16. novembar 2014.11 god. comment_192888 https://www.youtube.com/watch?v=UAze6-afy68 MORA DOCI DO PRVOG TIMA! Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206249 Jel zna neko sta je sa ove masine?Jel igra uopste za mladi tim?Steta da ovog malog ne gledamo u buducnosti u prvom timu,jer vec sad ima 'ono nesto' sto ga cini veoma dobrim igracem. Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206253 Igra kako ne igra, glavni igrac. Evo kako je nedavno(28.02.) karno pilicare. https://vine.co/v/O2xa25WtvQr inace pobedili svo 2*1 Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206256 Pa po vasoj logici svi ovi mladi bi trebali igrati za prvi tim, polako ljudi, ne mozes na osnovu ovih utakmica sa djecurlijom skontati kako bi neko igrao u EPL. Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206260 Realno bi bilo mjesta u Paderbornu za nj. Mislis vec sad? Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206264 Pa po vasoj logici svi ovi mladi bi trebali igrati za prvi tim, polako ljudi, ne mozes na osnovu ovih utakmica sa djecurlijom skontati kako bi neko igrao u EPL. Pa djeÄurlija su i oni, momci već godinama u svojim kategorijama najuspjeÅ¡niji. Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206265 Ma ima tutubana i nikakvih u tim mladjim kategorijama Nije bas ko sto ker kaze da se ne moze doneti zakljucak na osnovu ovih utakmica jer ko je gledao tu U21 premligu mogo je da vidi kolko ima dobrih klinaca a I da je kvalitet utakmica na zavidnom nivou s obzirom na njihov uzrast,imali su napredak poslednjih 5 godina,sad ponovo stagniraju,zato sam I prestao da ih gledam,jednostavno format takmicenja je izgustiran i FA nema resenje za to.Bilo bi naravno bolje da klubovi imaju B timove ali tesko da ce se tako nesto realizovati na ostrvu Nije bas da ovde ljudi hvale sve igrace da bi voleli (bar ja) sve da vidimo u prvom timu,to je nemoguce u premu pored ovakve konkurencije I u timu koji stalno juri trofej. Ako iz cele generacije iskoci bar jedan,dva igraca to bi bio veliki uspeh A Bogu necu da hvalim zato sto sam se jos prosle,pretprosle godine izjasnio da je on moj najveci favorit,posle njega RLC i to je toRecimo gledao sam utakmicu naseg mladog tima sa sitijem i pravio nam je najvise problemi neki suarez,reko bice ovaj dobar,kolko je od tad prosle,cini mi se dve godine,evo ga sad,igra u sevilji,bio je deo transfera za rakitica a barsa ga je kupila od sitija,ako gledate nekad sevilju,obratite paznju na njega,ne kazem da je svetska klasa al moze se iskopati nesto I na nivou U21 prema Ima talenta u mladim timovima na ostrvu samo sto ima gro faktora koji su prepreka da se probiju do prvog tima Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206283 Problem kod engleskog fudbala je sto U21 ekipe ne mogu doci do ozbiljnih utakmica. Kada bi se ubacili u niza takmicenja, to bi bio posao, kao u spaniji npr. Pustiti ih od najnize lige. Pa ko se izbori, izbori za dalje, nek im treba 3-4 godine to 2. lige.. neka se pate prve generacije.,,. Kada bi svi krenuli iz onih okruga pa nek napreduju ka vrhu do Championsipa... dalje ne mogu naravno. Tada bi imali dosta jakih i dobrih utakmica i vise bi se kalili i pokazivali sta znaju i umeju. Ili model prve 4 ekipe idu u 3 ligu Engleske, napreduju. Tada bi svi profitirali, pocev od klubova pa do reprezentacije engleske. Po meni. Prijavi
6. maj 2015.11 god. comment_216540 “My first choice would be to stay in England. After that we’ll see,†he told Le 10 Sport. “If there are good options in L1 that match my profile, I would definitely consider. Marseille? Why not? This is a club close to my heart.†Ne bi bilo loÅ¡e i da ga poÅ¡alju na neku pozajmicu,prekucao je on to prem u21 takmiÄenje ali kao i sa svim ostalim igraÄima iz akademije problem nastaje u onom trenutku kad treba ostvariti taj prelaz iz mladog u prvi tim Å¡to nije samo problem sa Äelzijevim klincima nego u globalu na ostrvu. Prijavi
6. maj 2015.11 god. comment_216543 Izvinjavam se zbog ovog malog spama, ali moram jer mi se vrti stalno kroz glavu. Skontajte vjernik ste i ne psujete boga, ali medjutim ovaj mali potpise za prvi tim vaseg kluba. I vi gledate utakmicu, dobra neka sansa, mali Boga masi itd. Kako bi reagovali? Mozda, "Jebem ti Boga sta promasi." Vjernici ne zele ovog momka u prvom timu sigurno. Prijavi
6. maj 2015.11 god. comment_216556 okreni na stranicu 2 u okviru ove teme,pisalo se vec o tome,sad si me podsetio :D Prijavi
6. maj 2015.11 god. comment_216557 okreni na stranicu 2 u okviru ove teme,pisalo se vec o tome,sad si me podsetio :D Nisam ni skontao. Logicno, da je nesto pametno sumnjam da bi palo napamet vise ljudi. HAHAHA Prijavi
6. maj 2015.11 god. comment_216604 Samo bi psovali jebem li ti Jeremie majku milu :D Hocemo i muhammeda, npr. salaha :D HAhahAHAHA, ostvarilo se :D Prijavi
2. juni 2015.11 god. comment_219193 Dobar mali, joÅ¡ da se samo malo oslobodi i biće odliÄan... Možda Vitesse ove godine osvoji Europa ligu. Prijavi
2. juni 2015.11 god. comment_219230 Dobar mali, joÅ¡ da se samo malo oslobodi i biće odliÄan... Možda Vitesse ove godine osvoji Europa ligu. Ja ono malo Å¡to sam vidio utakmice primijetio sam i da mu Äesto ne daju loptu, pogotovo Costa, pa i Hazard i Matić. A momak se dobro kreće, treba ga samo ohrabrivati da ulazi u driblinge, da uzima rizik na sebe. Jedino se tako može isklesat igraÄ pravi, pogotovo od Boge koji je u toj akademiji možda i najveći talent. Prijavi
2. juni 2015.11 god. comment_219231 mnogo se ugojio,pravi je "mali sportski tenk" :D bivÅ¡i omiljeni igraÄ,jbg kupio me Solanke sad,nisam kriv,ovaj bi lagano mogo da bude prejak i u defanzivnim zadacima samo se sad molim da se ostvari ta saradnja sa OM i da tamo poÅ¡aljemo njega i Musandu,jer nema bolje lige od Francuske za njih Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232135 #Rennes have reached an agreement with #CFC for a season long loan of Jeremie Boga. (Le Télégramme) Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232481 JoÅ¡ jedna posudba Å¡ukurac. http://chelseabalkan.com/index.php/201508315410/vijesti/transferi/sluzbeno-i-boga-poslan-na-posudbu.html Sve manje igraÄa imamo u U-21 timu, svi odoÅ¡e na posudbu. Boga pitaj kako će Boga igrati. Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232529 Pa prvi put ide Boga na posudbu, dobar klub, samo da igra, i bit ce ovo strasan igrac... Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232535 Pa prvi put ide Boga na posudbu, dobar klub, samo da igra, i bit ce ovo strasan igrac... Al ne kod nas, ako budu zadovoljni s njim u Renu, imaju prava da ga kupe sledeće sezone... Kakav posao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.