Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05 - Chelsea 1 : 0 Stoke City (22.09. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 129
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Batigol' timestamp='1348325668' post='79653']
Nisam gledao prvih 15 minuta,da li smo imali tada neke velike sanse?
Vidim da kazes da nam je bolji napadac od Toresa vec bi vodili sa 3-0.Osim te jedne sanse mi izglednih prilika nismo imali,mozda onaj pokusaj Baneta na kraju.
[/quote]
Mata servira loptu Torresu,ovaj izlazi sam na Begovica i promasi loptu.Nije stvar u toj jednoj prilici nego covjece,on ne zna uci u slobodan prostor.Mata,Oscar i Hazard kruze oko sestaesterca,slomise se cekajuci Torresa da udje u prostor da ga proigraju ovaj samo seta izmedju stopera.Ako ga je neko pratio detaljnije(ja jesam)mogao je vidjeti kako ima lose kretnje.
Jebote, ja zadnje vrijeme imam filing koda da Torres bježi od lopti, a ne da ih traži... pa on se uopce ne moze nac u šansi... :/
[quote name='VahaCFC' timestamp='1348325924' post='79658']
Mata servira loptu Torresu,ovaj izlazi sam na Begovica i promasi loptu.Nije stvar u toj jednoj prilici nego covjece,on ne zna uci u slobodan prostor.Mata,Oscar i Hazard kruze oko sestaesterca,slomise se cekajuci Torresa da udje u prostor da ga proigraju ovaj samo seta izmedju stopera.Ako ga je neko pratio detaljnije(ja jesam)mogao je vidjeti kako ima lose kretnje.
[/quote]

Gledao sam ga u onoj situaciji kad smo izveli kontru tj. kad je Oscar dodao lijevo Hazardu a ovaj ubacio prema Torresu međutim lopta je otišla u gol aut... Tačno se vidi Torres koji trči u prazan prostor gdje mu Oscar može dati loptu, međutim odjednom odlazi desno IZMEĐU DVA DEFANZIVCA i samim tim Oscar je morao odigrati lijevo Hazardu... Lik se tačno ne zna pozicionirati.
[quote name='reLo' timestamp='1348326102' post='79660']
Gledao sam ga u onoj situaciji kad smo izveli kontru tj. kad je Oscar dodao lijevo Hazardu a ovaj ubacio prema Torresu međutim lopta je otišla u gol aut... Tačno se vidi Torres koji trči u prazan prostor gdje mu Oscar može dati loptu, međutim odjednom odlazi desno IZMEĐU DVA DEFANZIVCA i samim tim Oscar je morao odigrati lijevo Hazardu... Lik se tačno ne zna pozicionirati.
[/quote]
O tome ja pricam.Kretnje su mu uzasne.Ako sa ovim veznim ne zabije danas onda nek' se goni u 3 lijepe.
[quote name='Elao' timestamp='1348096856' post='79264']
Prije svega malo golova ocekujem, zelim igru kao u prvom poluvremenu protiv Juventusai nadam se pobjedi,prognoza 1:0
[/quote]
ah sta da ti kazem...

Oscar opet zasjenio Hazarda, ali jos vise mi je drago vidjeti veliki broj peta jer je to ipak nesto najljepse u nogometu. Torres ovu utakmicu jos gori nego prethodnu cc
Maksimalno forsirati trio Mata-Oscar-Hazard.
Zajedno su sposobni za velike stvari.

Ocekivano teska utakmica, s obzirom na probleme koje imamo u napadu i bunkerom kojeg je Stoke iskopao oko 16erca...

Trudili se momci koliko su mogli, nemam vecih zamerki na igru. Stoke je jedno od tezih gostovanja u ligi, i ovo su velika 3 boda.
Pobeda velika kao kuca ako se zna da smo ga umuvali u finisu.
Kakvo olaksanje majko mila.
Stoke u prva 4 kola zabiljezio 4 remija, teska ekipa koja igra tvrdo, najvaznije je sto smo uzeli 3 boda!
Jedva, na misice sto bi se reklo... Ovaj Tores stvarno nema pojma, ne zna da primi loptu, ne zna da se postavi, ne zna da sutira, ne zna da se krece, nista ne zna... Oskar je macka, igra odlicno...
dosadna tekma i malo prilika, opravdano jer je Stoke bio na drugoj strani
najbitnije je da su 3 boda tu, a siguran sam da će trio Oscar-Mata-Hazard funkcionirati bolje protiv drugih ne tolko "fizičkih" ekipa
  • Autor
Jako zadovoljan utakmicom i predstavom svih igrača osim Torresa. Pa prodati lika na zimu, stvarno je ovo prešlo sve mjere. Daš mu boga on opet loš.

Oscar je naš novi vođa igre, kreator ma sve - fantastičan je!

Teška utakmica i važno je da smo upisali tri boda, jer se sutra igraju derbiji i postoji mogućnost da se malo odvojimo na vrhu ljetstvice.
dobro je gore neko napisao treba forsirati oscara matu hazarda to je extra triooo i svaka cast di mateu extra je sastavio danas ekipu ovako bi isto i ja igrao,i moses je dobro odigrao .sve u svemu zasluzena pobjeda protiv jakih stoka :D
Ljudi moji ovo je jako VELIKA pobjeda!!! zlatna 3 boda... očekivao sam ovakvu tekmu... i samo da velim što sam iz nje uvidio...

-za Oscara i Mosesa mora se nać mjesto u prvih 11... oni su naše savršenstvo... a Oscar... vjerujte on će zasjenit i Hazzarda
-Ramires i Mikel ne mogu i ne smiju igrat zajedno na pozicijama DM-a... pogotovo ne kada igramo protiv ovakvih autobusnih ekipa
-Torres je zreo za klupu i jedva cekam oporavak Sturridge i nadam se njegovom mjestu u prvih 11... treba nam takav jedan napadač koji voli opalit iz svih pozicija...

jako sam zadovoljan sa izvedbom svih igrača... jedino me Torres razočarao... on jednostavno bježi od lopte i ne zna se naci u gol prilici... očajan...
Za ovakvu igru ko sto mi sad igramo msm da bi nam sturridge tri puta bolje sjeo u napadu.
Inace moramo reci da je odbrana stoke-a uvijek tvrda bila.. Cityu su uzeli bod. Nama sva sreca nisu.. Protiv arsenala ce biti lakse jer ce i oni vise napadati.. Ako nam odbrana bude na nivou nebi trebali ostati bez boda ( makar, ako ne tri ).

Oscar sjajan igrac.. Sjajni potezi, navijacima je ljepota gledat.
Mati je haman godio ovaj odmor.. Igra sjajno.
Hazard nije na nivou kao sto je bio prvih utakmica al u svakom slucaju prosjecno je igrao.

Cole ga zabi upm. Nzm kad ga je zabio zadnji put :D
[quote name='soxx' timestamp='1348330148' post='79700']
Za ovakvu igru ko sto mi sad igramo msm da bi nam sturridge tri puta bolje sjeo u napadu.
Inace moramo reci da je odbrana stoke-a uvijek tvrda bila.. Cityu su uzeli bod. Nama sva sreca nisu.. Protiv arsenala ce biti lakse jer ce i oni vise napadati.. Ako nam odbrana bude na nivou nebi trebali ostati bez boda ( makar, ako ne tri ).

Oscar sjajan igrac.. Sjajni potezi, navijacima je ljepota gledat.
Mati je haman godio ovaj odmor.. Igra sjajno.
Hazard nije na nivou kao sto je bio prvih utakmica al u svakom slucaju prosjecno je igrao.

Cole ga zabi upm. Nzm kad ga je zabio zadnji put :D
[/quote]Morao je da ga zabije kad si ga ti postavio na avatar :D
VELIKA 3 boda, igra odlicna, sastav odlican (sem Torresa), zavrsnica vrlo losa ali to je naj vise greska Torresa koji je skoro sve lopte upropastio, bitno je da smo se izvukli sa 3 vrlo bitna boda iako je malo hvalilo da se ponovi QPR. Moses je bio bas dobar, Oscar zacementirao prvih 11, nadam se da je RDM vidio da je bolje forsirati Ramiresa na ovoj poziciji (mjesto Lamparda) nego na krilo gdje je igrao bas svaku ocajno ove sezone. KTBFFH B-)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1348330239' post='79701']
Morao je da ga zabije kad si ga ti postavio na avatar :D
[/quote]Morat cu onda i Mikela malo staviti :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.