Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23 - Reading 2 : 2 Chelsea (30.01. sri)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 94
  • Pregledi 7,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ali sad je red da se nakanta Brentford i Reding igra solidno u poslednje vreme, tako da je realno očekivati ,,kiks˝. :P
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1359126091' post='104192']
Sramota je da tim igra bolje u gostima, nego na domacem terenu...
Ali, vazno je samo da se skandira protiv Beniteza ;)
[/quote]
Jest, navijači su krivi.

A de odlij malo, star čoek a jede govna. :P
[quote name='Wisey' timestamp='1359134034' post='104215']
Jest, navijači su krivi.

A de odlij malo, star čoek a jede govna. :P
[/quote]

Ajde ti objasni razliku, kad vec mislis da si tako pametan ;)
Reading nas je u prvoj utakmici ove sezone dobrano namučio, jedva smo sačuvali guzicu; tek smo pred kraj slomili utakmicu i pobijedili 4-2. Ipak, ne cvjetaju im ruže, treći su od začelja ljestvice i sramota bi bila da ih ne ostavimo s par golova u mreži. Ali, ko da ovaj klub u zadnje vrijeme zna za sramotu. Šta je, po mišljenju ljudi u klubu, uopće sramota? Bog dragi zna..

Znam čemu se nadam, al ne znam što očekujem. Ništa s nama nije sigurno; ne bih se čudio da popušimo. Kad smo mogli protiv posljednjeg šugavog QPR ispustit 3 boda, što ne bi i protiv Readinga.
I dalje se držim svog stava. Pobjedili, igrali neriješeno, izgubili, tako je svejedno. Prvenstvo je odavno izgubljeno pa nam ni poraz ni pobjeda ne donose ništa posebno.
Ako dobijemo OK, ako kiksamo ionako kasnije ima još 14 prilika za popravak pa... Potpuno nebitna utakmica...
[quote name='Gandalf' timestamp='1359282216' post='104430']
I dalje se držim svog stava. Pobjedili, igrali neriješeno, izgubili, tako je svejedno. Prvenstvo je odavno izgubljeno pa nam ni poraz ni pobjeda ne donose ništa posebno.
Ako dobijemo OK, ako kiksamo ionako kasnije ima još 14 prilika za popravak pa... Potpuno nebitna utakmica...
[/quote]
Vjeruj mi da je i meni tako došlo, al sad nešto kontam s obzirom na sva događanja, nama bi moglo i 4. mjesto visiti na kraju.
[quote name='Wisey' timestamp='1359297637' post='104500']
Vjeruj mi da je i meni tako došlo, al sad nešto kontam s obzirom na sva događanja, nama bi moglo i 4. mjesto visiti na kraju.
[/quote]
Naravno,ako budemo ovako nastavili da igramo.Zato je svaka pobeda vazna,da se sto pre plasiramo u LS i eventualno pokusamo da osvojimo LE.
Iskreno, bojim se ove utakmice jer kako u zadnje vrijeme igramo protiv ovakvih klubova mogli bi nas i ovi iznenaditi. Tužno je da nam je forma u gostima bolja, ali to mi nekako daje dodatnu nadu u pobjedu u ovoj utakmici.
Ovo ko da gledam kiks, znam da će biti mrtva igra.. još bez Hazarda cc.. Još Torres dao gol na zadnjoj što znači da ga gledam u prvoj o jbt sve gore od goreg.
U anketi sam pogresno glasao za "Ne,pobeda",ustvari sam mislio da je to "ne" za poraz.S ovakvom igrom nemamo sanse.Poraz ko kuca.
Ima da nas oderu.Ne salim se.I da mi daju pare ne bih gledao ovu tekmu nikad,da gledam to mucenje od fudbala i da se dzabe nerviram...ma ne.Mi jednostavno nemamo igru,dzabe svi ti playmakeri kada oni ne urade nista.Samo se dobacuju oko odbrane i kruze ko kisa oko Kragujevca.Koji god tim je postavio bolju odbranu ove sezone,pobedio nas je.Samo da igraju flastera na Mati ili Azaru i mi mozemo samo da gledamo to mucenje,jer bez njih nema nista.
Takodje mislim da ce mo i ovu tekmu kiksat,jos ako bude igrao na krilu bertrand i torres u napadu,tesko da sta mozemo.
Samo sjesti i navijati nema druge. Pojma nemam koga bi debeli mogao ubaciti,sa kakvom postavom poceti i kakav rezultat ocekivati.
Ako sutra ne dobijemo iman osjecaj da ce Rafa dobit otkaz i da ce pocet bas pravo opiranje,igramo protiv Readinga u gostima,jednog od najlakših protivnika zadnjih 3,4 sezone....Idemo na -4,
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.