Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23 - Reading 2 : 2 Chelsea (30.01. sri)

Istaknuti odgovori

Super Frankie Lampard!!!

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
  • Odgovori 94
  • Pregledi 7,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Zar se još uopće netko čudi nečemu??
Luzeri ostaju luzeri, a samo debil ne vidi da ovaj kreten na klupi ne vrijedi ni pišljivog boba...
Jebem ma mrtve pa sta je ovo ?
2 suta 2 gola ???????
Jadni ste jadni .
4 boda smo zijanili protiv Readinga i Sotona a ima vodstvo i to od 2:0 heej 2:0 !!!!
Hvala Romanu Abramoviču što mi čisto puca kurac za ovaj remi, isto bi se osjećao da smo dobili 5-0, il da smo izgubli 5-0, kao što se i sad osjećam kod 2-2. Ovo nije moj Chelsea, ne mogu se radovati njegovim pobjedama, nit mogu tugovati nad njegovim porazima.
hahahahaha sreca pa sam se prestao nervirati vec neko vrijeme, predlazem da se pokrene peticija za promjenu imana iz CFC u CCC ( Chelsea Circus Club)
A kako sam se iznervirao dragi Boze .
Kako ja nmg biti kao ostali pa da me zaboli kurac ? Zasto ja nisam jedan od vas ?
vs Reading 10 minuta do kraja + 2 gola prednosti + ova ekipa = 2 primljena gola.

vs Barca 45 minuta do kraja + 0 golova prednosti + ona ekipa = 1 postignut gol.

i kako sudija sabra 5 minuta nadoknade i šta znači ulazak Dembe u 92 min i šta znači ostavljanje 3 protivnička igrača ispred gola u zadnjim sekundama utakmice. Valjda kontaju ipak je to Turnbull.

Na ovo sam se već polahko navikao tako da mi nije ništa čudno.
Pa jebo te vagon zita i Benayoun,heeeeeeeeeej covjece Benayouna uvodi ?

Pa ti nisi normalan kretencino debela !!!
veceras nisam htjeo gledati utakmicu, a mogo sam! radije sam sjedio u kafani i pio pivo, jer sam znao da ce opet zasrati!!! zovite me "izdajicom al vise mi je pun qurac razocarenja !
al da ce zadnjih 5 minuta nakon vodstva 2-0 zasrati, to nisam ni sanjao :(
pa ovo nema ni u pi maternoj, s ovakvim igrackim kadrom da nam se takve stvari desavaju protiv jebenog Redinga, pa to nesmije biti.....to je neoprostivo!!! jedan Mata sam vise vrijedi od cijelog Readinga! umjesto da iskoristimo kiks (remi) Man Citya mi ovako sramotno remiziramo. Sramota sramota sramota......
Kad se setim prosle sezone,dodje mi da se vratim na ono vece protiv Napolija u Napulju.

Strahovito neprihvatljive stvari se desavaju ove sezone,toliko se nakuplja loseg i loseg,da jedno potiskuje ono drugo.
krv da im jebem, lijenu napudranu, preplacena gamad lijena nece da igra, plus rafa idiot, ovo je zadnja tekma koju ce gledat,popili su mi i zadnje zivce!!
[quote name='antonius luiz' timestamp='1359584307' post='105060']
krv da im jebem, lijenu napudranu, preplacena gamad lijena nece da igra, plus rafa idiot, ovo je zadnja tekma koju ce gledat,popili su mi i zadnje zivce!!
[/quote]
Točno to jebeš prasca na klupi ali ponašanje pojedinaca na terenu je smiješno u najmanju ruku... A ovog cesara mi je pun kurac više sa njegovim probojima, centaršutevima u gol aut, i za kraj ovog bacanja.....
[quote name='lampard8' timestamp='1359582974' post='105031']
Bit ce dobro ako ligu prvaka izborimo
[/quote]
Ja sam to ima 3 miseca napisa da tribamo gledat židove i arsenal da uvatimo to 4 misto ali sve se bojim...
[quote name='VahaCFC' timestamp='1359584715' post='105067']
Ma moze me jebat' pola Bosne ako ja vise pogledam utakmicu dok je Rafa na klupi.
[/quote]
Rafa nije doneo neki boljitak ali daleko od toga da je neki veci ili manji krivac od ,pa sad se vec moze reci u mnozini,prethodnih trenera.

Od kraja sezone 2009/2010 ,Celsi je manje-vise u dubokom kanalu u PL,imajuci u vidu trenerska imena,igracki kadar,renome i ulaganja.U dubokom kanalu.
Da se manemo igre i uhvatimo za ono sto je jedino "opipljivo" a to su rezultati...

Ne znam za ostale,ja iskreno neku razliku izmedju Karla u drugoj sezoni,Viljas Boasa,Di Matea i Beniteza ne vidim.Tj.,Viljas Boas je najgori.Kazem,neku veliku razliku.Pricam o PL.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.