Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jérémie Boga (2015-2018, 1 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 111
  • Pregledi 15 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Imaju pravo da ga kupe iducd sezone al cijena je 40 milijuna eura. Ako se ne varam. Al nije ispod 40 milki.
Tako da nema od toga nista. :D

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

• 4 sedmice kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Gubili od Lyona 0:2 danas, Boga uÅ¡ao u drugom poluvremenu i zabio u 83. minuti za 2:2 i izvukli su bod. 

Igrao na lijevom krilu, podsjetio je malo danas na onog Bogu što sam gledao nekad. Dosta dobrih poteza, driblinga, pomogao i u odbrani, par puta namjestio dobre šanse napadačima. Pohvale. Gol zabio uz malo sreće nakon što mu se odbila lopta, ali dobro je pratio akciju. Poslije utakmice izjavio da nije toliko igrao u zadnje vrijeme, a svaki put kad dobije šansu pokuša da da sve od sebe i smatra da je Rennes dobar klub za njega. Boriće se do kraja za TOP 3.

Pored Boge, obratiti pažnju na ovog malog Dembelea iz Rennesa, samo 18 godina a igra momak odlično. Lacazette zavalio jedan poslije greške golmana, ali i promašio dvije šanse da završi tekmu za goste iz Lyona.

Drago mi je zbog Jeremya, vidim i Musonda dobro gura na posudbi, Christensen isto itd.. Ima tu finog materijala, nadam se da im neće zaustaviti razvoj bezveze. Neki od ovih momaka su komotno mogli ove godine dobiti šansu kod nas, jer ova tekma Lyon-Rennes nije na ništa manjem nivou što se trke i fizičkih zahtjeva tiče, a znamo kakve mi balvane imamo u ekipi.

Verovayno ce Konte malo vise da obrati paznju na igrace sa pozajmica jer je Juve slican nama po tom pitanju, imaju uvek brdo igraca na pozajmicama.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

• 3 mjeseca kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 5 sedmica kasnije...
  • Autor

Granada sutra igra meč sa Leganesom a na spisku pozvanih za ovaj meč se ne nalazi Boga. Opet ga neće biti ni na klupi.

• 9 mjeseci kasnije...

Treba malo pripaziti ovog momka, solidan je na pripremama

neka ostane u klubu ovu sezonu, svakako ćemo imati dosta više utakmica nego prošle sezone

mislim da može dobro iskoristit svaku priliku koja mu se pruži

https://www.youtube.com/watch?v=6yaGQ4_VExE

• 1 mjesec kasnije...

https://twitter.com/SkySportsNews/status/902193623252561920

Stvarno ne razumem logiku, igrao u prvoj ligi španije prošle sezone, dobro odigrao na pripremama, svakako smo tanki, i šalju ga u drugoligaški klub.

Ne budi toliko duhovit, zagrcnuću se. :D

😂😂😂😎😎

Podneo je zahtev za transfer do kraja prelaznog roka, možda dobijemo Oxa i njega, pa i neki popust za 2 igraca, nikada se ne zna :D
  • 1 mjesec kasnije...
  • Autor

https://twitter.com/rramesss/status/914553889185087488

Ma bolje Williana gledati iz vikenda u vikend  :dres:  :dres:  :chemu:  :chemu:  :fantom:  :fantom:

• 1 mjesec kasnije...
  • 7 mjeseci kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.