Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04 - QPR 0 : 0 Chelsea (15.09. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 123
  • Pregledi 7,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

samo pobjeda dolazi u obzir, Swansea i Citiy su ih naguzili, prvi nadjebali i mislim da to moramo i mi, sve osim 3 boda bio bi velik neuspijeh
Imam neki osjećaj da ćemo se u ovoj utakmici previše patit. Očekujem pobjedu ali ako bude tako bit će teško ostvarena pobjeda. Bar ja tako mislim jer QPR se sad pojačao i nisu više bezazlena ekipa kao lani. Sad su ipak malo ozbiljniji. Jedino olakšanje bi nam moglo bit igranje Bosingwe. :D
Jesu se pojacali,ali se nisu jos uigrali.Zato od prvog minuta u napad i pokusati sto pre doci do prednosti.
I bez crvenih kartona ovaj put,molim. [-X
[quote name='CFC1905' timestamp='1347356258' post='77773']
Imam neki osjećaj da ćemo se u ovoj utakmici previše patit. Očekujem pobjedu ali ako bude tako bit će teško ostvarena pobjeda.
[/quote]

To i ja mislim. Glasao za nerešeno, ali sve osim pobede bi bio neuspeh. Barem nemamo Drogbu i Bosingvu da dobiju crvene kartone. :D
Nadam se samo da nece puno miksati sastav kako bi sacuvao kljucne igrace za Juventus......pobjeda pod svaku cijenu. m/
Ovo ce bit repriza proslogodisnje tekme kad su nas dobili onom krađom 1:0... Vratit cemo se spuštene glave kuci... Pregazit ce nas kao plitak potok...
  • Autor
Ovo je formacija I sastav momčadi prvih 11 koje priželjkujem u ovoj utakmici i neko vrijeme ubuduće. Ovdje bi bio Bane umjesto Azpilicuete, ali mislim da se mora malo uzbiljiti, a do tada neka grije klupu.

[img]http://www.footballuser.com/formations/2012/09/520539_Chelsea.jpg[/img]
teska utakmica nadam se da ce Dimateo ostaviti Ivanovica na klubi jer je igrao protiv A.Madrida najlosiju utakmicu od kad ga pratim,igra i za reprezentaciju Srbije vjerovatno citave susrete i treba mu dat odmor do utakmice sa Juventusom,protivnik nije ni blizu prosle sezone najvise su trgovali u ovom prijelaznom roku(Bosingwa,Granero,Cezar,A.Jonson i jos neki igraci)nadam se da ce sudjenje biti dobro i da nam nece opet otet
Idemo im pokazat' ko je glavni u gradu.Rutinski 3-1.
Oscar i Moses od prve a mozda i Cesar.Uglavnom Matu moramo odmoriti.
Bilo bi pametno i ovoj utakmici ostaviti na klupi Juana Matu, nek se još relaksira pred utakmicu s Juventusom, teška sezona bez odmora je iza njega, a u narednom periodu će nam itekako trebati.

Dalje, želio bih vidjeti Azpilicuetu na desnom beku umjesto Ivanovića, a da u Juanove kopačke uskoči Marko Marin, s time da Hazard preuzme centralnu, a Marko krilnu poziciju. Mosesa također u vatru, ako je moguće.

Od utakmice ne očekujem nešto spektakularno, no siguran sam u pobjedu. QPR se malo i pojačao ove sezone, nisu to neki jako kvalitetni igrači, ali opet će s njima ovaj govnarski klub biti bolji nego što je bio prošle sezone. Pretpostavljam da će krenuti malo otvorenije i da to neće biti onaj pravi njihov bunker ko što su prije igrali.
Kako god da odigramo ciljam na pobijedu ali samo da igra lici na nesto i da su u prvoj Moses i Oscar. Jedina stvar koja bi me u Subotu cinit sretnim. Ali ocekujem 20 min pred kraj tekme ulazak Marka Marina. ;)

Vise nista ne treba reci sto se tice formacije sve je rekao Cae. ;)
Utakmicu rijesiti u prvih 30tak minuta ako ne tada onda do poluvremena . Nista osim pobjede nece me zadovoljiti . Ocekujem debi Azpillicuete i Mosesa . Oscar bi trebao poceti utakmicu .
QPR=kanta za napucavanje , glatka pobjeda prognoziram vise od 2 razlike
Ocekuje nas jako,jako tesko gostovanje.
KPR je na papiru mnogo bolja ekipa nego sto je to na terenu pokazala.Nadam se da ce nastaviti tako...Videcemo.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1347364812' post='77796']
Ovo je formacija I sastav momčadi prvih 11 koje priželjkujem u ovoj utakmici i neko vrijeme ubuduće. Ovdje bi bio Bane umjesto Azpilicuete, ali mislim da se mora malo uzbiljiti, a do tada neka grije klupu.

[img]http://www.footballuser.com/formations/2012/09/520539_Chelsea.jpg[/img]
[/quote]

Ivanovic sinoc protiv Velsa objasnio neke stvari, odigrao najbolju utakmicu ove sezone, polako se vraca u formu...
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.