Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 04 - Chelsea 5 : 4 Manchester United (31.10. sri)

39 članova je glasalo

1. 1.

• Chelsea Ä?e pokazati da pravda nije slijepa (VIKTORIJA)
      89%
      34
    • Remi, pa dalje Å¡ta bude...
      2%
      1
    • Manchester United Ä?e pokazati da se lopovluk isplati (PORAZ)
      7%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 139
  • Pregledi 10,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Joj dobra najava u pm. Glaso za pobjedu naravski, nema nam druge sad.
Treba obratiti pažnju na Lee Masona, čuo sam da je opasan po desnom krilu.
Ima dobar centaršut :P

Iskreno boli me čuna za ovim kupom, ali bilo bi fino da ih ponovo osramotimo, kao i danas. Ako im i tad sudija pomogne, njima je na čast, samo nek nama ne navlači.

Mi ionako smo jači s bilo kojom postavom da igramo.

Inače, očekujem start Mosesa, Studgea, Marka, Lucasa, Ryana, Cesara te Romeua, a za ostale vidjet ćemo. Vjeovatno će popunit oni koji su najsvježiji...
Ova utakmica nije ni problizno vazna kao ona u nedjelju .
Mislim da ce nasi igraci biti " nabrijani " i da ce zeljeti osvetu za onu kradju jucer .

Od prve minute ocekujem : Cesara ( Ivanovic susprendovan ) , Sturridgea (Torres susprendovan) , Marina , Piazona , Mosesa , Romeua .
“Revenge is a dish best served cold” ;)
[quote name='Kalouda' timestamp='1351508674' post='85805']
Očekujem, po ko zna koji put, da Marin zaigra. U prvoj ovaj put.
[/quote]

Tako će najvjerovatnije i biti ;)
Bila bi dobra osveta

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
iako bi ovo bila dobra osveta ipak mi je ovo manje važno od onoga jučer. Ipak je ovo Carling cup ili sad kako ga zovu Capital One cup. Manje bitno natjecanje iako je ovdje stvar ponosa, treba dokazat da je Chelsea bolji, dokazat to samo rezultatski, jučer se vidilo ko je zapravo bolji.
A osveta nek stoji za neki drugi put, neki bitniji sraz u kojem će Chelsea otić podignute glave ali sa POŠTENO izborenom pobjedom.
Ne moramo da ih pobedimo, dovoljno je da slomimo nogu nekom njihovom igraču (seka Persi npr.) i ja presrećan.
Ne zanima me ovaj kup nesto pretjerano ali bih osjetio neko malo olaksanje ako bismo ih dobili. Raduje me sto ce klupa dobiti sansu na ovoj utakmici. Sada je Sturridge pod pritiskom jer nam je on jedina opcija u napadu.
Hocu da im se ovdje najebemo mame.Da ne znaju jesul' dosli il' posli.Da vide sta je pakao.Svaki kontakt sa Fa-ovim igracima hocu da bude ostar,da ih polomimo jebem im fameliju.
Kako bi volio da im zabiberimo dva gola iz ofsajda i treci iz nepostojuceg kornera.Moramo ih rastavit od zivota,razjebat',unistit',osramotit,ponizit' pa da ne smiju vise slova progovorit'.
Idemo ih opalit' po picki k'o sto ih uvijek deremo
ma jebi to, nije postignuće kad dobiješ neregularno
nabit ćemo mi njih i bez sudaca (iako moram priznat da se bojim da će sudac biti pod pritiskom i da će suditi za nas... ne želim da mi krademo...nismo mi takav jadan klub)
Strah me kako ce se prosli mec odraziti na nase igrace. Oni jesu gospoda, i pravi profesionalci, al brate sto je mnogo - mnogo je. Verujem da ce utakmica biti ostra, nabijena tenzijama, sa mnogo duela, prepirki i pritisaka na sudiju, sto zbog skandaloznih odluka Unitedburga sto zbog ponizavajucih izjava igraca Uniteda.
Rezultatove utakmice nije za za nemarivanje. Eventualnim porazom bi se uslo u seriju losih rezultata, koja bi dodatno oborila moral medju igracima.

Neka momci izadju na teren i igraju sa istim onim zarom kao u subotu i ja sam zadovoljan.

Zalim samo sto Drogbe nema, da podeli par samara na terenu....
Utakmica jeste manje važnosti nego ova jučerašnja u prvenstvu, ali sigurno trebamo pokazat crvenim govnarima gdje im je mjesto. Ako ništa, izbaciti ih iz borbe za jedan trofej, bez obzira na to što je to "samo" Capital One ilitiga Carling Cup.

Dobra stvar je što će Bane i Torres odraditi suspenziju i odmoriti se usput za meč protiv Swanseaja za vikend. Očekujem malo miješanje sastava u odnosu na prošle utakmice, ali bez obzira tko će od momaka istrčati na teren, od svakoga od njih zahtjevam maksimalnu ozbiljnost, žar i želju za pobjedom. Rezultat će doći. Kvalitetniji smo od govnara duplo i nema teoretske šanse da izvuku remi, a kamo li pobjede, naravno uz pretpostavku pravednoga suđenja.
Rezultat mi zaista nije toliko bitan sto se tice kupa, ali posto je ManU u pitanju zelim pobjedu. Naravno sto vise mladica da dobije sansu.
Ma izaći na pobjedu, što Whisp kaže treba ako ništa radi morala u ekipi. Vidjet ćemo dosta gladnih, željnih igrača a nakon onoga jučer ne sumnjam da će ih Robbie znati dobro pripremiti i preusmjeriti bilo kakav gnjev u nešto pozitivno. Ići ćemo 100 na sat, nema ručne.

Što se sastava tiče, napraviti jedan miks od prvotimaca i rezervista odnosno mladića s tim da naravno bude više ovih drugih. Može se to dobro iskombinirati i stvoriti jedna solidna grupa koja je u stanju dobiti Uniteda:

_______________Cech_______________
Cesar_____Cahill_______Luiz______Ryan
__________Oriol______Ramiz________
Moses_________Oscar__________Marin
______________Studge____________

Klupa: Blackman, Cole, Mata, Hazard, Piazon, Ferreira, Mikel

U zavisnosti od situacije da minutažu dobije Piazon, poželjno bi bilo odmoriti Oscara. B-)
Ocekujem da Robbie izvede najjaci raspolozivi sastav... Kao sto uvek radi...
Pa kad nam u januaru pola igraca pockrava od premora, da svi zajedno udaramo glavom o zid :D
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1351505253' post='85799']
Ovu ce mo dobiti, ali nije to prava osveta za ono juce...
[/quote]

nebi ni bila potrebna osveta da se onaj u crnom, a zove đubre nije umijesao!!!
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.