Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05 - Chelsea 1 : 0 Stoke City (22.09. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 129
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

___________Cech___________
Bane____Cahill____Terry____Cole
________Obi____Oscar_______
Moses______Hazard_____Mata
___________Torrke__________

Bane jer nam treba skok dobar, inače Azpi ulazi u drugom poluvremenu i debituje. Ostatak ekipe potpuna ofanziva protiv čistog bunkera kakav će igrati Stočani.
[quote name='Wisey' timestamp='1348180958' post='79430']

Bane jer nam treba skok dobar, inače Azpi ulazi u drugom poluvremenu i debituje. Ostatak ekipe potpuna ofanziva protiv čistog bunkera kakav će igrati Stočani.
[/quote]

Od kad je Mozes potpisao,ima skoro mesec dana,"molim se" da vidim ovaj sastav od prve minute!!!

Svaka reč više od ovoga je suvišna!

[/quote]

Ih kako bi me opalio talas adrenalina kad bi ovakvih 11 istrcalo na teren. To bi bila cista deracina guzova! Jos zamisli Dannyja u spicu. [-O<

Ali bice tu Ramires garant.
najvise se treba paziti prekida jer je Stoke u prekidima jedna od najacih ekipa imaju visoke igraca i oni vecinom tako i igraju sto daju isprekida mislim da je red da konacno od samog pocetka pocnu Azpicuileta,Oscar,Moses i predvidjam da bi mogli biti golijada na Stokeu
[url="http://www.chelseafc.com/chelsea-article/article/2925678"]http://www.chelseafc.com/chelsea-article/article/2925678[/url]

Marin i dalje out, Danny vrlo vjerovatno propušta Stoke također zbog povrede a Oscar je spreman. Ostalo po starom.

[/quote]

Wis to je ta formacija, nista vise ne treba reci... Ali cisto sumnjam da ce Moses igrati na krilu od prve, opet ce RDM po milijarditi put testirat Ramireza na desnom krilu. A ako bi ova formacija bila onda se ocekuje vise od 3 gola. ;)
[quote name='Wisey' timestamp='1348240164' post='79500']
[url="http://www.chelseafc.com/chelsea-article/article/2925678"]http://www.chelseafc...article/2925678[/url]

Marin i dalje out, Danny vrlo vjerovatno propušta Stoke također zbog povrede [u][b]a Oscar je spreman[/b][/u]. Ostalo po starom.
[/quote]

Sve sto je mene zanimalo...
Teska utakmica,Stoke nema poraza ove sezone al' za sve postoji prvi put.
Moses,Oscar i Mata od prve minute.
Dobijamo bez primljenog gola.
Sto bi se reklo,utakmica na kojoj se osvaja titula,veoma su bitne ove utakmice i bitno je ne prosuti bodove na ovim mecevima.....sad sastav kako ko ali ja bih ipak mijenjao,i to podosta....ma od prve bi meni igrali i Azpi i Moses i Marin(kojeg naravno nema) i sta ja znam ko vec,jer je ovo tip utakmice na kojoj isprobavas sve varijante i taktike....e sad bas bih volio vidjeti Studgea(kojeg takodje nema,prosto ne vjerujem sta se dogadja) od prve minute ali sta je tu je......naravno ocekujem Ramiresa na krilu(ne da ga zelim,vec ocekujem i nemam nista protiv lika,jedan mi je od drazih,samo kad vec eksperimentise sa njim,pa sto ga ne stavi malo za promjenu na njegovu primarnu poziciju,recimo njega upariti sa Miksom,to bi bilo zanimljivo,a malo i Lampsa odmoriti) jedino ako kojim slucajem napravi neki vozacki prekrsaj kao Demba Ba i ne stigne na utakmicu.....sve u svemu ocekujem vise zivosti i bolju zavrsnicu utakmice.......clean sheet podrazumijevam,vazno za samopouzdanje pomalo uspavane i poljuljane odbrane......
.....i recimo neka bude 3-0 B-)
Ja bi ovu utakmicu poceo u malo izmenjenom sastavu, bez klasicnog napadaca, posto od Toresa nema nista definitivno, sa Mosesom u napadu...

______________Ceh______________

Ivanovic_____Luiz_____Teri______Kol

_______Mikel______Ramires________

Azar__________Oskar _________Mata

______________Moses____________
[quote name='Sasa1989' timestamp='1348256244' post='79544']
Ja bi ovu utakmicu poceo u malo izmenjenom sastavu, bez klasicnog napadaca, posto od Toresa nema nista definitivno, sa Mosesom u napadu...

______________Ceh______________

Ivanovic_____Luiz_____Teri______Kol

_______Mikel______Ramires________

Azar__________Oskar _________Mata

______________Moses____________
[/quote]
Mozes pod ruku sa Del Bosqueom . :D
I da, zaboravih napomenuti koliko god puta rekao sebi da cu napisati ovde,eto opet sam uspio zaboraviti.....sutra ima prenos na BHTV 1 koga zanima,mislim prvi put ove godine..... :)>-
[size=4]U zadnja 4 nastupa na Stamford Bridgeu Stoke City nije uspio zabiti pogodak.[/size]

[size=4]U zadnjih 10 susreta Chelseaja i Stokea u svim natjecanjima, Chelsea je upisao 8 pobjeda, a 2 utakmice su završile nerješeno.[/size]

[size=4]U 8 premierligaških susreta ovih dvaju klubova, Stoke City je uspio zabiti samo 3 gola.[/size]

[size=4]Najveći poraz Stoke Citya u Premierligi zasluga je Chelsaja prije 2 godine kada su ih razbili rezultatom 7-0.[/size]

[size=4]U zadnjih 11 utakmica Premiershipa na Stamford Bridgeu, Chelsea je uspio upisati 8 pobjeda i samo jedan poraz.[/size]

[size=4]Stoke u zadnjih 11 gostujućih utakmica Premiershipa nije uspio doći do pobjede ( imaju score od 5 remija i 6 poraza ).[/size]

[size=4]Momčad Tonya Pulisa u zadnjih 11 gostujućih nastupa u Premiershipu uspjela je zabiti samo 6 golova.[/size]
Brane ako su informacije točne ona bio bi grijeh danas propustit takvu tekmu, ocekujem da ih dobro napucamo, ocekujem prelijepu igru uz gol TORRESA i Oscara, naravno uz Hazardove asistencije. Te bi volio vidjeti Mosesa na djelu. ;)
[quote name='ADiS' timestamp='1348308445' post='79594']
Je li standardni igraci igraju, ili ima napokon izmjena?
[/quote]
tek ce se znat za 1 uru btw sta je s marinommmmmmmmmmmm
Marin dobio povredu glave.. Kladili se on i moses ko ce prvi debitovat u cvoku.. Moses prvi debitovao opalio mu cvoku pa nema marina jedno do 3,4 mjeseca.. Sva sreca radi se o laksoj povredi da je neka veca nebi ga vidjeli godinama

EDIT::

Team: Cech (c); Ivan, D Luiz, Cahill, Cole; Ram, Mik; Mata, Oscar, Hazard; Torres. - subs: Turn, Azpili, JT, Bert, Rom, Lamps, Moses.

Brado RDM.. Ramiz nije na krilu nego na mjestu lamparda! Ko da citas nase postove ! Pa cak je i terrya na klupu poslo. Nema danas golova vjerujem cahill i luiz ce odraditi svoj posao!!

Gledajte samo trojca iza torresa hahah pa torres danas zabija sto posto
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.