Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 04 - Chelsea 5 : 4 Manchester United (31.10. sri)

39 članova je glasalo

1. 1.

• Chelsea Ä?e pokazati da pravda nije slijepa (VIKTORIJA)
      89%
      34
    • Remi, pa dalje Å¡ta bude...
      2%
      1
    • Manchester United Ä?e pokazati da se lopovluk isplati (PORAZ)
      7%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ocekujem puno rotacija,kako sto smo primorani,tako i zbog umora i radi oporavka samih igraca....ipak je najblolje iskulirati stvari jer je bespotrebno sad gurati prvu postavu i u kupu,ipak bi bilo previse ....... ocekujem ovakvu postavu,naravno Cehina kapiten B-)

----------------P. Cech (c)--------------

C. Azpilicueta ------ G. Cahill ------ D. Luiz -------R. Bertrand

O. Romeu --- Ramires

V. Moses ---L. Piazon ---M. Marin

D. Sturridge
  • Odgovori 139
  • Pregledi 10,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nek izadje ko god hoce,ja zelim pobedu.Dva uzastopna poraza na svom terenu od United-a bi bilo previse.Sad im moramo uzvratiti udarac,ali na fer i sportski nacin.
[quote name='Ercov' timestamp='1351633989' post='86086']
Nek izadje ko god hoce,ja zelim pobedu.
[/quote]
Podsjeti me na:

http://www.youtube.com/watch?v=nXL6V9KY7cY
@Wisey Draza mi je pobeda protiv United-a u liga kupu nego protiv bilo kog drugog protivnika u prvenstvu.I zato bih voleo,da ko god izadje sutra na teren da 100 posto da bi ostvarili prolaz u narednu rundu.
Na posudbi je Chalobah, znaš i sam. Saville je ljevak, također razlika. Bit će zamjena Bertrandu sutra. Gledao sam i ja Savillea, ne bih se složio.

http://www.youtube.com/watch?v=Uy94Ggfv4jo

Mislim da je na lijevom beku i Deen-Conteh fino rješenje.
Pa valjda zna bolje RDM sta je sa Savilleom?

Pljuvali smo Lukakua na pripremama a sad molimo boga da se vrati kad covjek zabija u wba svaku.
@wisey

Aziz je fantastičan lijevi bek, doduše u mlađim kategorijama. Očekujem puno od njega.

Što se tiče Savilla, naravno da može možda, u budućnosti biti squad igrač, ali mora se priznat da su male šanse..

Sutra ih analno devastirat i adio. Nema tu puno priče. ;)
Jedno je sigurno, večeras nam je zadnja linija Azpi-Cahill-Luiz-Ryan, a centarfor Danny.

U veznom redu priželjkujem Romeu-Mikel-Moses-Piazon-Marin iako će tu zasigurno, najvjerojatnije ispred Marina, ući neko od Mazacara.
  • Autor
Aristotel je svojedobno imao mudru izreku: "Lakše je osvojiti Ligu prvaka, nego natjerati Katalonca da poželi pošteno suđenja". E pa moj Aristotele mi smo uspjeli i u jednom i u drugom :)

http://chelseabalkan.com/index.php/item/2725-oriol-romeu-samo-zelim-da-nam-se-sudi-posteno-veceras.html
Koji qurac ce rotirati? pa igramo protiv govnara Uniteda, a ionako smo osteceni bez baneta,torresa, lampsa. Budemo li igrali bez Mikela.Mate i Hazarda pusiona smo
Jašte neg rotirati. Šta bi ti, da ti koje si nabrojao pregore prije decembra i šta ćeš onda, kad bude trebalo sakupljati bodove u ligi?

Što više ekipu izmjeniti i amin.

A Moses, Marin i neko od MAZACAR mogu svaku odbranu razorit, samim tim i šuplju, smiješnu shitcesterovsku...
[color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#606060"]Team: Cech ©; Azpili, Cahill, D Luiz, Bert; Rom, Mik; Moses, Mata, Piazon; Sturr. - subs: Hil, Fer, Saville, Ram, Oscar, Haz, Marin.[/color][/color][/color][/color]
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1351678536' post='86119']
Jedno je sigurno, večeras nam je zadnja linija Azpi-Cahill-Luiz-Ryan, a centarfor Danny.

U veznom redu priželjkujem Romeu-Mikel-Moses-Piazon-Marin iako će tu zasigurno, najvjerojatnije ispred Marina, ući neko od Mazacara.
[/quote]

B)
Postava odlicna.Vjerujem da ih mozemo pobijediti.Drago mi je sto Piazon,Sturridge i Cesar startaju.
Mozda u drugom zamijeniti Matu sa Hazardom/Oscarom da se ne umori.Naravno sve to u slucaju povoljnog rezultata za nas.
marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin marin

jebote oće ikad zaigrati u prvoj postavi
obavezno u poluvremenu Romeua zamijeniti ima zuti karton i napravio je nakon kartona faulova,lahko moze dobiti crveni.
U drugom poluvremenu moraju uci Hazard i Ramires umjesto Piazona i Romeu ako se planira nesto vise napraviti.
Igra veoma dobra osim one dvije pogreske Luiza i Romeua.Greske koje ce nas vjerovatno kostati novog poraza.
Najvise me odusevio Cesar i Bertrand.Odlicno stoje na terenu.Bertrand u dzep strpao Nanija.Sturridge mora puno bolje u drugom dijelu.
Koji je kurac nasoj odbrani ? Moze li proci ijedna utakmica da ne primimo 2 pogodtka ?

Romeo katastrofalan , Piazon prelos , Luiz veoma los . Ostali onako , samo je Moses bolji od ostalih .
Na pocetku drugog poluvremena Ramires umjesto Romeu-a i Marin umjesto Piazon-a .

Tesko cemo ovo okrenuti ali eto nada umire posljednja.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.