Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Isco (Španjolska, 1992)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 100
  • Pregledi 10,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ovi koji hvale ovog Turčina Ozila! Dao Vam Bog da došao on u Chelsea. Pa da mu psujete sve po spisku kad se pocne šetat po terenu i igrat koda da ga zaboli ona stvar za nogomet i klub. Baš takav je u Realu. Prenapuhani i preprepreprepreprecijenjeni igrač.

Isco je Bog za njega.

Tobe jarabi, Å¡ta se piÅ¡e ovdje.  Ako je Ozil precjenjen i nije igračina, onda ne postoji dobar igrač..

Čuj ovog Isco Bog za Ozila, haha, svašta.

Tobe jarabi, Å¡ta se piÅ¡e ovdje.  Ako je Ozil precjenjen i nije igračina, onda ne postoji dobar igrač..

Čuj ovog Isco Bog za Ozila, haha, svašta.

Dobro, pretjerao sam s ovim da je Isco Bog za njega, ali dok god bude Ozil igra ovako kako igrao i dok god se bude vucarao po terenu on je za mene precjenjen igrač.

Dobro, pretjerao sam s ovim da je Isco Bog za njega, ali dok god bude Ozil igra ovako kako igrao i dok god se bude vucarao po terenu on je za mene precjenjen igrač.

Kako jedan igrac koji se vucara po terenu, ne krece se, sta vec moze da bude uz Matu najbolji asistent Evrope... 
Imao je vise oscilacija ove sezone od naseg Juana, ali je vrhunski playmaker. 

Ovog Isca nisam gledao dovoljno da prosudim. Nama ne treba takav profil igrača, jer smo popunjeni. Al bih volio da ne ode u City ako je toliko talentovan kao što kažete.

Ozilu itekako treba konkurencija, jer Kaka je propo ko Agrokomerc a Modrić ipak igra neÅ¡to povučenije. 

satistika sve govori, ozil je jedan od najboljih veznjaka današnjice jedino da malo više zabija...

On živi od 1-2 poteza na tekmi, a ostalo vrijeme je ko Casper. I zbog toga mi se gadi. Sva sreća da je španjolska liga takva kakva je pa svako može nabit 50 golova i 50 asistencije...

On živi od 1-2 poteza na tekmi, a ostalo vrijeme je ko Casper. I zbog toga mi se gadi. Sva sreća da je španjolska liga takva kakva je pa svako može nabit 50 golova i 50 asistencije...

1-2 poteza dovoljna da rijese utakmicu , sta bi ti da ubaci 3 gola i 6 asistencija po utakmici e moj boze da mi je bit strucnjak ko ti dao bi pola zivota...

1-2 poteza dovoljna da rijese utakmicu , sta bi ti da ubaci 3 gola i 6 asistencija po utakmici e moj boze da mi je bit strucnjak ko ti dao bi pola zivota...

Tako je. Mora imat barem 3 gola i barem 5 asistencija po tekmi.

Gle. Igrač koji se šeta po terenu dok ostali izgaraju i bore se ko lavovi, za mene nije igrač.

Rijetko ovo kažem za Realove kupovine, ali ova je odlična. Omjer uloženo dobiveno je ohoho ovdje, dobili su igrača koji je sigurno bolji od Ozila, jednako svestran kao Silva u Cityu i prije svega jako mlad igrač. Drago mi je da nije otišao u City jer to ne bi bilo humano prema nama hehe. Pravi fantazista.

Silva iz Citya bolji od Ozila ? 

To se od tebe nisam nadao . 

Treba Isco jos pure jest da bude kao Ozil , potencijala ima ali daleko je od Ozila . 

Naravno da je Silva bolji od Ozila, i to dosta bolji. Bez obzira što je ove godine malo opao. Silva u top formi je bolji i od Mate u top formi, ali je Mata kroz duži period konstantniji.

Naravno da je Silva bolji od Ozila, i to dosta bolji. Bez obzira što je ove godine malo opao. Silva u top formi je bolji i od Mate u top formi, ali je Mata kroz duži period konstantniji.

Ne bih se ja složio s tobom.

Posljednje dvije sezone je Mata pokazao MNOGO više nego Silva a Ozil je također pokazao više od Silve i za mene je Turčin/Njemac bolji igrač od Španjolca Anytime, Anyday, Anywhere...

• 1 godina kasnije...

Isca nisane City i Arsenal. Iako on igra odlicno, srazmerno minutaci koju dobija, on jednostavno nije Galaktiko... .Nije marketingski interesantan kao vecina Perezovih akvizicija, i vrlo je moguce da ce napustiti Madrid, pa i ovog leta.

Hazard, Isco i Griezman bi realno bili perverzija tako da mi je to nekako nerealno i pomišljati, još iza njih Matić i Fabregas PA JEBEM TI BOGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hazard, Isco i Griezman bi realno bili perverzija tako da mi je to nekako nerealno i pomišljati, još iza njih Matić i Fabregas PA JEBEM TI BOGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joj Kale extra si cojk al koji ce ti kurac ovo psovanje Boga bezveze?

Sto se tice ove trojke Hazard,Isco,Griezman strah me i pomislit koliko bi atraktivno igrali taman da Murinjo parkira 2 autobusa,sa njima bi  bilo nemoguce igrati bunker.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.