Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05 - Chelsea 1 : 0 Stoke City (22.09. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 129
  • Pregledi 6,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

.......da Oscar startuje, Marin konacno bude spreman, i da Azpiliqueta debituje....

Svi znamo kako Stoke igra na gostovanjima. Uglavnom je to bunker, sa presingom cim protivnik pridje na 30ak metara. Ocuvanje svog gola, pa u napadu sta urade - uradili...

Trio Mata, Oscar, Hazard bi trebalo da bude dovoljan da se to razbije.
U ovoj tekmi uzimamo sva 3 boda... Ocuvat cemo cleen shot i dat 2 gola... znaci... 2:0 za nas...

Htio bih da izadjemo u ovakvom nekakvom sastavu:

[img]http://www.footballuser.com/formations/2012/09/528793_Chelsea.jpg[/img]

Znaci 4-3-3... vrlo ofanzivna igra s puno kreativaca...
Strah me ove utakmice. Kod nas sve sitni i nejački dječačići u ekipi, a kad 11 drvosječa iz Stokea nagrne bit će to jebeno. Samo molim Boga bez ikakvih povreda, ovako mislim da će biti 2:0 rutinski.
Prije svega malo golova ocekujem, zelim igru kao u prvom poluvremenu protiv Juventusai nadam se pobjedi,prognoza 1:0
Nekako mi lici na 2-0 za nas..

Nadam se da Begovic nece braniti dobro kao sto je protiv citya.
Postici brzo pogodak, kako bi se ovi odmah otvorili da ne bude zavlacenja kao sto zna biti.. Kasnije ce pasti i drugi ako budu igrali otvoreno te bi se tako i utakmica mogla rijesiti..
Mosesa i oscara od prve..
tu bi trebalo dat igračima iz drugog plana priliku, Moses, Azp, Danny, Romeu... da Oscar ako nije ozljeđen ozbiljnije krene od prve, Matu ubacit tek u 2. poluvremenu, Hazardu dat slobodno, Marin konačno da debitira i Terrrya odmorit nek malo pogleda ovu grozotu koju je pokazao protiv Juvea i što bi rekli pribere se malo i umije ladnom vodom :D ako bude prostora i Piazonu dat priliku, šteta što je Malouda bačen u 2. tim, trebala bi širina i iskustvo baš u ovakvim prilikama, dok se ekipa malo ne uigra i ne privikne na ritam Engleskog nogometa a i sam engleski nogomet
, uglanvom da se pobjedi s što više moguće uštede snage i svježine. Stoke nije opasan u gostima toliko i mislim da se mora tu po 3 rutinska boda, netreba nikakva gol razlika ili neka predivna igra, samo 3 boda sa što više odmora
Napisao sam temi Chelsea - Juventus ono sto me najvise veseli je trokut Oscar - Hazard - Mata i zelim vidjeti to na terenu sa dva igraca koja ima cuvaju ledja Ramires (Lampard) i Mikel naprijed Torres/Sturridge.
A da ne govorim kupnja Fellainija imali bi najjaci vezni red na svijetu nakon Barceloninog.
Samo da Robbie opet ne izvede neku retardiranu postavu. Nek ne stavlja Ramiresa na krilo i Oscar mora bit u prvom sastavu! Mora! Još tu ukomponirat Matu i Hazarda i pobjeda je naša.
Oscar , Azpillicueta , Moses i Sturridge u prvih 11 .
Cahil i Luiz na stopere . Terry malo na klupu .

Ocekujem tesku utakmicu , samo 1 ili 2 pogotka .
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1348098191' post='79270']
Šta kažete da, onako malo za promjenu, uvalimo petardu ovom kretenskom klubu?
[/quote]
Može.

http://www.youtube.com/watch?v=ryL9V3RhvrA
to je bio neki začaran dan, Sale odigrao fenomenalno, Drogba nije zabio, Lamps pukno penal u desnu stranu.... to nije bio Chelsea to je bila viša sila :D
Silovito od 1. zvizduka, prilike ce doci. Medvjedi igraju grubo, pa neka igraju ako smiju kada se Eden zavuce ispod tebe i udje na 10m od gola. Bez povreda i da realizacija bude na nivou.

Bice ovo rutinska pobjeda.

p.s. Dobio sam napade optimizma ovijeh dana. :D
trebao bi se prekinut niz remija te nastavit to s pobjedama , ocekuje se naravno pobjeda predvidam 2-0
ako će Eden igrat, očekujem penal za nas (naravno uz pošteno suđenje..)

imam osjećaj da ćemo ih napunit

Azpi, Oscar, Moses i Danny(ako se oporavi) unutra
Uz brz protok lopte protiv ovih drvosječa koji se s tim neće moći nositi vjerujem u pobjedu. Mikel, Oscar, Danny, Mata, Hazard i Torres. Njih želim vidjeti u sastavu. Nadam se samo da me Robbie neće ponovo razočarati.
[quote name='Brane' timestamp='1348163971' post='79372']
Uz brz protok lopte protiv ovih drvosječa koji se s tim neće moći nositi vjerujem u pobjedu. Mikel, Oscar, Danny, Mata, Hazard i Torres. Njih želim vidjeti u sastavu. Nadam se samo da me Robbie neće ponovo razočarati.
[/quote]
Nece te Robi razocarati.Bice tako kao sto si napisao,a to je samo jedna izmena u odnosu na prosli mec Mata-Ramires
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.