Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luis Suárez (Urugvaj, 1987)

Istaknuti odgovori

http://api.ning.com/files/cS5zkymCNqq4MrfKPY9LBMmX8ae-LyqGVCxbZt53IMaTUIDLsNubi2JA7L*KUXoX6ZQabOPhY-9a9SI8vGfh-m1EnHtJSbve/suarez.jpg

Ime: Luis Alberto Suárez Díaz

Godište: 1987.

Nacionalnost: Urugvajac

Status: ÄŒlan Liverpoola i reprezentacije Urugvaja

Pozicija: Špic-napada�

Vrijednost: između 28.000.000 i 32.000.000 eura

Postojanje otkupne klauzule u ugovoru: DA (40.000.000 funti)

http://chelseabalkan...za-suareza.html

Benitez hoce Suareza izgleda... zasad ni BBC ni Sky to nisu potvrdili, ali pocela je kruziti ta informacija po netu. Samo nam Suarez fali, samo on.

• Odgovori 165
  • Pregledi 19,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sad ce on pokusati da dovede pola igraca iz Liverpoola i ostatak iz Spanije, i ovako imam cetvoricu spanaca haman pa ih ima ko engleza a po svemu sudeci bit ce ih puno vise.
obožavam Suareza, to je igračina još ako to znači Torresom odlazak, uzeo otišao bi sad pješice u Liverpool po Suareza. Evra šugavi je jednom rekao da ga je Suarez rasistički uvrijedio i na temelju toga, nači bez ikakvih dokaza samo ono Evra reko i čovjeka osudili i u svjetu postao glavni rasist #-o
gluplje nemože bit... onda su ga iz mržnje zbog jedne simulacije prozvali roniocem, pa su Young i cjela barcina glumačka akademija pali u zaborav a hiljadu u puta gori od nejga..... al njega boli kurac, fura svoju furku, ztrpa nemilice i boli ga kurac, velik talenat bilo bi super imat ga u klubu !
Nije Suarez optuživan samo za rasizam.. Imo je on još ispada, od griženja protivničkog igrača za vrat do odbrane rukom u 1/4 SP u JAR-u..
Kale realno da je t Bane za Srbiju napravio, Džeko za Bosnu ili pak Modrić za Hrvatsku klicali bi tu i slavili njegovo ime, žrtvovao se za repku, Gyan nažalost pogodio prečku (nažalost jer sam navijao za njih) i jbg šta je tu je, čovjek je odbacio svoj nastup u polufinalu ćini mi se samo da repka prođe... (gore navedeni igrači su samo primjer) e sad da je ugrizao nekog nisam vidio, al oću reć da čovjek nije tolko loš kolko ga ljudi mrze i žele ocrniti.

E moj reLo da je tores pola čovjek ma da ima ljudskosti kolko je crnog pod noktom taj bi rekao iskreno ljudi žao mi je, navijači žao mije što igram loše, što sam neefikasan, samo je moja krivica. Al ne on svaki put nešto prosere, svaki put kad dođe novi menađer (a dođu svaki mjesec dana) ovaj sere o atmosferi u klubu kako je pod pritiskom, kako nema podršku, uglavnom sve al nikako da je on zapravo kriv. I na kraju svi ostali trpe al on i daje igra u prvoj postavi, bezobrazno uživa u romanovoj gluposti i tvrdoglavosti (al to je neka druga tema) i naravno ubire masnu lovu.
Ne bi ga volio zbog njegovog karaktera i mislim da nam jedan takav ne treba u svlačionici a i ne treba napominjati te stalne kupovine iz Reds ali s druge strane treba napomenuti da je dotični za Torresa izmislio fudbal i da drži Liverpool, da njega nema mislim da bi bili u zoni ispadanja trenutno.
[quote name='Kalouda' timestamp='1353956670' post='91276']
Nije Suarez optuživan samo za rasizam.. Imo je on još ispada, od griženja protivničkog igrača za vrat do odbrane rukom u 1/4 SP u JAR-u..
[/quote]
Poznat je zaista ko beskompromisan i činjenica je da se voli bacati ali ovo za SP-a kada je igrao rukom je po meni Ok To je rezonski na SP-u u zadnjim sekundama se to i radi u drugim situaciajma ne ali ako je to jedini način da se spasi svoja repka to je ok . Mislim da bi svako to napravio
[quote name='chelseafan97' timestamp='1353959051' post='91288']
Ne bi ga volio zbog njegovog karaktera i mislim da nam jedan takav ne treba u svlačionici a i ne treba napominjati te stalne kupovine iz Reds ali s druge strane treba napomenuti da je dotični za Torresa izmislio fudbal i da drži Liverpool, da njega nema mislim da bi bili u zoni ispadanja trenutno.
[/quote] Al treba se i sjetiti da je takođe i Torres 'držao' Liverpool,prje nego što je tog prokletg januara prešo u plavi dres! Netreba opet riskiirati ,ako dovodimo novog napadača onda nekog ko je već 2-3 sezone u top formi kao npr. Falcao ili Cavani!
Suarez jeste nekako odvratan, haman smeće, al je igračina. U svako doba bih ga u timu, volio vidit.

I u Ajaxu je pravio dar-mar, ne samo sad u Liverpoolu.
Suarez je vrhunski igrac i jedini iz Liverpoola koji bi po kvaliteti mogao igrati u Chelsea, moze al da nije neka prenapuhana cijena.
Nemoj se Cae igrati vise sa mojim postovima, kont'o sam da mi je neko provalio na profil kad sam vidio svoj post a u njemu slika ovog divljaka koji je grizao ljude po Holandiji i napastvovao ih ko drekavac :smile:
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1353963084' post='91314']
Nemoj se Cae igrati vise sa mojim postovima, kont'o sam da mi je neko provalio na profil kad sam vidio svoj post a u njemu slika ovog divljaka koji je grizao ljude po Holandiji i napastvovao ih ko drekavac :smile:
[/quote]

Nisam imao drugog načina, morao sam formirati novu temu, jer ste onu temu o Benitezu zasrali offtopičarenjem o Suarezu :D
Ma govno obično, samo se nešto izmotava, i simulira!!! Može da je ne znam kakva igračina u Čelsiju mi NE TREBA!!!! Skrljao nam Terija!!! I šta ovaj Benitez zamišlja... Škrtel, Suarez, ko je sledeći?!!! O majko mila šta sve neću doživeti, imali kraja ovom Romanovom glupiranju?!!
Cjenim ga odkako sam ga gledao u Ajax-u, u Liverpulu je počeo malo da simulira ali koji fudbaler to ne radi mediji su ga zakopali i po njihovoj priči on je najveće govno u svijetu fudbala iako ja u to nevjerujem.

E sad što se tiče njegovog dolaska u klub, što se tiče dovođenja napadača tipa Suarez, Falcao, Cavani ja sam tu neodlučan jer imamo mnogo mladih talentovanih špiceva i sad kad bi doveli nekog world class špica koji ima 25-26 godina samim tim bi tim momcima otežali napredak do prvih 11 prije svih Lukakuu,Bamfordu,Feruzu...
Ne znam šta radit da li dovodit napadača, a Suarez ima kvalitet za Chelsea...

[quote name='nerra cfc boy' timestamp='1353963866' post='91318']
NE TREBA NAM JOS RASISTA
[/quote]Znači po tebi je Terry rasista :huh:
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1353966502' post='91334']
Padavicar, kanibal, rasista, egocentrik, samoziv....

Mislim da je dovoljno...
[/quote]
Još da malo mućneš glavom kad je Rumenko u pitanju i napredak će biti evidentan. Al nije ni ovo loše. B-)
[quote name='Wisey' timestamp='1353966999' post='91341']
Još da malo mućneš glavom kad je Rumenko u pitanju i napredak će biti evidentan. Al nije ni ovo loše. B-)
[/quote]

Ako bih morao da biram Benitez na 6 meseci uvek pre Suareza na (minimum)4 godine.

:D
[quote name='Vinko' timestamp='1353957984' post='91283']
Kale realno da je t Bane za Srbiju napravio, Džeko za Bosnu ili pak Modrić za Hrvatsku klicali bi tu i slavili njegovo ime, žrtvovao se za repku, Gyan nažalost pogodio prečku (nažalost jer sam navijao za njih) i jbg šta je tu je, čovjek je odbacio svoj nastup u polufinalu ćini mi se samo da repka prođe... (gore navedeni igrači su samo primjer) e sad da je ugrizao nekog nisam vidio, al oću reć da čovjek nije tolko loš kolko ga ljudi mrze i žele ocrniti.

[/quote]

Pa ja sam njega obožavao kad je igrao u Ajaxu, i na Svjetskom kad je odbranio rukom još me više osvojio, jer on ihi odveo u polufinale s tom odbranom. I ne optužujem ga za to. Kad je došao u LFC, fino je igrao.. Sjećaš se kad je protiv Uniteda izmješao sve igrače i dodao Kuytu na prazan gol. Počeo me nervirati stalnim padanjem i traženjem nepostojećih penala i bzvz nešto uvjek galami po terenu :P

A kako nisi vidio ovo kad je ugrizao igrača :P

http://www.youtube.com/watch?v=58ILbyflta8

Prvi skandal mu je bio to, pa na SP branjenje (što je dobro :P) i rasizam.. I naravno stalne optužbe za simuliranje. Osim toga, sjajan je igrač.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.