26. novembar 2012.13 god. comment_91211 http://api.ning.com/files/cS5zkymCNqq4MrfKPY9LBMmX8ae-LyqGVCxbZt53IMaTUIDLsNubi2JA7L*KUXoX6ZQabOPhY-9a9SI8vGfh-m1EnHtJSbve/suarez.jpg Ime: Luis Alberto Suárez DÃaz GodiÅ¡te: 1987. Nacionalnost: Urugvajac Status: ÄŒlan Liverpoola i reprezentacije Urugvaja Pozicija: Å pic-napadaÄ� Vrijednost: izmeÄ‘u 28.000.000 i 32.000.000 eura Postojanje otkupne klauzule u ugovoru: DA (40.000.000 funti) http://chelseabalkan...za-suareza.html Benitez hoce Suareza izgleda... zasad ni BBC ni Sky to nisu potvrdili, ali pocela je kruziti ta informacija po netu. Samo nam Suarez fali, samo on. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91230 Sad ce on pokusati da dovede pola igraca iz Liverpoola i ostatak iz Spanije, i ovako imam cetvoricu spanaca haman pa ih ima ko engleza a po svemu sudeci bit ce ih puno vise. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91261 obožavam Suareza, to je igraÄina joÅ¡ ako to znaÄi Torresom odlazak, uzeo otiÅ¡ao bi sad pjeÅ¡ice u Liverpool po Suareza. Evra Å¡ugavi je jednom rekao da ga je Suarez rasistiÄki uvrijedio i na temelju toga, naÄi bez ikakvih dokaza samo ono Evra reko i Äovjeka osudili i u svjetu postao glavni rasist gluplje nemože bit... onda su ga iz mržnje zbog jedne simulacije prozvali roniocem, pa su Young i cjela barcina glumaÄka akademija pali u zaborav a hiljadu u puta gori od nejga..... al njega boli kurac, fura svoju furku, ztrpa nemilice i boli ga kurac, velik talenat bilo bi super imat ga u klubu ! Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91276 Nije Suarez optuživan samo za rasizam.. Imo je on joÅ¡ ispada, od griženja protivniÄkog igraÄa za vrat do odbrane rukom u 1/4 SP u JAR-u.. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91281 Ma Suarez je smeće od Äovjeka. On jeste igraÄina ali, realno, nema nikakve ljudskosti u sebi... Dok je Torres suprotno: Kanta za otpatke puna ljudskosti. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91283 Kale realno da je t Bane za Srbiju napravio, Džeko za Bosnu ili pak Modrić za Hrvatsku klicali bi tu i slavili njegovo ime, žrtvovao se za repku, Gyan nažalost pogodio preÄku (nažalost jer sam navijao za njih) i jbg Å¡ta je tu je, Äovjek je odbacio svoj nastup u polufinalu ćini mi se samo da repka proÄ‘e... (gore navedeni igraÄi su samo primjer) e sad da je ugrizao nekog nisam vidio, al oću reć da Äovjek nije tolko loÅ¡ kolko ga ljudi mrze i žele ocrniti. E moj reLo da je tores pola Äovjek ma da ima ljudskosti kolko je crnog pod noktom taj bi rekao iskreno ljudi žao mi je, navijaÄi žao mije Å¡to igram loÅ¡e, Å¡to sam neefikasan, samo je moja krivica. Al ne on svaki put neÅ¡to prosere, svaki put kad doÄ‘e novi menaÄ‘er (a doÄ‘u svaki mjesec dana) ovaj sere o atmosferi u klubu kako je pod pritiskom, kako nema podrÅ¡ku, uglavnom sve al nikako da je on zapravo kriv. I na kraju svi ostali trpe al on i daje igra u prvoj postavi, bezobrazno uživa u romanovoj gluposti i tvrdoglavosti (al to je neka druga tema) i naravno ubire masnu lovu. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91288 Ne bi ga volio zbog njegovog karaktera i mislim da nam jedan takav ne treba u svlaÄionici a i ne treba napominjati te stalne kupovine iz Reds ali s druge strane treba napomenuti da je dotiÄni za Torresa izmislio fudbal i da drži Liverpool, da njega nema mislim da bi bili u zoni ispadanja trenutno. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91289 [quote name='Kalouda' timestamp='1353956670' post='91276'] Nije Suarez optuživan samo za rasizam.. Imo je on joÅ¡ ispada, od griženja protivniÄkog igraÄa za vrat do odbrane rukom u 1/4 SP u JAR-u.. [/quote] Poznat je zaista ko beskompromisan i Äinjenica je da se voli bacati ali ovo za SP-a kada je igrao rukom je po meni Ok To je rezonski na SP-u u zadnjim sekundama se to i radi u drugim situaciajma ne ali ako je to jedini naÄin da se spasi svoja repka to je ok . Mislim da bi svako to napravio Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91291 [quote name='chelseafan97' timestamp='1353959051' post='91288'] Ne bi ga volio zbog njegovog karaktera i mislim da nam jedan takav ne treba u svlaÄionici a i ne treba napominjati te stalne kupovine iz Reds ali s druge strane treba napomenuti da je dotiÄni za Torresa izmislio fudbal i da drži Liverpool, da njega nema mislim da bi bili u zoni ispadanja trenutno. [/quote] Al treba se i sjetiti da je takoÄ‘e i Torres 'držao' Liverpool,prje nego Å¡to je tog prokletg januara preÅ¡o u plavi dres! Netreba opet riskiirati ,ako dovodimo novog napadaÄa onda nekog ko je već 2-3 sezone u top formi kao npr. Falcao ili Cavani! Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91297 Suarez jeste nekako odvratan, haman smeće, al je igraÄina. U svako doba bih ga u timu, volio vidit. I u Ajaxu je pravio dar-mar, ne samo sad u Liverpoolu. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91304 Zar smo tako brzo zaboravili rijeÄi Äast i dostojanstvo ? Nekad smo bili mali, slabi i loÅ¡i, ali smo bili ponosni. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91313 Suarez je vrhunski igrac i jedini iz Liverpoola koji bi po kvaliteti mogao igrati u Chelsea, moze al da nije neka prenapuhana cijena. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91314 Nemoj se Cae igrati vise sa mojim postovima, kont'o sam da mi je neko provalio na profil kad sam vidio svoj post a u njemu slika ovog divljaka koji je grizao ljude po Holandiji i napastvovao ih ko drekavac Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91315 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1353963084' post='91314'] Nemoj se Cae igrati vise sa mojim postovima, kont'o sam da mi je neko provalio na profil kad sam vidio svoj post a u njemu slika ovog divljaka koji je grizao ljude po Holandiji i napastvovao ih ko drekavac [/quote] Nisam imao drugog naÄina, morao sam formirati novu temu, jer ste onu temu o Benitezu zasrali offtopiÄarenjem o Suarezu Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91324 Ma govno obiÄno, samo se neÅ¡to izmotava, i simulira!!! Može da je ne znam kakva igraÄina u ÄŒelsiju mi NE TREBA!!!! Skrljao nam Terija!!! I Å¡ta ovaj Benitez zamiÅ¡lja... Å krtel, Suarez, ko je sledeći?!!! O majko mila Å¡ta sve neću doživeti, imali kraja ovom Romanovom glupiranju?!! Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91331 Cjenim ga odkako sam ga gledao u Ajax-u, u Liverpulu je poÄeo malo da simulira ali koji fudbaler to ne radi mediji su ga zakopali i po njihovoj priÄi on je najveće govno u svijetu fudbala iako ja u to nevjerujem. E sad Å¡to se tiÄe njegovog dolaska u klub, Å¡to se tiÄe dovoÄ‘enja napadaÄa tipa Suarez, Falcao, Cavani ja sam tu neodluÄan jer imamo mnogo mladih talentovanih Å¡piceva i sad kad bi doveli nekog world class Å¡pica koji ima 25-26 godina samim tim bi tim momcima otežali napredak do prvih 11 prije svih Lukakuu,Bamfordu,Feruzu... Ne znam Å¡ta radit da li dovodit napadaÄa, a Suarez ima kvalitet za Chelsea...[quote name='nerra cfc boy' timestamp='1353963866' post='91318'] NE TREBA NAM JOS RASISTA [/quote]ZnaÄi po tebi je Terry rasista Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91334 Padavicar, kanibal, rasista, egocentrik, samoziv.... Mislim da je dovoljno... Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91341 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1353966502' post='91334'] Padavicar, kanibal, rasista, egocentrik, samoziv.... Mislim da je dovoljno... [/quote] Još da malo mućneš glavom kad je Rumenko u pitanju i napredak će biti evidentan. Al nije ni ovo loše. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91344 [quote name='Wisey' timestamp='1353966999' post='91341'] Još da malo mućneš glavom kad je Rumenko u pitanju i napredak će biti evidentan. Al nije ni ovo loše. [/quote] Ako bih morao da biram Benitez na 6 meseci uvek pre Suareza na (minimum)4 godine. Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91414 [quote name='Vinko' timestamp='1353957984' post='91283'] Kale realno da je t Bane za Srbiju napravio, Džeko za Bosnu ili pak Modrić za Hrvatsku klicali bi tu i slavili njegovo ime, žrtvovao se za repku, Gyan nažalost pogodio preÄku (nažalost jer sam navijao za njih) i jbg Å¡ta je tu je, Äovjek je odbacio svoj nastup u polufinalu ćini mi se samo da repka proÄ‘e... (gore navedeni igraÄi su samo primjer) e sad da je ugrizao nekog nisam vidio, al oću reć da Äovjek nije tolko loÅ¡ kolko ga ljudi mrze i žele ocrniti. [/quote] Pa ja sam njega obožavao kad je igrao u Ajaxu, i na Svjetskom kad je odbranio rukom joÅ¡ me viÅ¡e osvojio, jer on ihi odveo u polufinale s tom odbranom. I ne optužujem ga za to. Kad je doÅ¡ao u LFC, fino je igrao.. SjećaÅ¡ se kad je protiv Uniteda izmjeÅ¡ao sve igraÄe i dodao Kuytu na prazan gol. PoÄeo me nervirati stalnim padanjem i traženjem nepostojećih penala i bzvz neÅ¡to uvjek galami po terenu A kako nisi vidio ovo kad je ugrizao igraÄa http://www.youtube.com/watch?v=58ILbyflta8 Prvi skandal mu je bio to, pa na SP branjenje (Å¡to je dobro ) i rasizam.. I naravno stalne optužbe za simuliranje. Osim toga, sjajan je igraÄ. Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91434 neka dođe, i neka pokaze torresu kako se trpa glavom,rukom,nogome, guzicom i trepavicom u gol!ofc torres ide papa Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.