Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 04 - Chelsea 5 : 4 Manchester United (31.10. sri)

39 članova je glasalo

1. 1.

• Chelsea Ä?e pokazati da pravda nije slijepa (VIKTORIJA)
      89%
      34
    • Remi, pa dalje Å¡ta bude...
      2%
      1
    • Manchester United Ä?e pokazati da se lopovluk isplati (PORAZ)
      7%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[img]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2012/8/26/1345994233682/Fernando-Torres-008.jpg[/img]

Torres mora postići pogodak protiv Man,Utd. :-j
  • Odgovori 139
  • Pregledi 10,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

hoce li biti prijenosa uopce?

ocekujem konacno drugu ekipu na terenu, Moses, azpilikuveta, mozda Marin, Sturridge, Bertrand, Piazon, Oriol, mora se prvi tim cuvati, svasta moze biti u srijedu pogotovo ako ne bude prijenosa
Mene zanima ko ce biti sudija, ukoliko ste napisali a nisam procitao.. Jer ko god bude, bice u centru paznje samo tako.. I dobro ce paziti sta radi
[quote name='Paky4Chelsea' timestamp='1351547135' post='85928']
Mene zanima ko ce biti sudija, ukoliko ste napisali a nisam procitao.. Jer ko god bude, bice u centru paznje samo tako.. I dobro ce paziti sta radi
[/quote]
Lee Mason će imati tu 'čast'.

[url="http://d.yimg.com/i/ng/sp/empics/20091226/21/3329552740-26122009210312.jpg"][img]http://d.yimg.com/i/ng/sp/empics/20091226/21/3329552740-26122009210312.jpg[/img][/url]
Poraz od 2 i više razlike uz potpuno poniženje. United ce dokazat svoju velicinu i svima nama pokazat da se naslovi ne mogu kupit novcem i da smo mi samo jedan umjetni klub
Mora Robbie praviti pravilnu rotaciju. To je najbitnije kada je raspored tezak. Samo tako ces imati potrebnu svjezinu da izadjes iz tog rasporeda sa dobrim rezultatima. Nadamo se da Marin vise nece kupiti povrede pa da se on i Moses mogu koristiti sto vise. Kada navali onaj decembarski raspored, svaki igrac bi trebao dobijati sansu.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1351542395' post='85895']
Koja je ovo faza natjecanja? Jel nakon ove utakmice ide osminafinala ili ?
[/quote]nakon ove utakmice ide cetvrt finale,sad se trenutno igra osmina finala.
  • Autor
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1351595330' post='85961']
Mason je sudio nama protiv Readinga, i ako se dobro sjećam, odlično je odsudio. Mislim da je on jedan od boljih i [b]pristranijih[/b] sudaca u Premiershipu.
[/quote]

Misliš nepristranijih? I ja se nadam da će suditi dobro i pošteno.

Btw. zna li tko od vas zašto Sportklub više ne prenosi Liga kup?
[quote name='Caeruleus' timestamp='1351603961' post='85977']
Misliš nepristranijih? I ja se nadam da će suditi dobro i pošteno.

Btw. zna li tko od vas zašto Sportklub više ne prenosi Liga kup?
[/quote]

Da, nepristranijih, moja greška.

Zato jer se Arena loži na nebitne lige i kupove (talijanska, francuska, hrvatska, srpska, capital one..)
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1351595330' post='85961']
Mason je sudio nama protiv Readinga, i ako se dobro sjećam, [b]odlično[/b] je odsudio.
[/quote]

Ne baš. Torres za 3-2 je bio ofsajd.

[img]http://img.gawkerassets.com/img/17wsc2792vtxgjpg/xlarge.jpg[/img]
Ashley Cole je van stroja zbog povrede.
Ryan će najvjerovatnije zauzeti mjesto među 11, a George Saville će po prvi puta biti u protokolu za jedan seniorski službeni meč. On će na klupu sutra.
Posebno treba odmoriti trio Mazacar jer nam ubrzo dolazi veoma bitna utakmica kontra Sahktara.
Volio bi da trio u ovoj utakmici bude Moses,Marin i Piazon.Oni bi sigurno dostojni zamijenjili prvu trojicu.
U napadu ce vjerovatni biti Sturridge sto je veoma dobro.Konacno da vidimo Dannya cijelu utakmicu u spicu kako ce snaci.Ocekujem barem jedan njegov gol.
Znaci nesto ovako:
__________________Cech___________________

__Cesar_____Cahill_______Luiz_____Bertrand____

_____________Romeu_____Ramires____________

__Moses__________Marin_________Piazon______

_________________Sturridge__________________

Mozda na klupi uskoci neko od mladica koji do sada nisu dobivali priliku u prvom timu.Posto nemamo neko rijesenje u napadu kao zamjenu volio bi da to bude Feruz. :D
[size=4][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]'I hope the supporters get behind the team, the young players especially, and push us on to a win. Any trophy you add to your cabinet is a plus and this is one you have to try your best to go and get. That is the objective.' - RDM[/font][/color][/size]
Igrat ce 100% makar jedan od naseg trojca mazacar..

Inace ovaj zadnji poraz koji nije pocinjen boljom igrom suparnika nego drugim nacinom ce nas dignut samo i bit cemo jos jaci..

Shahtar ce dobiti po picki sljedecu.. Igrat hendikep na nas.. Sto posto prolazi
Jedan panjcic iz Chelsea akademije, ma nece vidjeti ni minute tako da se i ne zamaras s tim :) Piazon makar poluvrijeme, to ocekujem.
[quote name='Elao' timestamp='1351627552' post='86047']
Jedan panjcic iz Chelsea akademije.
[/quote]

HAHAHAHAHAH KRALJU
Opet kažem, ne znam šta vam je momak uradio pa da ga tako pljujete. Al stvarno. Svaka minuta u prvom timu nekog mladića iz naše akademije mi je važna i zato želim Georgeu puno sreće sutra. Ne zaboravite da on može odigrati na više pozicija, iako su mu neke neprirodne. Tako imaš veznog, stopera i beka kao opciju, a sve u jednom. ;) Ne očekujem da će zaigrati, ali ako budemo imali dovoljnu prednost onda zašto ne ? Vjerovatno nikad neće biti standardni prvotimac, al bi mogao izrasti u dobrog squad igrača.
Bio je velika nepoznanica prije ove sezone, ali kad je izašao na teren bio je sasvim solidan. Nije neka extra klasa, al što kaže Wajz, mogao bi bit dobar squad igrač.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.