Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jérémie Boga (2015-2018, 1 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 111
  • Pregledi 15,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 1 mjesec kasnije...
  • 5 mjeseci kasnije...
Chelsea are ready to send Jeremie Boga away on-loan.
The young midfielder has been a star with the U21s this season.
The Sun says Birmingham City, Bolton Wanderers and Charlton Athletic are all keen.

Ja mislim da je prerano za ovo,al se nadam da ako ode da ce se dobro snaci.
  • 6 mjeseci kasnije...

Koja ce ovo igracina biti...znaci ako sad ne bi mogao igrati u prvoj postavi ekipe tipa Augsburg evo glava :P salu na stranu,ali momak je stvarno veliki talenat,ali pitanje je da li cemo ikad dozivjeti to da zaigra za Chelsea s obzirom na politiku kluba.

momak moze napredovati samo treba ga poslati negdje na posudbu gdje se moze pokazati nekome ko ce mu pruziti sansu da igra, bas kao Thorgan Hazard

sad gdje ga poslati ja bih najvise volio u njemacku tamo Mehengladbah, Werder

momak moze napredovati samo treba ga poslati negdje na posudbu gdje se moze pokazati nekome ko ce mu pruziti sansu da igra, bas kao Thorgan Hazard

sad gdje ga poslati ja bih najvise volio u njemacku tamo Mehengladbah, Werder

Sta kao Thorgan. Mislis da ce Thorgan uspeti u Chelsea? Ko ode na posudbu znaci da je zavrsio sa Celsijem

Džaba mu sve, ko Kakuta će završiti.

pa završiće kao kakuta jer vas je pola u fazonu "došao rodrigez u madrid, ajde romane šalji ponudu za di mariu on bi nam legao previše, odličan igrač" i ne znam zbog čega je i dalje taj stereotip da čelsi ne daje šansu mladim igračima, kurtoa će dobiti šansu, lukaku isto, zuma verovatno ostaje jer je omeruo na posudbu opet otišao, želite da 50% mladih igrača dobije šansu a onda želite titulu, ne ide to zajedno, i barselona je poznata po svojoj la masiji, pa zadnjih par godina daje ogromne pare za igrače, čelsi ne igra u ligi koja se svodi na dvije ekipe koje odskaču od drugih kao što je to bundesliga ili primera da mogu davati šansu mladim igračima kako im po volji, ja sam zadovoljan putem kojem idemo ovo leto jer je očigledno da će 3 mlada igrača dobiti šansu, a boga ako ovako nastavi na posudbi igrati uveren sam da će i on šansu svoju dobiti, kao što će kurtoa i lukaku dobiti u ovoj sezoni

Džaba vam krečit, mi nismo klub za mlade igrače. Za nas su gotovi igrači. Što se prije pomirite s tim bolje za sve nas. Da je pameti našoj Upravi ugasili bi Akademiju. Samo struju troše.

Ja sam se poceo miriti s tim krajem prosle sezone. Jednostavno nada da ce neki nas momak iz akademije postati clan prvog tima je minimalna.

Ispod minimalne. Ja sam se bar nadao za Piazona. Završit će lik poput McEachrana.

• 1 mjesec kasnije...

Fino cemo ga prodat kad dodje vrijeme.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.