko bude besprjekoran u odrzavanju vatre.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.