1. august 2013.13 god. comment_137094 Ma ovo oko Suareza se već utihnulo. Ne sumnjam da ga Wenger želi,jest veoma Äudno za vidjeti i Äuti,ali obje strane su potvrdile glasine. A pratio sam baÅ¡ malo deÅ¡avanja i kod njih.Navodno izaÅ¡li su skoro iz svih dugova,potpisuju nove velike ugovore sa sponzorima i po njihovoj priÄi spremni su na razbijanje strukturi plaći prema igraÄima sa granice od £100k i pomaketi na veću granicu,tako da bi kao navodno mogli zadržavati igraÄe koji napreduju i zahtjevaju viÅ¡e. Negdje sam isto proÄitao,ali neznam koliko je toÄno i ima istine u tome,da će u naredne 3-4 godine imati na raspolaganju u prosjeku oko £70M. samo za transfere,kao s obzirom da su godiÅ¡nje davali toliko za otplatu stadiona sad će im ostajati toliko u prosjeku. Imaju mlad tim,mogli bi se vratiti po mom misljenju u igru u naredne 2 sezone,s obzirom da nastupa na snagu i FFP moglo bi biti nesto od njih,ali nema im nista bez kojeg pojaÄanja,ali bit će im teÅ¡ko privući po mom miÅ¡ljenju top igraÄe odmah. Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137110 Mogu oni biti u ne znam kolikom plusu, kada igraci ne zele doci kod njih. Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137120 Mogu oni biti u ne znam kolikom plusu, kada igraci ne zele doci kod njih. A jbg,najveci bit svakome je zadrzati igrace koje zele koji su im potrebni i uigrati ekipu. Kod njih je uvijek bio ovaj slucaj zadnjih nekoliko sezona,prodaju po 2 3 igraca najmanje koji su im bili od velikog znacenja igrali glavne uloge u timu i dovedu opet neke malo manje kvalitetnije i izvlace iz ovi mladji generacija i dok se ekipa uigra prodje im veci dio sezone,kao sto je bilo i prosle im sezone,proslo pola sezone dok su se uigrali. Ove godine gledam nisu nikog prodali,kao i ne planiraju,vec odbili neke dobre ponude,treba tu i koje pojacanje ali mislim da ce biti i toga mozda ne uspiju sad nekog odma dovesti ali nezzz opet...yeben je onaj Wenger igrac,rade slicno kao Manchester izvlace koliko je moguce od svojih igraca ne trose uopce puno,tu i tamo dovedu neko pojacanje ako je bas potrebno. Samo je kod ovih slucaj da nisu bili u stanju zadrzati ono sto valja,nisu mogli konkurirati sa plaćama ostalima,igraÄi su odlazili...a tko zna hoce li moci i sad... Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137130 Za koga su odbili? Njima u timu je jedino vrijedan wilshere i mali chamberlain, ne samo zato sto klasni igraci i veliki potencijal, vec zato sto su i englezi :) Ostali su smijesni. Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137150 Sta ja znam Koscielnog,Santija,Girouda,Walcota su isto na zimu uspjeli zadrzati... Imaju realno dobrih igraca,imaju sad i dosta igraca sa vise iskustva,Rosicky i Wilshere im se vratli bit ce im od velike koristi,bili su uveliko otkinuti pocetkom prosle sezone u vezi,djeca im igrala par utakmica,ali po meni imaju sjajan vezni red od kojeg trenutno najvise ovise. Napad rupa,bar špica,ovi krilni Podolski prosjek,Walcott nije los,odbrana tu i tamo,zavisi na koju se nogu probude xD Jedino mi Koscielny vrh i mali Gibbs moze proci.. Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137151 Suarez bi ih podigao svakako, dobar je igraÄ, mislim da bi im donio neki trofej. Ne vjerujem ipak da se mogu ukljuÄiti u borbu za titulu. Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137153 Santi, haj uredu, ali walcott, rosicky i pogotovo kikser kao koscielny da bude nekome jedan od najboljih, strasno. Gibbs je solidan bek i nista vise od toga. P.S. osim walcotta nijednog igraca njihovog niko nije trazio, i to dokazuje koliko su dobri. Prijavi
2. august 2013.13 god. comment_137155 Koscielny im je bio jedan od kljucnih u drugom dijelu sezone,po meni lik je super gine na terenu,imao je onaj jedan autogol protiv nas i odma kikser,imao je i u sezonama prije tih neki auto golova ali ovako mi je dobar,bio je medju najboljim stoperima lige (po meni Luiz-Vertongen-Koscielny i jos 2-3 se mogu bas izdvojiti)gledao sam bas ocjene stalno,jedino da ga nisi pomjesao sa onim belgijancem Vermalenom lik je rupa totalno ispao iz forme nije prepoznatljiv. Dok je on igrao pusili su ga stalno,tko god je igrao s njim u tandemu bili su rupa Mertezaker-Vermalen bili losi,Koscielny-Vermalen losi,kasnije su krenuli Mertezaker-Koscielny i znatno su popravili odbranu,odlisno se uklopili mislim da su najmanje golova primili u drugom dijelu sezone,ali nisam siguran bas... Rosicky igrac uvijek mi bio dobar i na nivou,ozljede ga jebu ne moze uhvatiti nikko forme da poveze vise utakmica,a Walcot im je najbolji strijelac pa mi mozemo gladati na to kako hocemo,lik je dominiraou prvom dijelu sezonu,najacu statistiku imao,ali je pao u drugom... Pp njihovom kako kazu i gledajuci tamo svake sezone je bolji i ima iz sezone u sezonu vise i golova i asistencija. Prijavi
2. august 2013.13 god. comment_137165 Nije samo jedan, vise je imao autogolova nego torres golova u premijer ligi mogu se kladiti :D Btw. ovo je tema o jebenom suarezu, koji nece preci u arsenal, prvobitno zato sto ce biti u rangu sa loserpoolom za 2 sezone, drugo zato sto wenger nece platiti igraca vise od 20 miliona, jer zivi u nekom dobu kada se dobri igraci nisu morali placati vise od toliko. Prijavi
2. august 2013.13 god. comment_137256 Mislim da nema jebene Å¡anse da tako padnu kao Looserpool,koji potroÅ¡i 70Mil. funti na Carola,Hendersona i Downinga =)) Ovi bar znaju da rade,Wenger zna naci igraca i izvuci maximum iz svakog igraÄa koliko može dati,Äak i od ovih koje dovodi i do 10-15Mil. A Å¡to se tiÄe ovih "viÅ¡e" plaćenih Cazorla itd.zna uvijek izabrati... Prijavi
3. august 2013.13 god. comment_137296 Zna izabrati ako to zoves dobrim biranjem, kupis 10 igraca, 1 ce biti dobar. Da to njegovo biranje znaci necemu, barem bi carling cup osvojili. Prijavi
3. august 2013.13 god. comment_137332 Zna izabrati ako to zoves dobrim biranjem, kupis 10 igraca, 1 ce biti dobar. Da to njegovo biranje znaci necemu, barem bi carling cup osvojili. E jbg drug sad,vecina tih nekih igraca su mladi i bili su 5-10M pa Äak i manje i iz njhove Å¡kole po 1-2Mil. nema se tu Å¡ta birati,kupiÅ¡ ga ako vidiÅ¡ u njemu ono neÅ¡to i radiÅ¡ sa njim da napreduje i pitanje je hoće li pola od tih igraÄa uspjeti. Ali govorim općenito za ove "skuplje" transfere 15-20M.kod njih,Äovjek nikad nije fulao,zna izabrati igraÄa,Å¡ta bi bilo kad bi troÅ¡io 70-80M. kao L'pool,sigurno ne bi uzeo panjeve poput Carolla koji je bio 35M i Hendersona koji je bio cini mi se 20,oni su Äista klasika od igraÄa.mislim da bi on naÅ¡ao duplo bolje. Nemoj gledati na ovo,kao neznam Å¡ta,pokuÅ¡avam samo biti realan,znaÅ¡ onu,voli svoje poÅ¡tuj tuÄ‘e,ne volim ih ni malo,mrzim ih ali koji god je klub u pitanju nastojim biti koliko je moguće realan ;) Prijavi
3. august 2013.13 god. comment_137333 On ima te mogucnosti da trosi koliko zeli, samo sto pravi firmu, ne pravi klub koji treba da osvaja titule. On pravi firmu koja treba da posluje u plusu i zato je smijesan wenger. Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_149982 nadam se da ovaj uhljup nikad nece obuci Chelsiev dres Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_149985 Moje misljenje da tko dovede suareza osvaja prvensto znaci chelsea ili arsenal, toliko kosta premiership ove sezone. Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_149989 Njegova najveća prednost je ta Å¡to bi imao pravo nastupa u LÅ na drugu stranu,imajući u vidu neke poteze uprave u zadnjih 2-3 godine uopÅ¡te ne bih bio iznenadjen njegovim dolaskom izbori bliski klubu ukazuju na to da je prioritet kluba igraÄ koji bi mogo da igra u LÅ ali to je i vrabcima na grani poznato tako da nekih konkretnijih vesti u tom pravcu za sad nema Prijavi
22. novembar 2013.12 god. comment_151435 Liverpool odluÄan da zadrži Suareza ove zime, iako su im najveća prijetnja Arsenal i Real Madrid koji bi navodno zubatog Urugvajca voljeli vidjeti u svojim redovima. Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153262 Eh da nam je ovog Äovjeka sad ...ili torresa, ako se sjecas igrao nekad za lpool Sent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153273 soxx nemoj me zezati, pa jel moguce da se jos uvjek trazi torresSent from space Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153280 Pa bogte, popiÅ¡ali bi ovu ligu da imamo napadaÄa kao Å¡to je Suarez...Ili Aguero. Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153292 Nosi ga u moj kurac. Radije bi da nam u napadu igra mladi Feruz nego ovo govno. Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153296 Tako je, ovo je smeće od Äovjeka, nikad u Chelsea! NIKAD! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.