17. mart 2014.12 god. comment_167754 Hahaha pa ako podržava dolazak Mandžukića ne mora značit da je za svakog hrvata . I ja sam hrvat pa nebi nikog osim njega i Modrića volio gledat u Čelziju .. Problem je sto je Suarez masina u svakom aspektu. Prijavi
18. mart 2014.12 god. comment_167778 Problem je sto je Suarez masina u svakom aspektu. Problem je u tome što je Suarez debelo preskup za Chelsea. Ipak je poceo FFP i ne moze se vise samo tako razbacivat parama i stvarat gubitke. I da. Uvjeren sam da Suarez nebi ukazao ni upola ko u Liverpoolu. To su dva kluba sa apsolutno različitim načinima igre. Nama treba drvo koje će pospremat odpatke. Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197840 Opet se dovodi u vezu sa nama jer je navodno nezadovoljan. Meni nema smisla da napusti klub, ali u slucaju da bi napustao ovo mi se ne cini kao los transfer. Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197851 Ja odgovorno tvrdim da će prije doći Messi nego on. Pa to je i logicno. Kada prodas igraca od 250 miliona to je dobar biznis, kada nekog kupis i odigra ti deset utakmica, a platio si ga 80 miliona to je sramota. Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197853 Neka dodje Suarez i da predjemo na 4-4-2. Najjaca formacija ikada. Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197855 U posljednje vrijeme mi se samo povezujemo sa nezadovoljnim igračima. :D I svaki od njih je NAVODNO nezadovoljan.. Eh, gdje su oni dani kada nismo pitali za status i cijenu već samo daj :P Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197858 Suarez će postati Barcelonin Torres. 100% Ocigledno je da Liverpool ima neke babe sto bacaju madjije na ove sto idu iz kluba. Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213396 Koja je ovo igračina sunce ti žarko. Napadač, dribler. Sve u jednom. Nije onaj sidraš koji čeka da mu se namjesti gol šansa i da je samo ubaci u gol. Znači po meni bio i ostao najbolji napadač današnjice još od trenutka kad je u Liverpool prešao. Ali koji smo mi ZAJEB tad napravili. Umjesto da ga dovedemo iz Ajaxa za 35 milijuna eura te zime 2011. godine, mi dovedemo onog PANJA Torresa za skoro 70 mil. - igrača koji je imao ozljedu i bio van forme (nije Liverpool mahnit što ga je prodao). Da smo doveli Suareza 2011. godine u zimu (kad smo doveli Torresa) dajem glavu da bi sve bilo drugačije, da nam se ne bi dešavali ovoliki otkazi trenera, da ne bi ćamili 3-4 mjesta ispod šampionske pozicije u ligi na kraju tih silnih sezona i tako. Uglavnom volio bih u Chelseaju vidjeti jednog napadača koji je u stanju da sve sam riješi. Ne napadača tipa Costa i to, nego baš tipa Suarez i Aguero. Prijavi
23. april 2016.10 god. comment_255682 Naš najveći propust : - ( I dalje žalim : - ( Najbolji napadač u zadnjih 5-6 godina sigurno. I da će biti takav vidjelo se dok je još u Ajaxu bio. Dva puta po četiri gola postigao u zadnje dvije tekme. http://www.klix.ba/sport/nogomet/barcelona-nemilosrdna-i-protiv-sportinga-fantastican-ucinak-suareza/160423103 Prijavi
27. april 2016.10 god. comment_255815 I dalje žalim : - ( Najbolji napadač u zadnjih 5-6 godina sigurno. I da će biti takav vidjelo se dok je još u Ajaxu bio. Dva puta po četiri gola postigao u zadnje dvije tekme. http://www.klix.ba/sport/nogomet/barcelona-nemilosrdna-i-protiv-sportinga-fantastican-ucinak-suareza/160423103 I dalje žalim : - ( Najbolji napadač u zadnjih 5-6 godina sigurno. I da će biti takav vidjelo se dok je još u Ajaxu bio. Dva puta po četiri gola postigao u zadnje dvije tekme. http://www.klix.ba/sport/nogomet/barcelona-nemilosrdna-i-protiv-sportinga-fantastican-ucinak-suareza/160423103 Tipičan balkanski čovjek nikad zadovoljan s onim što ima,uvijek bio htio više... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.