Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Isco (Španjolska, 1992)

Istaknuti odgovori

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 100
  • Pregledi 10,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pitanje je bil uspjeli kupiti Isca i za 50 miliona a ne 20.Jedino da ga Benitez prekrizi ali s obzirom da je konobar poznat po velikim rotacijama igraca,mislim da ce mu itekako biti potreban i da od toga transfera nema nista.

Rob:No matter what you see, no matter what you hear - Isco will NOT be signing for Chelsea.

Što je I logicno. Nisu ga pustili kada je imao mizernu minutazu nece ni sada kada je odigrao više od 80% utakmica.

Što je I logicno. Nisu ga pustili kada je imao mizernu minutazu nece ni sada kada je odigrao više od 80% utakmica.

Igrao je samo zato sto je duze vrijeme bio povredjen Luka Modric.Cim se ovaj oporavio Isco je preselio na klupu.Medjutim i ja smatram da od njegove prodaje nema nista,pogotovo sto je debeli novi trener a on rotira svaku utakmicu barem po 3-4 igraca.

Igrao je samo zato sto je duze vrijeme bio povredjen Luka Modric.Cim se ovaj oporavio Isco je preselio na klupu.Medjutim i ja smatram da od njegove prodaje nema nista,pogotovo sto je debeli novi trener a on rotira svaku utakmicu barem po 3-4 igraca.

Dobro si napisao, zbog povrede je igrao. Sada kada je pokazao da se moze snaci u velikom klubu kao što je Real,da se moze nositi sa pritiskom Real ga sigurno nece prodati.

Ako ostane karijera mu može propasti s obzirom da znamo za Realov odnos sa igračima (svaki prelazni rok po 120 mil) , mada Rafa je poznat po rotacijama.

Danilo dosao u klub tek i vec uzeo Iscovu 23, a ovaj je dobio 22.

Kakav je Real. Mozda se zategnu odnosi kao sa Ramosom :D

Pa dobro ljudi moji Å¡ta jee tu čudno Å¡to su zamijenili brojeve? Pa Benitez toliko rotira igrače da su igrači ostali izbezumljeni i počeli rotirati brojeve na dresovima. :D :D 

Ne mora da znači da je neki sukob u najavi, možda je Isco jednostavno ustupio broj Danilu.

Kao što je Benayun dao 10-ku Mati. :D

Moguce, ipak je Danilo svetska fudbalska faca :)

Kada ustupis broj igracima tipa Pirlo, Terry, Ronaldinho itd.. onda je ok.. ovo mi je glupost totalna, ispade Isco manje vredan od pridoslice.. nadam se da ce tako (u)ispasti kod nas.

Ma dao bih i 50 miliona samo da kupimo vise sta, jebo ga otac i poluigraci, treba nam nesto samo da osvjezimo sastav koji je ionako dobar. Ako stagniramo ovaj prelazni rok bice problema velikih.

• 3 sedmice kasnije...

Ako nas napusti Oskar voleo bih njega da dovedemo,doduše ne povezujemo se sa njim tako da je to samo moja želja i to je to

ako ostanemo pri toj formaciji 4-2-3-1,u suprtonom ne 

Igrao je Isko, i to jako dobro u 4-3-3 kod Karla.

Postao je kompletan igrac, sposobadn da odgovori na sve zahteve trenera.

Najbolja moguca kupovina.

igrao jeste,al jedno je da igra 4-3-3 u primeri a drugo je u premu,ne kažem da ne može samo mi se čini da je najbolji kad igra iza napdača,jebem li ga

a čitam danas da je Benitez dobio naredjenje da mora da udovolji bejlu i da ga je pitao gde želi da igra a ovaj je odgovorio iza napadača

i navodno u narednih 10 dana treba da se zna čisto ko ostaje,šta i kako,možda čak i prodaju Benzemu jer Rafa kao nije neki njegov fan

a Marka recimo najviše hvala Iska i to niko i ne dovodi u pitanje al jbg kad moraju da igraju ovi galaktikosi

Definitivno je on najbolji kao 10ka, ali bi lakse igrao u 4-3-3 u Celsiju, nego u Realu. Iz prostog razloga, sto je Karlo forsirao tu formaciju bez klasicnog DMFa, pa su sva trojica morala to da kompenzuju dodatnim kilometrima u oba smera. U Celsiju se zna ko je Bog i batina na sredini terena. Pored Matica bi Isko imao mnogo vise slobode, u bilo kojoj formaciji, sto bi ga ucinilo produktivnijim.

Ovo je igračina i šteta je što ga ne možemo/ne želimo dovesti. Unaprijedio bi našu ofanzivu sigurno, a nije ni lijen, trči i pokriva puno prostora tokom utakmice.

Nažalost ostaće samo želja forumaša. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.