Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Isco (Španjolska, 1992)

Istaknuti odgovori

[quote name='Caeruleus' timestamp='1358430932' post='102343']
Evo što se Isca tiče Chelsea napravio pomake:

[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/3492-chelsea-osigurao-pravo-prvootkupa-isca-iz-malage.html"]http://chelseabalkan...-iz-malage.html[/url]

A uvjeren sam da je ovo sve dio dogovora oko posudbe Lucasa Piazona.
[/quote]

Ovo nije nikakav pomak nego glupost koju novinari prodaju. Ili možda ja ne shvaćam značaj tog dogovora ako postoji.

Isco ima odštetnu klauzulu od 15 ili 20 milijuna. Kada neki klub aktivira tu klauzulu on direktno ima pravo razgovarati s igračem i time se zaobilazi klub. Malaga dobro zna koliko on vrijedi + klub je u financijskim probemima i neće ga pustiti za manju lovu od klauzule.

Tih 15/20 milijuna ne znači ništa nekom velikom klubu koji je ozbiljno zainteresiran. Znači poziv iz pristojnosti ako se neki klub odluči ciganiti.
  • Odgovori 100
  • Pregledi 10,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='antonius luiz' timestamp='1358459477' post='102423']
Mislim da treba njega uzeti, bit ce nam buducnost :)
[/quote]

Kao i mnogo njih prije njega, ili da kažem bit će nam budućnost, ali kakva.

Po koji put, popunjeni smo tu, tanki smo naprijed.
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
Ja bi njega bas voleo videti u nasem dresu,mada sam svestan da smo tu popunjeni,ali hebes ga, voleo bi ga u timu.
  • 2 sedmice kasnije...

Ovaj ode sa Pellegriniem u City.....

EDIT: Malaga sensation Isco is expected to join Manuel Pellegrini at Manchester City next season for a fee of €35m  (AS)

Manuel Pellegrini: "Nobody wants to leave Malaga, but maybe the circumstances won't allow that"

S obzirom na ugovor koji postoji izmedju dva kluba, ne verujem da ce ga Chelsea pustiti u drugi Engleski klub, tj dovesce ga u svoje redove, po nizoj ceni. Mozda i Piazona iskoriste kao kusur.

A i Sky prenosi da je Pell nije dogovorio sa Cityem(bar za sada)

http://www1.skysports.com/football/news/11679/8710396/Malaga-coach-Manuel-Pellegrini-says-he-hasn-t-agreed-to-be-Manchester-City-manager

• 2 sedmice kasnije...

35 mil za ovog klinca? Precijenjen je i to previse.

To mu je otkupna klauzula = nacin da Malaga smanji dugovanja ;)

A i cene igraca vec davno nemaju veze s kvalitetom istih.

Highly-rated Málaga playmaker Isco is keen to follow Manuel Pellegrini to Manchester City (Guardian)

Isco on Pellegrini: "He's been my footballing father and I know he likes me and, for me, ofcourse I'd like to continue with him."

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Rijetko ovo kažem za Realove kupovine, ali ova je odlična. Omjer uloženo dobiveno je ohoho ovdje, dobili su igrača koji je sigurno bolji od Ozila, jednako svestran kao Silva u Cityu i prije svega jako mlad igrač. Drago mi je da nije otišao u City jer to ne bi bilo humano prema nama hehe. Pravi fantazista.

Rijetko ovo kažem za Realove kupovine, ali ova je odlična. Omjer uloženo dobiveno je ohoho ovdje, dobili su igrača koji je sigurno bolji od Ozila, jednako svestran kao Silva u Cityu i prije svega jako mlad igrač. Drago mi je da nije otišao u City jer to ne bi bilo humano prema nama hehe. Pravi fantazista.

Özil je uz Matu trenutno najbolji ofenzivni vezni.
Toliko od mene.
  • Autor

Voljeli ili ne voljeli Mesuta Oezila, statistika je jasna - uz Matu najbolji asistent Europe zadnje dvije godine. A to mu i jeste glavni zadatak na poziciji gdje igra. Ove godine je bio malo lošiji, ali cijela ekipa Reala je podbacila.

Isco je mladi talent, a Oezil već dokazan igrač. Da će Isco biti veliki igrač svima je već sada jasno, ali također mu treba i veliki klub.

Šta je s onom pričom da Chelsea ima pravo prvootkupa?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.