Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 04 - Chelsea 5 : 4 Manchester United (31.10. sri)

39 članova je glasalo

1. 1.

• Chelsea Ä?e pokazati da pravda nije slijepa (VIKTORIJA)
      89%
      34
    • Remi, pa dalje Å¡ta bude...
      2%
      1
    • Manchester United Ä?e pokazati da se lopovluk isplati (PORAZ)
      7%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ono što je Hazard ucinio obrani uniteda je potpuno poniženje :D

inace... sturridge je trebao u prvih 10 min rijesit tekmu, ali nije. (sva sreca da on nije Torres jer opet bi morali slusat pljuvacke nekih kulturnih momaka), oriul i luiz napravili skandal od tekme i sudac opet lagano navlacio za united!!!
  • Odgovori 139
  • Pregledi 10,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jebem ti, mrzim kad smo ovakvi. Taman kad krenem kontati ko je najbolji od trojca Tata, Oscar, Eden oni me dovedu u još veće nedoumice. :P Heh, hvala Bogu pa ih imamo. Naravno, onda trebaš igrače koji će trčati za njih a Ramiz je naš čovjek. Taj može trčati za cijelu ekipu i ne stati. Znao sam da ima pravde, da postoji Onaj gore koji će nam dati ono što smo zaslužili. Slađe od ovog teško da je moglo. Diglo mi je raspoloženje jedno 150%. Volim ovaj klub.
  • Autor
Kad smo kod ovih tekmi protiv Uniteda, i ovo morate pročitati. Novo izdanje Engleskog pacijenta:

http://www.hrsport.net/kolumne/449570/nogomet-engleska/noc-lova-na-vjestice/
Naši internet stručnjaci tvrde da je utakmica nameštena, da je sudija tražio svaki način da ošteti jadni Mančester ( =(() i da se neko od naših baci u kazneni kako bi svirao penal kao kompenzaciju za loše suđenje u nedelju.
Odlično, odlično!!

Jedino što mi se nije svidjelo, su one dvije greške (Luiza i Oriola) i slaba realizacija. Inače smo ih poderali (iako to rezultat ne govori baš).

Nemojte slučajno da bi Sturridgeu šta rekli, zbog neke sebičnosti. Pa milina ga bilo gledati kako non-stop šuta, Torres nas je odvikao od toga. A i bez tih šuteva je bio odličan, sudjelovao u igri, izvlačio se, razvlačio odbranu i opet uvjek u prilici za gol. Jednostavno pravi špic napadač, sa fenomenalnom tehnikom i brzinom.

Od ostalih bih još izdvojio Mosesa (pravio je dar-mar, naročito u prvom poluvremenu), Cesara (mene oduševio,što naprijed, što nazad, mada je propustio dvije 100% šanse), Hazard (šta reći, naročito za ono na kraju), Oscar, Cahill i donekle Mata i Baertrand.

Romeu i Piazon razočarali, baš kao i Luiz. Al hajde, bit će bolje. ;)

Ništa, deremo guzove svima, sljedeći je Swansea na redu. Idemo dobit 3 boda.
  • Autor
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8K_RGPXL8zo

Znači naši su redarstvenika prebacili preko ograde, a ne pogodili kovanicom.
  • Autor
[quote name='Wisey' timestamp='1351732293' post='86271']
[img]http://www.101greatgoals.com/wp-content/gallery/gimages/tumblr_mcs0cdrpzz1rf2l7eo1_400.gif[/img]
[/quote]

Hahahaha...Spomenuo sam kralja i u članku:

http://chelseabalkan.com/index.php/item/2729-i-azrail-zadovoljan-osvetom-chelsea-protiv-leedsa-u-cetvrtfinalu.html
nisam gledao tekmu, ali sam pratio rezultate cijelo vrijeme
moram priznat da sam popizdio kad smo gubili 3:2, jednostavno bi bilo previše 2 puta zaredom izgubiti od smradchestera na domaćem terenu, pa makar to bio i micky maus kup

na kraju, sretan što smo prošli, samo mi nije jasno kako ih nismo uvjerljivije dobili, pa oni su igrali kolko sam vidio s kompletnom drugom postavom...
[quote name='Wisey' timestamp='1351732293' post='86271']
[img]http://www.101greatgoals.com/wp-content/gallery/gimages/tumblr_mcs0cdrpzz1rf2l7eo1_400.gif[/img]
[/quote]
Imam informacije da se ovo Drogba obukao u smrt i zajebava narod.
Šalim se, Cae, nemoj odmah pisati to na portal, zajebavam se :D
Ajde, revanširali smo se za onaj poraz u nedjelju.

Međutim, ne ohrabruje onakva igra naše obrane, amaterska greška Čecha, zajebancije Luiza, dezorjentiranost Romeua. Prema naprijed smo ipak bili dosta bolji, imali smo loptu u nogama, stvarali šanse, jurili terenom. Šteta samo što nismo uspjeli rješiti utakmicu već u regularnom dijelu, a imali smo za to mogućnosti. Mašili smo par fantastičnih šansi realizirajući koje bi se mogli odlijepiti na par golova razlike. Šteta, bit će bolje nadam se.

Pohvalio bih Cahilla koji je, pokazuje to po ne znam koji put, fantastičan u skoku i upravo u njemu vidim nasljednika Johna Terrya. Zatim Mikela koji je odradio fantastičan posao u prvom dijelu; Ramiresa koji je ostavio srce na terenu i bio jedan od vođa preokreta sa svojim motorom u guzici i ogromnoj srčanošću; Matu, Hazarda i Oscara koji su opet iznijeli ogroman teret na svojim leđima i uvelike prelomili utakmicu; Vica Mosesa koji je silovao Smradchester tokom cijele utakmice i stvorio im nevjerojatne probleme - smatram da je zaslužio još više prilika i u prvenstvu, a ne samo u ovakvim kupovima; Dannya koji je pokazao veliku dozu arogantnosti i bezobrazluka ( if u know what i mean ) što je neophodno svakom napadaču, šutao je i pokazao da je Chelsea s njim u postavi dosta konkretniji i opasniji na gol protivnika, a s više utakmica u nogama u narednom periodu će doći i bolja realizacija koja, objektivno, sinoć nije bila na nivou.

Kvari dojam činjenica da smo mi u svom sastavu imali velik broj prvotimaca, a United igrao sa skoro drugom postavom. Zbog toga smo morali riješiti sve u 90 minuta, a ne ići u produžetke, ali dobro je.

Izbacili smo govnare, to je najbitnije, sada od ovoga najtecanja očekujem da daje priike našoj djeci, a prvotimce u njegovim utakmicama skoro pa i ne želim vidjeti.

http://www.footytube.com/video/chelsea-manchester-united-oct31-139394 Highlightsi ;)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1351723000' post='86199']
Eh sada moji utisci. Jako sam sretan zbog pobjede. Bolji smo klub, mada to večeras i nismo tako čisto pokazali zbog čestih grešaka u obrani. Ali bolji smo, osvetili smo se. To je najvažnije.

Sada o svakom igraču ponešto:

1. Čech - solidan, ona greška pri dodavanju Romeuu jedina ali kobna
4. David Luiz - pokazao da može biti jedan od najboljih braniča na svijetu, ali zbog bubica u glavi i najnepouzdaniji
6. Oriol Romeu - potpuno podbacio danas, ne znam koji mu je K
7. Ramires - junak nad junacima
10. Mata - najbolji naš igrač
11. Oscar - junak nad junacima
12. Mikel - odličan
13. Moses - ponajbolji igrač večeras
15. [b]Malouda[/b] - nije se vidio
17. Hazard - ponajbolji igrač večeras
23. Sturridge - ma nikad se on neće promjeniti
26. Cesar - pokazuje zašto ga je kupio europski prvak
[/quote]
Malouda :-/
Ovo je moglo biti dosta uvjerljivije rezultatski, ali nismo imali srece. Ogroman broj sansi smo stvorili. Na kraju vidjeti sjebanog Giggsa kako se ponadao je svakako fin osjecaj. Sudija je smijesan bio opet. Ocekivao sam da Mikelu da crveni, sreca pa ga Robbie izvuce iz igre. SCUM-ov Keane nije dobio crveni kao zadnji igrac odbrane a nas Bane jeste. Mater im smrdljivu jebem po sred picke! Najvise me nasmijao brat Eden kada je bacio ono smece pored sebe i smekerski proturio loptu Ramiresu koji je zaobisao Lindegaarda kao govno na ulici. A Fergie ovamo kipi, zacrvenio se starac samo sto ga srcani nije strefio. Znam koliko mu je krivo bilo i koliko mu je i danas krivo. Samo neka pretura zvake po ustima i neka suti. Mada od njega sada ocekujem zalbu na travnjak, na Dannyjev ples poslije postignutog gola ili ce mozda tuziti Hazarda zbog nedolicno izvedenog penala.

Piazon se raspao sinoc. Mora se i to desiti nekom mladom igracu. Sada se moramo okrenuti prvenstvu i maksimalno ozbiljno shvatiti Swansea. Robbie neka opet ostavi Dannyja u spicu i neka rotira bar jos 2 igraca. Sada se polako treba dizati forma igracima sa klupe, a ovi standardni trebaju ostati sto svjeziji za ovaj zgusnuti raspored.
Nije mi samo jasno kaj se rafael cudil kod Cahillova gola..pa lopta je cijeli metar u golu..ili onaj koji je napravil penal na Ramiresu!? uopce ne gleda loptu..smijesni su..

Luizu treba jedan dobar razgovor s trenerom i da mu se objasni da on nije zaduzen za iznosenje lopte..puno puta je vec izgubio loptu i onda je sranje..
CHELSEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
upravo tako sam zaderao 2, 3 puta u pet, šest navrata sinoć kada mi je ortak rekao kako je završilo...malo se pilo, onako ortačka noć lagano tako da nisam gledao tekmu ;)
prvi put kad mi je rekao rezultat pizdio sam, bilo je 1-2..nisam ponio mobitel, tako nisam pratio rezu sve negdje do 23h kad opet kažem daj mi vidi chelsea, kaže 5-4...
a ja onda eruptiro ko vezuv jbt, nikad nebitnija tekma a da sam tako reagirao, ako me kužite, jer sam htio da ih naši ugaze ko pse, mamicu im crvenu..

vidim hvale se hazard što me ne čudi, ramke kenijac naš, MOSES kojeg jedva čekam češće gledati, sila je čovjek...
ugl prezadovoljan sam i pobjedom, bez obzira na dosta primljenih golova opet, i te greške kardinalne na polovici terena..ali nema veze, miki maus kup je to, a i dns me mrzi da se zamaram time, uživam u osveti jebenim scumovcima

uživajte i vi plava braćo, zasluženo svakako...
a sada idm naći hajlajtse, prijatno
Mene samo brine to što smo zadnjih 5 tekmi konstanto primali golove, pogotovo zadnje 4 tekme kad smo primali 2 i više golova!!! To me izrazito zabrinjava :/
Nisam gleda utakmicu jer mi je doša prijatelj iz Zagreba i navalio da odemo na pivicu. I ja odem i zna sam da ću požalit.
Pogleda sam neki sažetak i vidim da je tu bilo svega, danas ću lipo skinut tekmu pa pogledat kako triba. Uživat ću vjerujem. :D
inace sta unitedova obrana je bila rezervna wooton i keane i butner iz vittesa a ovo su ipak bili igraci iako nisu bili ni rooney ni persie
a mi bez ivanovica,cola,lamparda,oscara i hazarda i ramiz(dok nisu usli) tako da je bilo li-la
ko jebe starog sta nije dovea van persia ili rooneya
  • Autor
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1351770416' post='86386']
Mene samo brine to što smo zadnjih 5 tekmi konstanto primali golove, pogotovo zadnje 4 tekme kad smo primali 2 i više golova!!! To me izrazito zabrinjava :/
[/quote]

I mene to brine iskreno. Izgleda da moramo primiti gol, da bismo zabili.
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1351773275' post='86396']
inace sta unitedova obrana je bila rezervna wooton i keane i butner iz vittesa a ovo su ipak bili igraci iako nisu bili ni rooney ni persie
a mi bez ivanovica,cola,lamparda,oscara i hazarda i ramiz(dok nisu usli) tako da je bilo li-la
ko jebe starog sta nije dovea van persia ili rooneya
[/quote]
Ejss sad: Evra, De Gea, Valencia, Young, Kagawa, RVP, Rooney, Vidic, Smaling, Ferdinand, Cleverley... treba malo objektivno gledati stvari, ovo su sve prvotimci koji nisu igrali tako da je ManU bio u dosta slabijem sastavu nego Chelsea i zbog toga se uopste ne moze i ne smije reci da je ovo neka osveta, pogotovo jer je ovo smijesan kup. Tek u kad se opet sastanu u ligi i ako Chelsea dobije onda ce mi dusa biti na mjestu.
Koliko god da je ovo smijesan kup, to je ipak trofej. A FAchester vrlo lako bi mogao ostati bez trofeja kao i prosle sezone. Mi smo napravili 6 izmjena a da je Robbie imao McEachrana, Chalobahu na raspolaganju gurnuo bi ih. Boli mene kurac sto je FAchester napravio ovakvu promjenu. Pa oni imaju 4 napadaca a mi samo 2. Odmah na toj poziciji vidljiva razlika i sirina na njihovoj strani. Mi smo htjeli pobjedu ali su htjeli i oni. I nije im svejedno nimalo sto su popusili.
Ima li ko ovu utakmicu za download? Volio bih je pogledati jer nisam bio u stanju sinoc.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.