Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Isco (Španjolska, 1992)

Istaknuti odgovori

[img]http://www.insidespanishfootball.com/wp-content/uploads/2012/12/Isco-Golden-Boy.jpg[/img]

Puno ime: [b]Francisco Román Alarcón Suárez[/b]

Rođen: [b]21.4.1992. godine[/b]

Godina: [b]20[/b]

Visina: [b]1,76m[/b]

Nacionalnost: [b]Å panjolac[/b]

Igra�ka pozicija: [b]Ofenzivni vezni, centralni vezni[/b]

Trenutni klub: [b]FC Malaga, Andaluzija (ESP)[/b]

Najveća nada španjolskog nogometa i trenutno po mnogima najbolji vezni igra� Europe u juniorskoj kategoriji. Ju�er i danas intenzivno se povezuje s Chelseajem. Spominje se kao nasljednik Franka Lamparda.

Šta vi mislite o njemu? Ja sam fasciniran ovim igra�em, ali se pitam da li nam je potreban pored Piazona, McEachrana, Oscara i drugih.

• Odgovori 100
  • Pregledi 10,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='EdvinTB' timestamp='1357488394' post='99768']
iskreno, nikad cuo za njega :-/
[/quote]
iskreno , ne pratis fudbal dovoljno .
Vrhunski igrač, najveći talent španjolskog i među najvećim talentima europskog nogometa. Jest nam nepotreban ali samo zamislite njega i Matu u tandemu. Svrš, svrš. :D
[quote name='EdvinTB' timestamp='1357488394' post='99768']
iskreno, nikad cuo za njega :-/
[/quote]

da si pratio ligu prvaka, bi vidio kakve je golove zabijao za Malagu!
Ako ali AKO bi Isco dosao, to bi definitivno otjeralo Oscara na klupu a ionako slabije igra kod Rafe

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Dobar je, talent je, mlad je.....al mi to sve imamo u vidu Mate, Hazarda, Marina, Oscara, DeBruyne-a, Piazona, McEachrana, drugog Hazarda, Kakute, Moses-a......i tako dalje nepotreban igrač skroz i on i onaj noname Taison.......ak ćemo već dovodit veznjaka, onda neko sa iskustvom
Jedan od drazih igraca posto volim da gledam Malagu i sigurno je rame uz rame sa najvecim talentima svijeta (Neymar,Gotze,Hazard).
Iskreno bi ga volio u Chelsea ali vec smo popunjeni na tim pozicijama.
A jebiga ne možeš sve pokupiti sad. Pretjeruje se. Nekad je bolje imati zdrav tim, od igrača koji će jedan drugom biti dobra konkurencija, koji će dijeliti minutažu a ne trpati u grupu sve i svašta. Koliko god genijalan bio, neka hvala.
Isco je po mom ukusu fantastičan igrač. Ima sve kvalitete koje krase jednog napadački orjentiranog veznjaka - izuzetno dobar pregled igre, fenomenalna kontrola lopte, brzina, šut; zna podvalit loptu. Kad god sam ga gledao, u driblinzima me podsjećao na Messija, iako mi je ovaj mrzak. Jednostavno, ne dribla na način da odradi 5 bicikala i prođe protivnika, nego kod njega sve izgleda jednostavno i lagano, što mu omogućuju ta spomenuta brzina i kontrola lopte; on agilnošću svoga tijela prolazi protivnika, dribla cijelim tijelom,a ne samo nogama, što mi se jako sviđa.

Nije on bezveze dobio onu nagradu Europeian Golden Boy, koja se dodjeljuje za najboljeg mladog igrača kontinenta. Nisu bezveze ni usporedbe s jednom veličinom kao što je Iniesta.

Plus mu je što može igrati i na toj ofenzivnijoj, ali i na povučenijoj, centralnoj veznoj poziciji.

Ipak, njegovo dovođenje bi bilo u stilu: " Ajmo ga dovest mi, da ga ne dovede netko drugi. ". Danas Chelseaju Isco ne treba; na njegovoj poziciji smo relativno dobro popunjeni, a bit ćemo ako Bog da popunjeni još bolje ako uprava napokon odradi pravu stvar i uvede u momčad Kevina, odnosno Josha nakon ove posudbe u Boru.
bese ovo onaj sto se slikao u dresu sitija pre par dina?

edit

[img]http://s1.postimage.org/6b59ae2sf/6283917096.png[/img]

to je taj
[quote name='weednesday' timestamp='1357602364' post='100097']
bese ovo onaj sto se slikao u dresu sitija pre par dina?
[/quote]

Jest.

4.8 — Isco averages 4.8 successful dribbles per game in the UEFA Champions League, highest in this seasons competition.
odlican igrac, al nepotrebno dovodjenje...imamo mi tate mate u svom kadru vec, neka njega, sretno mu u nekoj drugoj ekipi.. :D
  • 2 sedmice kasnije...
  • Autor
Evo što se Isca tiče Chelsea napravio pomake:

http://chelseabalkan.com/index.php/item/3492-chelsea-osigurao-pravo-prvootkupa-isca-iz-malage.html

A uvjeren sam da je ovo sve dio dogovora oko posudbe Lucasa Piazona.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.