Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 04 - Chelsea 5 : 4 Manchester United (31.10. sri)

39 članova je glasalo

1. 1.

• Chelsea Ä?e pokazati da pravda nije slijepa (VIKTORIJA)
      89%
      34
    • Remi, pa dalje Å¡ta bude...
      2%
      1
    • Manchester United Ä?e pokazati da se lopovluk isplati (PORAZ)
      7%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nadam se preokretu,jer imamo odlicne igrace na klupi sto kod njih nije slucaj.
  • Odgovori 139
  • Pregledi 10,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ljudi moji, nešto smo govorili o lošoj Unitedovoj obrani, al kakve mi greške radimo nazad to je na razini amaterizma. Prvi gol jeste zajebao Oriol, al treba biti realan i priznati da je uvelike u to umiješao prste i naš kapetan večeras - Čech. Od golmana takvog iskustva se ne očekuje da daje onakve lopte, pogotovo protiv Uniteda. Njihovi napadači već vrše presnig, a on daje Oriolu loptu. Jebiga, tako ne može.

Drugi gol Luizov, nema priče, sve se zna o tome, ovakve greške smo od njega previše puta vidjeli otkad je u našem dresu.

Nadam se preokretu, ali uz ovakvu igru, nisam baš siguran.

Treba pohvaliti Mosesa koji im se najebo mamice u prvom dijelu, Matu i Mikela. Nikome od ostalih ne bih mogao dati prolaznu ocjenu.
place mi se ljudi moji...trebali smo im j*bat mater i pokazat im ko je najbolji :(
Zurite narode,zurite.Micite onaj naslov sa foruma.Igra se do posljednjeg zvizduka.Sad cemo im jebat mater.
Kako sam se samo izderao na sviju rekom . Pa da je Torres bio u igra prije bi dao go nego ovi veceras .
Ponovo sudija nije svirao cisti penal , ali na kraju je svirao drugi . Sljede produzetci i ocekujem prolazak dalje .

We Know What We Are !!!
Znaci samo zato sto je ManU u pitanju sam srcano pratio do zadnje sekunde i nadao se bodu inace da je bilo ko drugi svejedno bi bilo jer je kup njesra... Ovo je trebalo rijesiti tokom regularnog vremena jer je Chelsea igrao mora se priznati u dosta jacem sastavu nego oni.
aaaaaa ne mogu vjerovat :') kako mi je drago,izgleda da sam se malo prerano rastuzio
Sta je ovo hahahah
Gledam rezultate i ne verujem :D

Idemoooo :D
Napokon pobjeda.Teska ali zasluzena.Igraci se previse umorili nepotrebno jer su to mogli a i morali rijesiti u regularnom vremenu.
Bitna je pobjeda da se koliko toliko "oduzimo" pickama za nedelju.
Ide se dalje, nije to neka satisfakcija jer je ipak ManU bio skoro u rezervnom sastavu, ali sam uzivao u utakmici. Sturridge hladnokrvni ubica, Cesar fantasticno na beku odigrao, ma manje vise svi odlicni, sad u iducoj utakmici samo djecu staviti pa sta bude...
Sturridge je mogao dati jedno 3-4 gola minimalno , Moses isto je propustio 2-3 100% sanse .

Hazard doktor , steta sto ovaj zadnji sut nije usao.
Jos mi sladja pobjeda kad vidim one glupe komentare jos glupljih navijaca FA.
Jedan 'pametnjakovic' o Hazardu:
"[color=#333333][font='Lucida Grande', 'Trebuchet MS', Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][size=3][background=rgb(235, 234, 221)]Taj Hazard osim jedne briljantne asistencije i jednog dobrog centarsuta nista nije pokazoa na ovoj utakmici, o prosloj da ne pricam, te se vidi da se ko grlica usere protiv vecih klubova."

Jednostavno ih ne mogu organski,mater im njihovu.[/background][/size][/font][/color]
Sretan pobjedom, nesretan propuštenim prilikama i time da je trebao puno jači sastav da ih slomimo.

Ali zaslužena pobjeda i prolaz.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Jtt8eB5w2ic[/media]

WE KNOW WHAT WE AREEEEEEEEEEEEEEEEEE, CHAMPIONS OF EUROPE, WE KNOW WHAT WE ARE

Puh, jebo te život. Moćni smo samo tako. A srce imamo ko cijeli Stamford.
  • Autor
Eh sada moji utisci. Jako sam sretan zbog pobjede. Bolji smo klub, mada to večeras i nismo tako čisto pokazali zbog čestih grešaka u obrani. Ali bolji smo, osvetili smo se. To je najvažnije.

Sada o svakom igraču ponešto:

1. Čech - solidan, ona greška pri dodavanju Romeuu jedina ali kobna
4. David Luiz - pokazao da može biti jedan od najboljih braniča na svijetu, ali zbog bubica u glavi i najnepouzdaniji
6. Oriol Romeu - potpuno podbacio danas, ne znam koji mu je K
7. Ramires - junak nad junacima
10. Mata - najbolji naš igrač
11. Oscar - junak nad junacima
12. Mikel - odličan
13. Moses - ponajbolji igrač večeras
15. Malouda - nije se vidio
17. Hazard - ponajbolji igrač večeras
23. Sturridge - ma nikad se on neće promjeniti
26. Cesar - pokazuje zašto ga je kupio europski prvak
nemoze nam nitko nista jaci smo od sudbine ;)

po ko zna koji put pokazali smo da imamo karakter i da kad smo najvise ponizeni i sruseni radi sudaca da se ustajemo ponosni i razvaljujemo

ps. trebali su malo ispickat pickice iz manchestera
Ajde ajde da divljamo, kao stoka da pijemo, mančester da gazimo, jer Čelzi mi smo!
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.