23. juni 2013.13 god. comment_130927 Ozil precenjen... E sad sam sve cuo... Isco je fantastican talenat, mada smatram da nije za Real, te da ce se udaviti u moru zvezda tamo. Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_130953 Ovi koji hvale ovog TurÄina Ozila! Dao Vam Bog da doÅ¡ao on u Chelsea. Pa da mu psujete sve po spisku kad se pocne Å¡etat po terenu i igrat koda da ga zaboli ona stvar za nogomet i klub. BaÅ¡ takav je u Realu. Prenapuhani i preprepreprepreprecijenjeni igraÄ. Isco je Bog za njega. Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_130957 Tobe jarabi, Å¡ta se piÅ¡e ovdje. Ako je Ozil precjenjen i nije igraÄina, onda ne postoji dobar igraÄ.. ÄŒuj ovog Isco Bog za Ozila, haha, svaÅ¡ta. Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_130963 Tobe jarabi, Å¡ta se piÅ¡e ovdje. Ako je Ozil precjenjen i nije igraÄina, onda ne postoji dobar igraÄ.. ÄŒuj ovog Isco Bog za Ozila, haha, svaÅ¡ta. Dobro, pretjerao sam s ovim da je Isco Bog za njega, ali dok god bude Ozil igra ovako kako igrao i dok god se bude vucarao po terenu on je za mene precjenjen igraÄ. Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_130964 Dobro, pretjerao sam s ovim da je Isco Bog za njega, ali dok god bude Ozil igra ovako kako igrao i dok god se bude vucarao po terenu on je za mene precjenjen igraÄ. Kako jedan igrac koji se vucara po terenu, ne krece se, sta vec moze da bude uz Matu najbolji asistent Evrope... Imao je vise oscilacija ove sezone od naseg Juana, ali je vrhunski playmaker. Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_130967 satistika sve govori, ozil je jedan od najboljih veznjaka današnjice jedino da malo više zabija... Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_130972 Ovog Isca nisam gledao dovoljno da prosudim. Nama ne treba takav profil igraÄa, jer smo popunjeni. Al bih volio da ne ode u City ako je toliko talentovan kao Å¡to kažete. Ozilu itekako treba konkurencija, jer Kaka je propo ko Agrokomerc a Modrić ipak igra neÅ¡to povuÄenije. Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_130980 satistika sve govori, ozil je jedan od najboljih veznjaka današnjice jedino da malo više zabija... On živi od 1-2 poteza na tekmi, a ostalo vrijeme je ko Casper. I zbog toga mi se gadi. Sva sreća da je španjolska liga takva kakva je pa svako može nabit 50 golova i 50 asistencije... Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_130985 On živi od 1-2 poteza na tekmi, a ostalo vrijeme je ko Casper. I zbog toga mi se gadi. Sva sreća da je španjolska liga takva kakva je pa svako može nabit 50 golova i 50 asistencije... 1-2 poteza dovoljna da rijese utakmicu , sta bi ti da ubaci 3 gola i 6 asistencija po utakmici e moj boze da mi je bit strucnjak ko ti dao bi pola zivota... Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_130987 1-2 poteza dovoljna da rijese utakmicu , sta bi ti da ubaci 3 gola i 6 asistencija po utakmici e moj boze da mi je bit strucnjak ko ti dao bi pola zivota... Tako je. Mora imat barem 3 gola i barem 5 asistencija po tekmi. Gle. IgraÄ koji se Å¡eta po terenu dok ostali izgaraju i bore se ko lavovi, za mene nije igraÄ. Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_130989 Ma jebo vas i Isco i Ozil nas Mata je za njih Drogba... :D Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_130994 Ma jebo vas i Isco i Ozil nas Mata je za njih Drogba... :D ^:)^ ^:)^ ^:)^ Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_131065 Rijetko ovo kažem za Realove kupovine, ali ova je odliÄna. Omjer uloženo dobiveno je ohoho ovdje, dobili su igraÄa koji je sigurno bolji od Ozila, jednako svestran kao Silva u Cityu i prije svega jako mlad igraÄ. Drago mi je da nije otiÅ¡ao u City jer to ne bi bilo humano prema nama hehe. Pravi fantazista. Silva iz Citya bolji od Ozila ? To se od tebe nisam nadao . Treba Isco jos pure jest da bude kao Ozil , potencijala ima ali daleko je od Ozila . Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_131079 Naravno da je Silva bolji od Ozila, i to dosta bolji. Bez obzira što je ove godine malo opao. Silva u top formi je bolji i od Mate u top formi, ali je Mata kroz duži period konstantniji. Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_131084 Meni je bolji Ozil , kao sto mi je bolji Ronaldo od Messia :P , najbolji AMF na svijetu , hladno . Prijavi
26. juni 2013.13 god. comment_131666 Naravno da je Silva bolji od Ozila, i to dosta bolji. Bez obzira Å¡to je ove godine malo opao. Silva u top formi je bolji i od Mate u top formi, ali je Mata kroz duži period konstantniji. Ne bih se ja složio s tobom. Posljednje dvije sezone je Mata pokazao MNOGO viÅ¡e nego Silva a Ozil je takoÄ‘er pokazao viÅ¡e od Silve i za mene je TurÄin/Njemac bolji igraÄ od Å panjolca Anytime, Anyday, Anywhere... Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219578 citam neke clanke i cujem glasine da je Chelsea zainteresiran za njega? Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219583 To bi bio pun pogodak, ovaj je za Oscara svemirski brod a i Willi bi dobio jaku konkurenciju što bi bilo vrlo pozitivno. Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219600 Isca nisane City i Arsenal. Iako on igra odlicno, srazmerno minutaci koju dobija, on jednostavno nije Galaktiko... .Nije marketingski interesantan kao vecina Perezovih akvizicija, i vrlo je moguce da ce napustiti Madrid, pa i ovog leta. Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219602 Koliko traže za njega? Isco je magija, zna sve od lopte momak a trÄi puno. Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219610 Hazard, Isco i Griezman bi realno bili perverzija tako da mi je to nekako nerealno i pomišljati, još iza njih Matić i Fabregas PA JEBEM TI BOGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219611 Hazard, Isco i Griezman bi realno bili perverzija tako da mi je to nekako nerealno i pomišljati, još iza njih Matić i Fabregas PA JEBEM TI BOGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joj Kale extra si cojk al koji ce ti kurac ovo psovanje Boga bezveze? Sto se tice ove trojke Hazard,Isco,Griezman strah me i pomislit koliko bi atraktivno igrali taman da Murinjo parkira 2 autobusa,sa njima bi bilo nemoguce igrati bunker. Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219613 Grizmann je odbacio spekulacije da će napustiti Atletico, sa Iscom niti nas neko pouzdan povezuje niti će tu biti nešto, tako da ne treba da od ovog podforuma pravimo temu "Snovi". Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219614 Koliko traže za njega? Isco je magija, zna sve od lopte momak a trÄi puno. Mislim da je 40 miliona funti u pitanju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.