Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05 - Chelsea 1 : 0 Stoke City (22.09. sub)

Istaknuti odgovori

[quote name='soxx' timestamp='1348330148' post='79700']
Za ovakvu igru ko sto mi sad igramo msm da bi nam sturridge tri puta bolje sjeo u napadu.
Inace moramo reci da je odbrana stoke-a uvijek tvrda bila.. Cityu su uzeli bod. Nama sva sreca nisu.. Protiv arsenala ce biti lakse jer ce i oni vise napadati.. Ako nam odbrana bude na nivou nebi trebali ostati bez boda ( makar, ako ne tri ).

Oscar sjajan igrac.. Sjajni potezi, navijacima je ljepota gledat.
Mati je haman godio ovaj odmor.. Igra sjajno.
Hazard nije na nivou kao sto je bio prvih utakmica al u svakom slucaju prosjecno je igrao.

[b][u]Cole ga zabi upm. Nzm kad ga je zabio zadnji put[/u][/b] :D
[/quote]

Na zatvaranju double sezone. Dao 8. gol Wiganu...
  • Odgovori 129
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

obi mikel i rami odlicno, ramires ostaviti na svojoj prirodnoj poziciji i to odmah daje rezultate. trio MAZACAR je briljantan i to treba forsirat u narednim utakmicama. i secer za kraj, torres....smece! pametnije stavit ivanovica na mjestu spice, da ga jebes al torres ne zasluzuje bit na terenu. dobro je Gullit rekao, kao da igramo sa 10 igraca, goal.com ga je proglasio flopom utakmicu. prezalosno.... Lukaku-a treba vratiti s posudbe, ovakav sistem igre s jednom spicom savrseno odgovara njemu.

najbitnije da su 3 boda u dzepu, mata igrac utakmice, ona peta je potez majstora.

protiv wolvesa isprobat aspia, mosesa i studga (ako se oporavi) od prve i to bi trebalo dobro izgledati. samo nek je torres prebacit na klupu, daj boze
Jao ljudi,onog plavusana ne mogu smisliti ocima vise,jedva cekam zimu da ga se otarasimo. Staridz bi 3 puta bolji od njega na poziciji spica. Jedva,i prosle godine ga Drole utrpao isto nesto oko 70-80 minuta kolko se secam,mada smo sa njima u Stouku igrali 0-0 prvo kolo.
Posle tri meca bez pobede,pobedjen je neporazeni Stouk.Jeste 1-0,ali pisu se tri boda,a mi smo bar sedam dana usamljeni na vrhu tabele.
Ja sam zadovoljan.
[quote name='MarioM27' timestamp='1348330907' post='79714']
pametnije stavit ivanovica na mjestu spice [/quote]

Negde oko 80-og minuta, sam ocekivao da izbaci Toresa, uvede Azpilikuetu, a Ivanovica posalje u napad... Ivanovic bar zna da se postavi i trazi loptu za razliku od ovog konja...
najvaznije je da smo pobijedili od nasih izdvojio bih Cahila,Ramiresa,Oscara,Matu koji je odlicno uposlio Cola sigurno da je Mati odgovarao ovaj odmor jer se vidi da to nije onaj igrac kao na pocetku sezone otvarao se dobro i uposljavao igrace ali steta za Toresa za onakvu loptu sto mu je dodao Mata onakvu priliku igraci poput Roneya unesu golmana u gol na samom kraju je usao i Tery i pametno sto je Dimateo konacno uveo pravog igraca da pokusa zatvorit jer je ranije stavljao Bertranda nepotrebno na krilo a sad pametno uveo stopera i na kraju se desio onaj incident kojeg je izazvao Luiz mislim da mu je sudac trebao pokazati crveni karton isao je sa dvije noge i to se kaznjava s crvenim kartonom sjecam se utakmice prije nekoliko godina protiv A.Vile(trener je bio Avram Grant)zavrsilo je 4:4 a Carvalo je isao isto kao Luiz danas i sudac te utakmice Phil Dowd mu je pokazao izravan crveni karton
a i komentator na pocetku utakmice je rekao da je utakmicu trebao da sudi Cris Foy pa je doslo do promjene pa je bio Maik Oliver u svakom slucaju odlicno je sudio i bolje za nas je sto nije dao Luizu crveni karton a trebao je
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1348332902' post='79738']
najvaznije je da smo pobijedili od nasih izdvojio bih Cahila,Ramiresa,Oscara,Matu koji je odlicno uposlio Cola sigurno da je Mati odgovarao ovaj odmor jer se vidi da to nije onaj igrac kao na pocetku sezone otvarao se dobro i uposljavao igrace ali steta za Toresa za onakvu loptu sto mu je dodao Mata onakvu priliku igraci poput Roneya unesu golmana u gol na samom kraju je usao i Tery i pametno sto je Dimateo konacno uveo pravog igraca da pokusa zatvorit jer je ranije stavljao Bertranda nepotrebno na krilo a sad pametno uveo stopera i na kraju se desio onaj incident kojeg je izazvao Luiz mislim da mu je sudac trebao pokazati crveni karton isao je sa dvije noge i to se kaznjava s crvenim kartonom sjecam se utakmice prije nekoliko godina protiv A.Vile(trener je bio Avram Grant)zavrsilo je 4:4 a Carvalo je isao isto kao Luiz danas i sudac te utakmice Phil Dowd mu je pokazao izravan crveni karton
a i komentator na pocetku utakmice je rekao da je utakmicu trebao da sudi Cris Foy pa je doslo do promjene pa je bio Maik Oliver u svakom slucaju odlicno je sudio i bolje za nas je sto nije dao Luizu crveni karton a trebao je
[/quote]

Nek te ne bude strah koristit točku, ili nedaj bože zarez, uz tebe smo Zemo!!
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1348333070' post='79740']
[/quote]ma i ne obracam paznju na tacke i zareze nije pismeni jbg pisem brzo u buduce cu obratit paznju
[/quote]
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1348333321' post='79744']
ma i ne obracam paznju na tacke i zareze nije pismeni jbg pisem brzo u buduce cu obratit paznju
[/quote]

ahahahahahahah Zemo Kralj,Zemo legendo! To je ta "pesnička sloboda" :D
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1348332902' post='79738']
[/quote]Jedna prosto proširena rečenica :D

[/quote]I ja sam uz tebe i da update onu tablicu na kladionici !
Huh. #:-S Ovo je tekma za koju ćemo na kraju reći 'dobro je da ovdje nismo izgubili bodove'. Borbenost i želja na nivou. Tim aspektom sam zadovoljan, podigao ih je Robbie poslije letargične utakmice na Loftusu.
Kad čovjek shvati da smo prije samo godinu dana gledali famozni Anelkalouda onda se stvarno treba zahvaliti ljudima iz Uprave i onom čovjeku kojeg je kamera nekoliko puta fokusirala danas na svemu što su napravili. Ova ekipa trenutno igra na ispod 50% svog kapaciteta. Stvar je uigranosti naravno, treba proći vremena da Oscar, Tata i Eden počnu razumijevati kretnje jedni drugih. Taj proces treba vremena i strpljenja. Malo je danas protiv teškaša iz Stokea nedostajalo širine u igri, Moses je možda trebao krenuti od prve minute. Torresu niko ne može ništa reći što se zalaganja i trke tiče, ali nije to to. Nekako nije kliknuo s ovom ekipom, ima viška potez uvijek. Treba mu reći da odigra na prvu, drugu i trči u slobodne prostore. Nema tu puno filozofije. ;) Dobiće on još dosta onakvih lopti i treba ih početi ubacivati u mrežu. Cole mu objasnio na kraju. Bane i Luiz ludi ko struja, u jednom času popizdiš zbog njih, u drugom te oduševe. Cahill je naš najbolji stoper u ovom momentu, odgovorno tvrdim. B-) Onom ko je 'otkrio' i doveo Oscara treba ruke poljubiti. Ramiz i Obi jako dobri na sredini, to sam htio vidjeti. Poslije kupa ide nam pravi ligaški test, dajte nam Arsenal da vidimo na čemu smo.

COYB !
[/quote]

Hah, ne diraj najjačeg člana ovog foruma! :D prejak je, najjači su mi njegovi postovi
Većina je već rečena, ja ću samo napomenuti kako sam očaran našom igrom nakon što izgubimo loptu: ekspresno nakon toga cijeli tim počinje raditi strahovit presing na protivničke igrače i danas smo, mislim, više od 10 puta vrlo efikasno i brzo vratili loptu u svoj posjed i nastavili svoj napad ondje gdje je bio prekinut bez vraćanja u obranu i gubljenja dragocijenog vremena. Što se toga tiče slični smo Barceloni danas bili; i oni tako rade vrlo visok presing na protivničkoj polovici i u velikoj većini situacija nakon gubljenja lopte veoma brzo je vrate u svoj posjed.

Želim da moj Chelsea na tome još radi i napreduje jer će to uvelike olakšati posao u budućim utakmicama, jedna je to jako pozitivna stvar koju odavno nismo vidjeli od strane naših igrača. Nadam se da im je to Robbie svjesno zapovijedio i na treningu radio upravo na tome jer bi to onda značilo kako ćemo i ubuduće igrati ovako.
Jebeni teren pa ne mogu gledati tekme nikako, bas mi krivo tako da vam hvala braco plavci sto mogu sustinu tekme da shvatim iz ovih postova. Vdim da su svi jednoglasni da Plavusa mora da ode. Ono sto mogu da zakljucim je da je prisutna zelja kod momaka i da najzad ima vise energije u igri. Sve mi se vise cini da je ispravna teza da nam trebaju nove vodje u timu. Mislim da se tu Cahil ozbiljno namece. A sto se tice tria Oskar Mata i Haza, to me raduje, tek su poceli da se uigravaju a vec to deluje lepo.
Teska utakmica, mnogo teska kao i ona protiv QPR-a, ali postoji jedna ogromna razlika u odnosu na tu tekmu - uzeli smo 3 boda. Protok lopte je tokom cijele utakmice bio zadovoljavaju s tim sto je mogao ici malo brze bas na ivici 16-erca, kada pocnu kratki pasovi na malom prostoru i tu se vidi da nam je potrebna uigranost, da se igraci po govoru tijela mogu razumjeti. Strpljenje nas je krasilo do posljednjih minuta utakmice, konstantno smo napadali i bilo je pitanje vremena kada ce odbrana Stokea popustiti. Mata je u sekundi pokazao majstoriju onom asistencijom a Cole je ubacio u stilu rasnog napadaca. Wisey je rekao da ova ekipa igra na 50% mogucnosti i to od pocetka sezone tvrdim. Oscar pokazao da mora biti starter u narednim utakmicama, a i Moses je zaradio kredit. Zamislite da ova ekipa ima raspolozenog spica, koliko bi to ubitacnije bilo. Nando me brine sve vise i vise, ali moramo ga cekati. Sturridge je apsolutno zasluzio priliku na spicu cim se oporavi. Uigravanje ove ekipe nije nimalo lak posao, ali je bitno da se uzimaju bodovi tj. pobjede. Prvi smo i to je fino vidjeti.
  • Autor
Malo off topic:

Imam osjećaj da sam na forumu Barce. Kakvi su to avatari, te Biskviti, te norveški fašist. Koji vam je K? Jel su to neke opklade?

BTW: Ova tri boda su mi draža nego da smo Cityja pobjedili u superkupu!
Robbie me čuo:

[on starting the game with Mata, Oscar, Hazard]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][size=1][size=4]'It's the first time we have tried it, it certainly needs more work and practice, to tactically integrate them into our system.[/size][/size][/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][size=1][size=4]'I thought today it worked very well, but it will take time for them to know each other better. I want them to have mobility and rotation, they are very intelligent at finding free space, we lacked a bit of width at times so we needed our full backs to provide us with that.'[/size][/size][/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][size=1][size=4]A sad pročitajte moj post poslije tekme... Jebo sebe, kopira me. B-)[/size][/size][/font][/color]
[quote name='Wisey' timestamp='1348350062' post='79850']
Robbie me čuo:

[on starting the game with Mata, Oscar, Hazard]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][size=1][size=4]'It's the first time we have tried it, it certainly needs more work and practice, to tactically integrate them into our system.[/size][/size][/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][size=1][size=4]'I thought today it worked very well, but it will take time for them to know each other better. I want them to have mobility and rotation, they are very intelligent at finding free space, we lacked a bit of width at times so we needed our full backs to provide us with that.'[/size][/size][/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][size=1][size=4]A sad pročitajte moj post poslije tekme... Jebo sebe, kopira me. B-)[/size][/size][/font][/color]
[/quote]

On je ovo rekao prije nego si ti napisao post :D
[quote name='reLo' timestamp='1348351888' post='79854']
On je ovo rekao prije nego si ti napisao post :D
[/quote]
Upitno je to, ja sam pisao ne znajući šta će on reći. I dalje tvrdim da me kopira. Al to je dobra stvar. :P
iskreno nisam gledao utakmicu , ali sjajno je osvojiti 3 boda great succes :D/
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.