Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23 - Reading 2 : 2 Chelsea (30.01. sri)

Istaknuti odgovori

Zabili su oni nama prvu utakmicu na Stamfordu 2 gola,sutra ce nan utrpat sigurno jednoga
  • Odgovori 94
  • Pregledi 7,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Triba izać najjači sastav sa dembom u momčadi i od prve minute pokazat ko je gazda i favorit.. Ovo moramo dobit makar na silu...
što se više bliži utakmica,sve se više bojim kiksa.osjećam nekako, ko što diablo reče čim je onaj tuljan na golu ne moš se nadati pobjedi
[quote name='Blues_95' timestamp='1359540213' post='104925']
Uzimamo ovo .

Nego isto u 21:00 Real - Barca :D Sta da gledam xd
[/quote]
Chelsea,naravno.
[/quote]

lol, kakvo je to pitanje?
Spreman za kidanje zivaca veceras.
znači da mi u dvorištu igraju večeras, nebi ih gledao, radije tih sat i pol odsjedim na školjki u wc-u sam, i to bez mobitela..
eto toliko su mi nerve iskidali protiv onih bačvara majke im ga nabijem :(

šta god se moglo sjebati u ovoj sezoni sjebali su, tj. roman je, al ne bih otvarao tu temu opet i ovdje..
meni ključno da izbore LP za iduću godinu, što se trofeja tiče i to sam se pomirio za ovu sezonu ne jer sam loš navijač nego realan, prva želja dakako je da se vrati mou, i uvede reda..toliko

GO BLUES
Uzimamo ovo .

[/quote]
NA TV Real a na kompu Chelsea, jest da igramo ali "El Clásico" se ne propusta, jos Zvezda u kosarci u pola osam, veceras mi sigurno nece biti dosadno :)
dobijamo danas ali cemo primiti gol. Pogotovo sto je Turbulencija na golu. Ocekujem u napadu plavusana i rasnog napadaca Dembu :)
Eto razlog vise da gledam El Clasico.
Bertrand nije krilo i nikada nece biti.
Turnbull nije golman i nikada nece biti.
Torres nije napadac i nikada nece biti.
Benitez je kreten i uvijek ce biti !!!!
Opet Torres prva a Ba na klupi o jebem ti sve bogove, i kazu gledaj Chelsea a ne El Clasico, qrac cu ih gledati.
Bar ce Real-Barca biti 10x zanimljiviji od nase mrtve igre i bezidejnih dodavanja stopera i golmana, i kad nekako lopta dodje posle pola sata do napadaca tu je Torres da i tu jednu loptu po poluvremenu upropasti ko neki amater.
Pa bolji bi Bolt bio od njega, brzi je, svakako sve sto plavusa radi jeste da trci po terenu........
  • Autor
Igra ne liči ni na što :/

A evo razlike između nas i ManU...

Rooney 2 gola...nekad sjevne on, nekad RVP, nekad Chicarito. Uglavnoj jedan od njih trojice je uvijek raspoložen, a mi smo goli kurac s transfer politikom ove sezone, dokazano :/ :/ :/

Sve što je lijepo RDM slagao i stvarao od početka sezone istopilo se u zadnja dva mjeseca...
Hvala Bogu pa na TVu Real- Barca i demonstracija pravog fudbala, ovo jako lose bez neke ideje, sreca pa je tu Mata koji svoj posao odradi kako treba :)
Zabili smo u najboljem trenutku,pred sam kraj poluvrimena,neka još jednog utrpa Demba jednog Lampard i zadovoljan sam
Ipak sam odlucio da gledam Chelsea.
Igra onako solidna sve dok ne dodje u zadnji dio terena gdje igraci nemaju kome dodati loptu.Na kraju dobro je ispalo.Torresa moram pohvaliti za asistenciju a Matu za sjajnu zavrsnicu.
U drugom Demba mora uci barem oko 60 min.
Mata se ukazao i zabio gol nakon uobičajene igre našeg dragog Chelseaja. Jadni ti smo, ništa drugo nemam reć.

http://www.dailymotion.com/video/xx5ekl_gol-de-mata-vs-reading_sport?search_algo=2#.UQmIr2eto5t
Dosadna utakmica vrlo al ipak gledam. Fino je Torres asistira,nema se tu šta reć. Ipak,očekujem puno bolje drugo poluvrijeme i ulazak Dembe. Nek on utrpa još jedan i dosta.
Ma dvojac Lamps-Ramires je kritičan. Mrve kreacije nema.. Oscar i Mata se moraju vraćati, nebi li šta izigrali, a tako se više troše.

Eh da je tu sad Josh ili Kevin..
Hocemo DEMBU!!!
Bertrand out,Tores neka ostane jos malo da vidimo jedno celo poluvreme sa 2 napadaca.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.