Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23 - Reading 2 : 2 Chelsea (30.01. sri)

Istaknuti odgovori

[quote name='Batigol' timestamp='1359585194' post='105075']
Rafa nije doneo neki boljitak ali daleko od toga da je neki veci ili manji krivac od ,pa sad se vec moze reci u mnozini,prethodnih trenera.

Od kraja sezone 2009/2010 ,Celsi je manje-vise u dubokom kanalu u PL,imajuci u vidu trenerska imena,igracki kadar,renome i ulaganja.U dubokom kanalu.
Da se manemo igre i uhvatimo za ono sto je jedino "opipljivo" a to su rezultati...

Ne znam za ostale,ja iskreno neku razliku izmedju Karla u drugoj sezoni,Viljas Boasa,Di Matea i Beniteza ne vidim.Tj.,Viljas Boas je najgori.Kazem,neku veliku razliku.Pricam o PL.
[/quote]
Makar bi lakse podnio ove rezultate da je recimo Robbie na klupi.
  • Odgovori 94
  • Pregledi 7,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma i meni je Benitez najmanje simpatican,ali ,da se ne lazemo,sve se na kraju svodi na rezultate.
Sad sam bas racunao, mi smo prokockali 15 bodova na nesrecu, nedostaka zelje, karaktera i gluposti trenera i sudije dok je Man utd 15 bodova zaradio na srecu zelju i sudije. Tako ako se moze dati neka ocena prvenstva ove godine.
1. Tim i igra dovoljni da se uzme PL
2. Nismo imali srece (povrede, primanje glupih golova i gubljenje bodova)
3. Treneri su nas osakatili glupim potezima i nisu znali kako da kanalisu energiju samopouzdanje i da ekipi daju karakter.
Ne bih da od nas pravim FK sledeca sezona ali se u to pretvaramo. ALi po pravilu, ako sledece sezone ubodemo dobrog trenera mislim da je PL sigurno nas, jednostavno mora da se okrenu neke stvari u nasu korist. Mada se iskreno nadam da ce Specijalni dobiti otkaz u Realu i da dodje kod nas.
[quote name='Batigol' timestamp='1359585738' post='105085']
Ma i meni je Benitez najmanje simpatican,ali ,da se ne lazemo,sve se na kraju svodi na rezultate.
[/quote]
Za koje je on najvise i odgovoran
[quote name='VahaCFC' timestamp='1359584715' post='105067']
Ma moze me jebat' pola Bosne ako ja vise pogledam utakmicu dok je Rafa na klupi.
[/quote]

ja ipak mislim da koliko god los, levat,retardiran trener/menadzer sjedi na klupi, da se ipak mogu i moraju postici bolji rezultati protiv Qpr-a,Swansea i Readinga sa ovakvim igracima koje mi posjedujemo !!! p.s. nedaj Boze, da branim ili opravdavam Rafu ali realno gledajuci igraci su isto krivi
@EdvinTB,Pa to i meni vec duze vreme prolazi kroz glavu...Pa cekaj bre malo,treneri prolaze i prolaze,i to odlicni treneri a rezultati ni makac u PL.
Nesto debelo smrdi.
[quote name='EdvinTB' timestamp='1359585967' post='105092']
ja ipak mislim da koliko god los, levat,retardiran trener/menadzer sjedi na klupi, da se ipak mogu i moraju postici bolji rezultati protiv Qpr-a,Swansea i Readinga sa ovakvim igracima koje mi posjedujemo !!! p.s. nedaj Boze, da branim ili opravdavam Rafu ali realno gledajuci igraci su vise krivi
[/quote]

Otprilike tako,samo šta je teško igrat kad znas da niko u klubu ne respektira trenera.Jer trener je glava momčadi,trener je profesor u razredu,igrači ga se moraju bojat i moraju ga respektirat i onda ce pokazivat i oni bolju igru,ako nista barem iz straha prema onome sta ce ih cekat u svlacionici.
Ali jebiga,kako igrati kada kad ulaziš na teren cili stadion ti vice "fuck off benitet you are not welcome".Pa ja bi prvi igra priko neke stvari,ako vidim da mi trener nije neki autoritet,da ga ne podržavaju navijaci,ma hajde iden se i ja malo zajeb** po terenu.

Ne znan,meni ovo sve malo smiješno izgleda,mogao bi ovo postat niz kao kod AVB-a,toliko da se moramo bojati ekipa kao sto su QPR,Reading i ostali.Di je onaj Chelsea kojeg se Barca bojala,postavljan si pitanje ocu li ga vise ikad i vidit nakon sta pogledan bivše trenere .
[quote name='Batigol' timestamp='1359586244' post='105096']
@EdvinTB,Pa to i meni vec duze vreme prolazi kroz glavu...Pa cekaj bre malo,treneri prolaze i prolaze,i to odlicni treneri a rezultati ni makac u PL.
Nesto debelo smrdi.
[/quote]
Smrdi Benitez.Eto sta smrdi.
Zar ne postavljas pitanje sebi kako to da ova ista ekipa(losija za Dembu) napravila 9 pobjeda i jedan remi u prvih 10 utakmica ?
[quote name='LegenTerry' timestamp='1359586252' post='105097']
Otprilike tako,samo šta je teško igrat kad znas da niko u klubu ne respektira trenera.Jer trener je glava momčadi,trener je profesor u razredu,igrači ga se moraju bojat i moraju ga respektirat i onda ce pokazivat i oni bolju igru,ako nista barem iz straha prema onome sta ce ih cekat u svlacionici.
Ali jebiga,kako igrati kada kad ulaziš na teren cili stadion ti vice "fuck off benitet you are not welcome".Pa ja bi prvi igra priko neke stvari,ako vidim da mi trener nije neki autoritet,da ga ne podržavaju navijaci,ma hajde iden se i ja malo zajeb** po terenu.

Ne znan,meni ovo sve malo smiješno izgleda,mogao bi ovo postat niz kao kod AVB-a,toliko da se moramo bojati ekipa kao sto su QPR,Reading i ostali.Di je onaj Chelsea kojeg se Barca bojala,postavljan si pitanje ocu li ga vise ikad i vidit nakon sta pogledan bivše trenere .
[/quote]

je, to sam (u tom smislu) bas maloprije napisao u drugoj temi, igraci nemaju respekta i neyebu tako reci ni 2% Beniteza jer znaju da ce ih sljedece sezone trenirat neko drugi!! Zato nedaju maksimum i zato nemogu postizati konstantno dobre razultate!
@Vaha,ali ces se sloziti da je istovremeno i pokazala mnogo slabosti,pre svega in medjunarodnim takmicenjima i posteno se izblamirala partijama u Donjecku i pre svega Torinu.Nadigrani smo i od Sahjtora kuci.Za Atletiko Madrid da ne pricam.

Posle sjajnog pocetka,poceli smo da vezemo i lose rezultate,hajmo da pogledamo i drugu stranu medalje.Ja nikako nisam zadovoljan delom sezone kad je Robi bio trener,da li si ti?Za Beniteza da ne pricam.Za VB jos manje.
Takodje,nisam ni bio za otkaz Robiju pa makar izgubio 10 meceva zaredom ali fakti su fakti.

Ocigledno je da mnogo toga ne stima u timu,Celsi sada vec godinama nije u stanju da u kontinitetu igra dobro kako dolikuje tako skupocenom timu i jednom od najboljih klubova u Evropi.
Znaci,nismo u stanju da zadrzimo kontinuitet kvalitetnih igara i rezultat,bez cega nema titule u Engleskoj.
Sta je uzrok,to je glavno pitanje...

Jer,jebem mu mater,ocigledno je da nijedan trener u poslednje vreme ne moze da nadje pravo resenje.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1359586508' post='105100']
Smrdi Benitez.Eto sta smrdi.
Zar ne postavljas pitanje sebi kako to da ova ista ekipa(losija za Dembu) napravila 9 pobjeda i jedan remi u prvih 10 utakmica ?
[/quote]

Ta ista ekipa trenutno na neki nacin "bojkotira" Beniteza sa losim izdanjem i losim rezultatima!!!
[quote name='Batigol' timestamp='1359586890' post='105107']
@Vaha,ali ces se sloziti da je istovremeno i pokazala mnogo slabosti,pre svega in medjunarodnim takmicenjima i posteno se izblamirala partijama u Donjecku i pre svega Torinu.Nadigrani smo i od Sahjtora kuci.Za Atletiko Madrid da ne pricam.

Posle sjajnog pocetka,poceli smo da vezemo i lose rezultate,hajmo da pogledamo i drugu stranu medalje.Ja nikako nisam zadovoljan delom sezone kad je Robi bio trener,da li si ti?Za Beniteza da ne pricam.Za VB jos manje.
Takodje,nisam ni bio za otkaz Robiju pa makar izgubio 10 meceva zaredom ali fakti su fakti.

Ocigledno je da mnogo toga ne stima u timu,Celsi sada vec godinama nije u stanju da u kontinitetu igra dobro kako dolikuje tako skupocenom timu i jednom od najboljih klubova u Evropi.
Znaci,nismo u stanju da zadrzimo kontinuitet kvalitetnih igara i rezultat,bez cega nema titule u Engleskoj.

Jer,jebem mu mater,ocigledno je da nijedan trener u poslednje vreme ne moze da nadje pravo resenje.
[/quote]
Gledaj, Robbie je tek stvarao ekipu. Ispali smo iz LP, jeste to je bio kiks i svi smo bili razočarani. Al smo i dalje bili u trci za velikim brojem trofeja i sezona se tek ustvari zakuhavala. Bilo je loših partija, međutim bilo je i jako dobrih.
Andre je imao prestaru ekipu, istrošenu i tim koji nije mogao iznijeti cijelu sezonu na jednom visokom nivou konstantno. Zbog toga smo se okrenuli kup takmičenjima.
Ancelotti je dosta nepravedno dobio otkaz, jer je i on imao na raspolaganju dosta istrošenu ekipu.

Roman i uprava su napravili nekoliko užasnih odluka i to ih sada košta. Ipak, daleko najgora odluka je dovođenje FSW-a.
[quote name='Batigol' timestamp='1359586890' post='105107']

[/quote]

Možda to znaci da nije problem u trenerskom dijelu posla,tj. onom dijelu gdje on može nesto mijenjati nego negdje puno dublje i veče.

Osobno mislim da klub nema dovoljno dobrog znanja o dovođenju igraca.Ko god ih dovodio dovodi ih bez ikakvog smisla i znanja.

Pa ljudi moji platili smo Torresa 50 milja funti (ako ne i vise) a znali smo njegovo stanje i kolino i kako je očajan bio u Liverpoolu tu sezonu kad smo ga doveli.
Doveli smo jednog Mikela,navodno umjesto Essiena,evo sad se (još prije africkih kupa nacija) i njega izbacilo jer se vidilo da usporava igru,da nije igrac kakav nama treba za tu poziciju(Essien,Makelele...)
Ne produženi ugovori Drogbi,Lampardu...
Ne davanje prilika mladim igracima koji bi zasigurno napravili nešo više od ovih tulipana kojih boli kurac za sve.

Od ove sezone se jednostavno svi možemo oprostit,sljedece sezone dovesti trenera koji ce tu biti barem 3 sezone,popuniti rupe u sastavu,izbaciti par igraca-NAPRAVITI REDA U MOMČADI ! I ako Bog da idemo po titulu,inace ne znam dokle cemo patit.
  • Autor
[quote name='Wisey' timestamp='1359587365' post='105113']
Gledaj, Robbie je tek stvarao ekipu. Ispali smo iz LP, jeste to je bio kiks i svi smo bili razočarani. Al smo i dalje bili u trci za velikim brojem trofeja i sezona se tek ustvari zakuhavala. Bilo je loših partija, međutim bilo je i jako dobrih.
Andre je imao prestaru ekipu, istrošenu i tim koji nije mogao iznijeti cijelu sezonu na jednom visokom nivou konstantno. Zbog toga smo se okrenuli kup takmičenjima.
Ancelotti je dosta nepravedno dobio otkaz, jer je i on imao na raspolaganju dosta istrošenu ekipu.

Roman i uprava su napravili nekoliko užasnih odluka i to ih sada košta. Ipak, daleko najgora odluka je dovođenje FSW-a.
[/quote]

Jedan od tvojih najboljih postova u zadnje vrijeme.
[quote name='drogba 11' timestamp='1359557932' post='104957']
[b]znači da mi u dvorištu igraju večeras, nebi ih gledao, radije tih sat i pol odsjedim na školjki u wc-u sam, i to bez mobitela..[/b]
[b]eto toliko su mi nerve iskidali protiv onih bačvara majke im ga nabijem [/b] :(

šta god se moglo sjebati u ovoj sezoni sjebali su, tj. roman je, al ne bih otvarao tu temu opet i ovdje..
meni ključno da izbore LP za iduću godinu, što se trofeja tiče i to sam se pomirio za ovu sezonu ne jer sam loš navijač nego realan, prva želja dakako je da se vrati mou, i uvede reda..toliko

GO BLUES
[/quote]

ladno mi živci ostadoše na mjestu, a vas koji ste gledali tu bjedu i patili iskreno žalim i preporučujem vam svoj recept iznad :D
također ne mislim napisati ni slovo o utakmici, niti svoj stav o tome gdje je ovo sve krenulo, znači ni-šta, eto radije bi tramvaj čekao..

keep calm plava braćo i K.T.B.F.F.H. B-)

jedina svijetla točka je pogodak super frankie-a, koji je sada samo 6 golova udaljen od titule najboljeg strijelca plavaca svih vremena..
sretno mu u tom naumu dakako, uz povratak mourinha to mi je glavna želja za ovu sezonu, što se chelseaja tiče..
gdje ovo ima 2 gola ispustiti protiv mrtvog Readinga... baš da vidim oće li Roman reagovati kad je dolazio protiv Juvea isto 2 gola ispustili, da vidim protiv readinga... jebem ti i beniteza i torresa
Po koji put Chelsea ispusta prednost od 2 gola razlike??!! Sljedeci put kad budemo vodili 2:0 gasim tv jer znam da se nece dobro zavrsiti.

I da, Rafa out!
[quote name='Wisey' timestamp='1359587365' post='105113']

[/quote]

i to sve vodi do toga da klubom upravljaju majmuni, a ne stručnjaci
previše neozbiljan smo klub, nemamo u vodstvu kapacitet za nešto više, treba doći do velikih promjena
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.