Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jérémie Boga (2015-2018, 1 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 111
  • Pregledi 15 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 3 mjeseca kasnije...

Jel zna neko sta je sa ove masine?Jel igra uopste za mladi tim?Steta da ovog malog ne gledamo u buducnosti u prvom timu,jer vec sad ima 'ono nesto' sto ga cini veoma dobrim igracem.

Realno bi bilo mjesta u Paderbornu za nj.

Pa po vasoj logici svi ovi mladi bi trebali igrati za prvi tim, polako ljudi, ne mozes na osnovu ovih utakmica sa djecurlijom skontati kako bi neko igrao u EPL.

Pa po vasoj logici svi ovi mladi bi trebali igrati za prvi tim, polako ljudi, ne mozes na osnovu ovih utakmica sa djecurlijom skontati kako bi neko igrao u EPL.

Pa dječurlija su i oni, momci već godinama u svojim kategorijama najuspješniji.

Ma ima tutubana i nikakvih u tim mladjim kategorijama

Nije bas ko sto ker kaze da se ne moze doneti zakljucak na osnovu ovih utakmica jer ko je gledao tu U21 premligu mogo je da vidi kolko ima dobrih klinaca a I da je kvalitet utakmica na zavidnom nivou s obzirom na njihov uzrast,imali su napredak poslednjih 5 godina,sad ponovo stagniraju,zato sam I prestao da ih gledam,jednostavno format takmicenja je izgustiran i FA nema resenje za to.Bilo bi naravno bolje da klubovi imaju B timove ali tesko da ce se tako nesto realizovati na ostrvu

Nije bas da ovde ljudi hvale sve igrace da bi voleli (bar ja) sve da vidimo u prvom timu,to je nemoguce u premu pored ovakve konkurencije I u timu koji stalno juri trofej.

Ako iz cele generacije iskoci bar jedan,dva igraca to bi bio veliki uspeh

A Bogu necu da hvalim zato sto sam se jos prosle,pretprosle godine izjasnio da je on moj najveci favorit,posle njega RLC i to je to
Recimo gledao sam utakmicu naseg mladog tima sa sitijem i pravio nam je najvise problemi neki suarez,reko bice ovaj dobar,kolko je od tad prosle,cini mi se dve godine,evo ga sad,igra u sevilji,bio je deo transfera za rakitica a barsa ga je kupila od sitija,ako gledate nekad sevilju,obratite paznju na njega,ne kazem da je svetska klasa al moze se iskopati nesto I na nivou U21 prema

Ima talenta u mladim timovima na ostrvu samo sto ima gro faktora koji su prepreka da se probiju do prvog tima

Problem kod engleskog fudbala je sto U21 ekipe ne mogu doci do ozbiljnih utakmica. Kada bi se ubacili u niza takmicenja, to bi bio posao, kao u spaniji npr. 

Pustiti ih od najnize lige. Pa ko se izbori, izbori za dalje, nek im treba 3-4 godine to 2. lige.. neka se pate prve generacije.,,. Kada bi svi krenuli iz onih okruga pa nek napreduju ka vrhu do Championsipa... dalje ne mogu naravno. Tada bi imali dosta jakih i dobrih utakmica i vise bi se kalili i pokazivali sta znaju i umeju.

Ili model prve 4 ekipe idu u 3 ligu Engleske, napreduju. 

Tada bi svi profitirali, pocev od klubova pa do reprezentacije engleske. Po meni.

• 2 mjeseca kasnije...
“My first choice would be to stay in England. After that we’ll see,” he told Le 10 Sport.
“If there are good options in L1 that match my profile, I would definitely consider. Marseille? Why not? This is a club close to my heart.”

Ne bi bilo loše i da ga pošalju na neku pozajmicu,prekucao je on to prem u21 takmičenje ali kao i sa svim ostalim igračima iz akademije problem nastaje u onom trenutku kad treba ostvariti taj prelaz iz mladog u prvi tim što nije samo problem sa čelzijevim klincima nego u globalu na ostrvu.

Izvinjavam se zbog ovog malog spama, ali moram jer mi se vrti stalno kroz glavu.

Skontajte vjernik ste i ne psujete boga, ali medjutim ovaj mali potpise za prvi tim vaseg kluba. I vi gledate utakmicu, dobra neka sansa, mali Boga masi itd. Kako bi reagovali?

Mozda, "Jebem ti Boga sta promasi."

Vjernici ne zele ovog momka u prvom timu sigurno.

okreni na stranicu 2 u okviru ove teme,pisalo se vec o tome,sad si me podsetio  :D

Nisam ni skontao. Logicno, da je nesto pametno sumnjam da bi palo napamet vise ljudi. HAHAHA

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Dobar mali, još da se samo malo oslobodi i biće odličan... Možda Vitesse ove godine osvoji Europa ligu.

Ja ono malo što sam vidio utakmice primijetio sam i da mu često ne daju loptu, pogotovo Costa, pa i Hazard i Matić. A momak se dobro kreće, treba ga samo ohrabrivati da ulazi u driblinge, da uzima rizik na sebe. Jedino se tako može isklesat igrač pravi, pogotovo od Boge koji je u toj akademiji možda i najveći talent.

mnogo se ugojio,pravi je "mali sportski tenk"  :D  bivÅ¡i omiljeni igrač,jbg kupio me Solanke sad,nisam kriv,ovaj bi lagano mogo da bude prejak i u defanzivnim zadacima

samo se sad molim da se ostvari ta saradnja sa OM i da tamo pošaljemo njega i Musandu,jer nema bolje lige od Francuske za njih

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Pa prvi put ide Boga na posudbu, dobar klub, samo da igra, i bit ce ovo strasan igrac...

Al ne kod nas, ako budu zadovoljni s njim u Renu, imaju prava da ga kupe sledeće sezone... Kakav posao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.