Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luis Suárez (Urugvaj, 1987)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 165
  • Pregledi 19,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

To što je on prljav, prgav ili kako već, nema veze. Pa i sam kapiten nam nije bgm neko nevinašce ;)

Al ubijeđen sam da bi kod nas se fenomenalno uklopio, s MAZACAR-om bi to funkcionisalo za 10. Jer frajer je mađioničar, a zna i trpat golove, kud ćeš bolje..

I pored svega toga, mislim da nema šanse da ćemo ga dovesti. Ne vjerujem da bi ga Liverpool pustio...
1. Liverpool ga neće pustiti.
2. Momak je igračina.
3. Nije rasist. Po istoj logici i Terry je rasist. Njega su proglasili rasistom samo na osnovu Evrine izjave, ničega više. Kakav je to sud? Kakva je to presuda?
4. Zna biti "govno" na terenu, zna biti prgav i pokvaren i to je najveći razlog što ga ne želim vidjeti u našem dresu.
I da mi ovakva ljiga igra u ekipi? Mars! Pa da daje 50 golova po sezoni, jos jednom - mars! Kako ljigavo gazi igrace po zglobovima i ide s namjerom da ih povrijedi a onda se jos baca. Fuj!
[quote name='Kalouda' timestamp='1354086912' post='91586']
Uf, izudaro Ivanovića i Parkera, njih najviše. xD
[/quote]

Baneta su molili da ga ne prebije :D
  • 1 mjesec kasnije...
Danas je na utakmici FA Cupa još jednom pokazao koliki je ljigavac i smrad od čovjeka i zadnji je napadač na svijetu kojeg bih volio vidjeti u plavom dresu.
Sve sto je iz Liverpoola to ne bi volio da dodje u redove Chelsija.On bi u Chelseaju samo pokazao svoje "lijepo" ponasanje.Vi ako zelite ,vasa stvar,svak im svoje misljenje.
  • 3 mjeseca kasnije...

Možemo o njemu govoriti kao jednom od dokaza Darwinove teorije. Ovo je pola čovjek, pola životinja... Ili potvrditi Frojdovske animalne nagone, uzmite to kako želite. Da nije normalan, nije.

Danas je na utakmici FA Cupa još jednom pokazao koliki je ljigavac i smrad od čovjeka i zadnji je napadač na svijetu kojeg bih volio vidjeti u plavom dresu.

Neki nauče prije, neki kasnije...  ;)

Davno vam je čika Gandalf rekao što misli o njemu...

Bio mi je drag igrač do jučerašnjeg incidenta. Očito poremećen tip.

Meni nikad nije bio drag.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Padavicar, kanibal, rasista, egocentrik, samoziv....

Mislim da je dovoljno...

I beat you to it :P :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.