Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04 - QPR 0 : 0 Chelsea (15.09. sub)

Istaknuti odgovori

Ocekivao sam tesku utakmicu,KPR je mnogo dobra ekipa a njihov teren je "vruc" i tesko je pobediti na njemu.Ovo je i manji gradski derbi apoznato je koja smo mi kanta za gradske derbije u poslednje vreme,nikoga u Londonu ne moze da dobijemo na gostujucem terenu.
Ostaje zal zbog onih sansi Azara i Luiza posle kornera,na ovakvim mecevima to mora da se da.Dobijes 1-0 i srecan ides kuci.
Bokove nemamo,ne postojimo ni levo a ni desno.
Bice jako tesko pobediti ovde.
  • Odgovori 123
  • Pregledi 7,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kao što sam i ocekivao... s ovakvom postavom nemamo i od igre... nit brzinu u vezi nit probojna krila... evo listajte malo gore sto sam napisao prije tekme... koda da sam ju vec odgledao pa komentirao... e moj RDM sta to radis... :/
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1347721294' post='78352']
Kao što sam i ocekivao... s ovakvom postavom nemamo i od igre... nit brzinu u vezi nit probojna krila... evo listajte malo gore sto sam napisao prije tekme... koda da sam ju vec odgledao pa komentirao... e moj RDM sta to radis... :/
[/quote]

pa falio si mi joj , nisam se imao s kim svadati di si bio ova 2 dana hahaahhaha
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1347721294' post='78352']
[/quote]kako cemo imat probojna krila s Bertrandom i Ramiresom nijednom nije prirodna pozicija krilo trebao je dati sansu Mosesu
[quote name='ADiS' timestamp='1347627422' post='78182']
Ocekujem da Robbie konacno da sansu novim igracima...
Vrijeme je da Lampard i Ramires sjednu na klupu za rezerve...

Zaista ocekujem da sutra zaigraju Moses, Azpili, Oscar, Sturridge i Marin ako je dovoljno spreman...
Nadam se da me Robbine nece ponovo razocarati pa da opet stavi Ramiresa na desno krilo a Lamparda na CM...

Ocekujem pobjedu i lijepu igru uz nove igrace...
[/quote]

Robbie me ponovo razocarao. Niti je uveo kakve promjene u igru od proslih utakmica, niti je unio ljepote, a niti je uopste zamijenio nase trenutno najgore igrace Lamparda i Ramiresa... Da je QPR malo jaca ekipa nabili bi nas kao Atletico. Ovakvom igrom necemo osvojiti Premireship, ako RDM ovako nastavi bicu jedan od prvih koji ce zeljeti njegov odlazak iz kluba...

Siguran sam da bi nas ovo taktikom i izborom igraca svaka jaca ekipa npr Arsenal, Manchesteri i Liverpool razvalila kao i prosle sezone...

Jedini kojeg krivim za danasnji neuspjeh je Roberto Di Matteo i njegova glupa filozofija koja mi se ni malo ne svidja... Ako i dalje misli da mu Lampard i Ramires budu okosnice tima, nadam se da ce otici sto prije.. *ebo trenera koji potrosi 80 miliona na pojacanja i opet ne moze da dodje do gola jednom QPRu a kamo li da pobjedi...
Moses i Sturridge su odlični bili pred kraj tekme.

Bosingva nas je totalno zatvorio :D
Popisam se ja na ovakvu ekipu koja vredi nekoliko stotina miliona evra ako ce da igra ovako na svakom gostovanju.
Pa jebem mu mater.Ovo nam ko zna koja ovakva utakmica u poslednje 2 godine.Svako gostovanje patnja,nikakav plan,bezbroj ispucavanja,ako nesto ubodemo ubodemo.

Kapiram da nije lako ni na jednom gostovanju u Engleskoj ali ovo je kriminal sta mi kao jedan ozbiljan tim pruzamo na 90% gostovanja u poslednje vreme.
Moze ovo i mora bolje, ne moze se poceti sa krilima Bertrand i Ramires, kroz sredinu ide teze jer tu samo Hazard sto se tice kreacije ali kad dodje Mata i Hazard opet lijevo a abd Sturridge desno bice to mnogo bolje.
RDM ( psujem mu sve moguce psovke ) sastav ocajan, Torres taraba, Ramires tek igrao kad je presao na mjesto Lampsa, ne mogu da vjerujem koji je ovaj RDM moron pa kako vise ne shvata da ne moze ovaj sastav Lampard, Bertrand i Torres ne mogu igrati prvu, Ramires mjesto Lamparda, Moses ili Mata mjesto Bertranda a mjesto kolca Torresa jedino preostala opcija Staridz, nemoj samo da mi neko brani Torresa i da nije imao lopti imao je i vise nego sto je trebalo, ne izlazi mi iz glave 68 i asistencija Hazarda a on sve usere.
Dimateo nema muda definitivno drzi Ramiresa cijeli susret a nista nije pokazao kao i vecina danas i na kraju smo mogli i izgubit s onom vracenom loptom na koju se nije snazao Zamora ovako tesko da mozemo biti prvi
Ukopa nas penzioner Lamps na sredini terena, te veznjak Rami na desnom krilu i bek Bertrand na lijevom krilu. Ivanović konačno ozbiljniji, izgleda da su pričali on i RDM. Kad se podvuče crta, trebali smo uzeti tri boda jer smo bili bolji tim sa boljim prilikama ali nismo ih iskoristili. Ipak, ne ide ta igra još, nije to ono što navijači žele vidjeti iz utakmice u utakmicu.

Keep the faith !
ovo je opet bila patnja po uzoru na prošlu sezonu...ne možemo tako više nastaviti, jer mi nismo tim koji će se tako stalno izvlačiti ko United

ne znam koji K glumi RDM...prvo s Ramiresom koji je totalno izgubljen na krilu, onda i s Lampardom koji je i spor i slab i stamina mu je katastrofa

po meni Lampard može igrati jedino dok igramo protiv Barcelone (odnosno u tekmama kad se branimo 90 minuta), ali takvih ekipa u PL nema i ne vidim Lampsa ni blizu prve ekipe ako ne može bolje od ovoga igrati

inače, jedno 60 posto ekipe je bilo ZAQURAC

tek smo počeli igrati kad su se i Danny i Moses našli na terenu

ako protiv Juventusa vidim istu početnu ekipu ko i danas, mislim da neću ni gledati tekmu
ja bih odma ubacio Mosesa umjesto Ramisa na krilu, Dannya umjesto Torresa u napadu i nekoga(možda Oscar, možda Romeu, ili čak Ramires..neznam) umjesto Lampadra
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1347720865' post='78346']
Ajde što naši ne igraju baš najbolje,ajde što mi sudija ide na kurac, ALI KAD MI STAVI RETARDA ZA KOMENTATORA TO MI ŽIVCE POKIDA !!!

Kaže konj: ovo je 50 utakmica Torresa u Celziju a postigao je 9 golova ! Onda slobodnjak za nas znači kamera je na Lampsu čovjek postavlja loptu da izvodi slobodnjak idiot kaže slobodnjak izvodi Ivanović, hoće da kaže ko su strelci za Arsenal pa kaže jednog pa onda kaže šta se dešava na ovoj utakmici pa kaže još jednog strelca pa se opet vrati na utakmicu,na početku hoće da kaže da se u 16:00 igra još 5 utakmica a on se jadan zapetljao ne zna koji je dan danas....
[/quote]

Il kad je Mojsije prolazio tamo po strani on viče Ramires..
Il kad naši navijači pevaju "you know who we are" on kaže QPRovi navijači se čuju... mora da je razumio "kaman kju pi ar"
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1347711032' post='78315']
Moguci sastav za danas:

------------------------Cech----------------------

Ivanovic------Cahill----------Terry-------Cole

-------------Mikel----------Lampard------------

Ramires---------Hazard-------------Bertrand

----------------------Torres----------------------

Ako budemo igrali u ovom sastavu opet cu bit razocaran... Umjesto da cuva Cole-a da si ne obnovi ozljedu i da tu stavi Bertranda, umjesto Lamparda da stavi Oscara da dobimo na brzini u veznom redu, umjesto Ramiresa (koji je ocajan na krilu) da stavi Mosesa ili Starridge-a itd. itd. jaooooooooo.. loše..

ako bude ovaj sastav nebi se iznenadio da odigramo x ili popu?imo...

jer s ovim sastavom dobit cemo mrtvi vezni red koji je uzasno spor i naravno uz to sve i mrtva krila... samo zatvore hazarda i mogu uzet sva tri boda... kako RDM ne vidi neke stvari to mi nije jasno... tuce glavom u zid kao sto je prosle godine radio AVB... :/
[/quote]

ovo sam napisao 2 sata prije pocetka utakmice... jedina promjena u sastavu je bila Luiz<=>Cahill... i sve sto sam napisao kako ce bit tako je i bilo... mrtva veza, mrtva krila...

i moramo je on pocet s ovim sastavom.. Jebem mu sve živo i neživo po spisku... Koji kurac je kupovao Oscara i Mosesa da griju klupu?!? neka mi samo to neko objasni... koji kurac se protiv jedne jadne ekipe kao što je QPR brani s 8 defanzivaca... ma nabijem ga na kurac i njega i njegov stil igre... samo neka nastavi ovako i prošlogodišnji rezultat u ligi ce nam bit vrhunac...

Pa nek on igra bunkercinu... stvarno me je razocarao...

ovo mi stvarno nije jasno... Pa kolki veliki DEBIL moraš bit da stavljaš protiv QPR-a bertranda i ramiresa na krila... kolki jebeni debil moraš bit da stavljaš u vezu uz Mikela još jednog sporog veznjaka... kolki jebeni DEBIL moraš bit da ideš igrat na 0:0, 0:1 protiv jednog QPR-a... kolki debil moraš bit da ne vidiš da ramires i bertrand u ovakvim utakmicama nemaju šta radit na krilu (ramires opcenito), kolki debil moraš bit da vidiš da Lampard više nije to što je bio i da mu je mjesto na klupi... ma RDM posro si se na sebe... ovakve debilne taktike i izmjene nije radio ni onaj panj AVB...
Ono sto je pozitivno je da smo iz susreta izasli bez crvenog. Na Loftusu je tesko igrati fudbal, narocito nama. Stvara se atmosfera koja nas ugusi. Sto je najgore, stvorili smo sasvim dovoljno sansi da damo 1 gol i uzmemo 3 boda, ali je realizacija bila losa.

Kiksali jesmo ali smo jos uvijek prvi. Ovolika doza pljuvanja Robbieja dovoljno govori o onima koji ga pljuju. Kada sam mogao AVB-a trpiti pola godine, mogu i covjeka koji nam je donio LS i FA Cup. Jos uvijek je prerano suditi o njegovom ucinku, suvise prerano. Jos uvijek nemamo jasnu sliku nase igre. Trazimo se. Sa 3 pobjede i remijem na pocetku sezone, nije sve tako crno.

Sada se treba okrenuti LS i mecu sa Juventusom a onda cemo, nadam se, dobiti Stoke na Bridgeu.
[quote name='soxx' timestamp='1347726483' post='78378']
3 pobjede 2 poraza i remi.. To je ucinak njegov za sada.
[/quote]

Ono moje se odnosi na prvenstvo.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1347726303' post='78377']
Ono sto je pozitivno je da smo iz susreta izasli bez crvenog. Na Loftusu je tesko igrati fudbal, narocito nama. Stvara se atmosfera koja nas ugusi. Sto je najgore, stvorili smo sasvim dovoljno sansi da damo 1 gol i uzmemo 3 boda, ali je realizacija bila losa.

Kiksali jesmo ali smo jos uvijek prvi. Ovolika doza pljuvanja Robbieja dovoljno govori o onima koji ga pljuju. Kada sam mogao AVB-a trpiti pola godine, mogu i covjeka koji nam je donio LS i FA Cup. Jos uvijek je prerano suditi o njegovom ucinku, suvise prerano. Jos uvijek nemamo jasnu sliku nase igre. Trazimo se. Sa 3 pobjede i remijem na pocetku sezone, nije sve tako crno.

Sada se treba okrenuti LS i mecu sa Juventusom a onda cemo, nadam se, dobiti Stoke na Bridgeu.
[/quote]

ja ne znam jel ti nisi gledo tekmu ili stvarno imaš ČELIČNE živce... da je RDM iznio kolko tolko normalnu postavu na teren i da smo odigrali ovako nebi ga tolko kritizirao... ali kad mi igra KONSTANTNO s ramiresom na krilu a ima Mosesa i Stturidge-a na klupi, kad svi vide da Lampard više nije onaj stari, a ima Oscara na klupi... uostalom kad mi krene s ovakvom postavom protiv QPR-a šta da mu se kaže...

i ako nastavi ovim putem naša igra se nece nikad naci...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1347726662' post='78382']
ja ne znam jel ti nisi gledo tekmu ili stvarno imaš ČELIČNE živce... da je RDM iznio kolko tolko normalnu postavu na teren i da smo odigrali ovako nebi ga tolko kritizirao... ali kad mi igra KONSTANTNO s ramiresom na krilu a ima Mosesa i Stturidge-a na klupi, kad svi vide da Lampard više nije onaj stari, a ima Oscara na klupi... uostalom kad mi krene s ovakvom postavom protiv QPR-a šta da mu se kaže...

i ako nastavi ovim putem naša igra se nece nikad naci...
[/quote]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Kada sam mogao AVB-a trpiti pola godine, mogu i covjeka koji nam je donio LS i FA Cup.[/font][/color]
Ramires ocajan,odbrana konacno dobra(moze bolje ali sam zadovoljan),Bertrand vise ne treba igrati krilo valjda je Robbiu to jasno.
Moses je trebao poceti umjesto Ramiresa.Pa covjece njega je Bosingwa ustopao.Torres srednja zalost,imao je par finih poteza ali i situacija gdje je morao puno bolje.Znaci zadovoljan sam odbranom,Cechom,Mikelom te donekle Hazardom.
Celsi ove sezone moze i da bude 15.na tabeli i da ima 0-0-6 u Ligi Sampiona,Di Mateovo ime ce zauvek zlatnim slovima biti ispisano u istoriju Celsiju a onda i evropskog fudbala.ZAUVEK!Nikad ga necu pljuvati,nikad ne daj Boze vredjati.Isto vazi i za Lamparda.Dok god moze da stoji na nogama kao profesionalni fudbaler i dok god bio u klubu kao igrac(nadam se do kraja karijere)neka uvek bude u prvoj postavi,zelim ga do kraja karijere u prvoj postavi.
A Di Mateo..on covek moze slobodno sada da napusti posao trenera i da ide na Siciliju da peca ribe.Sta ima da se bavi fudbalom vise kad je uzeo Ligu Sampiona i to preko Barselone i u sred Minhena protiv Bajerna.

E sad,rezultat je ove sezone najmanji problem ali majku mu ,daj bar fudbal da gledamo...Daj da vidimo nesto od tog novog tima sa Azarom,Oskarom,Mozesom itd...Eto ,samo toliko trazim.
Meni su kao navijacu ispunili snove prosle sezone,zeleo sam da vidim Celsi sa Lampardom,Drogbom,Cehom,Terijem...na krovu Evrope i neka rezultatski urade sta hoce ove sezone ali ne mogu a da se ne nerviram ako se patimo na svakom drugom mecu da stvorimo sansu.
Toliko.
tuzno tuzno... ocekujem bar jednu ako ne i dvi promjene u sastavu kad budemo igrali iducu utaknicu
utakmica solidna chelsea je bia tokom utakmice jaca momcad al ako se di matteo brinia da nas preko krila dobiju barem je moga stavit mosesa a ne ramiresa. opcenito lampard na ovoj poziciji nije on, ramiz na toj poziciji nista ka uvik,bertrand se nije vidia( nije prirodna pozicija)
torres ne komentiran hazard ima lipih prodora i asistencija al sta je falija u glavi ce mi bit ko giff.. obrana solidna veoma san zadovoljan
kasnije se vidilo da moses i studge trebaju igrat odmah se ritam ubrza inace cim je ramiz igra sredinu to je bilo mnogo bolje
moj sastav
....................cech
bane........luiz.......terry.............cole
.........mikel..........ramiz
...moses......lampard.........hazard
.................studge

nek se kombinira ima barem igraca
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1347728338' post='78395']
utakmica solidna chelsea je bia tokom utakmice jaca momcad al ako se di matteo brinia da nas preko krila dobiju barem je moga stavit mosesa a ne ramiresa. opcenito lampard na ovoj poziciji nije on, ramiz na toj poziciji nista ka uvik,bertrand se nije vidia( nije prirodna pozicija)
torres ne komentiran hazard ima lipih prodora i asistencija al sta je falija u glavi ce mi bit ko giff.. obrana solidna veoma san zadovoljan
kasnije se vidilo da moses i studge trebaju igrat odmah se ritam ubrza inace cim je ramiz igra sredinu to je bilo mnogo bolje
moj sastav
....................cech
bane........luiz.......terry.............cole
.........mikel..........ramiz
...moses......lampard.........hazard
.................studge

nek se kombinira ima barem igraca
[/quote]

mogli bi čak i probati Lampsa na tu poziciju...pa nek se ne brine za obranu, i što se tiče desnog krila i napada, definitivno Moses i Danny

ipak mislim da se već od sljedeće tekme vraća Mata, tako da ova formacija neće zaživjeti :P
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.