Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04 - QPR 0 : 0 Chelsea (15.09. sub)

Istaknuti odgovori

[quote name='Chelsea4' timestamp='1347477882' post='77953']
ti si neki veliki optimist Villas-Boas....
[/quote]

uvijek bio i uvijek cu ostat... :P
  • Odgovori 123
  • Pregledi 7,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

U jedno sam siguran: ako naša obrana napokon bude na nivou, pobjeda Chelseaja ni u jednom trenutku neće doći u pitanje.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1347477641' post='77951']
Previše optimizma imate ekipo.... vrijeme je da i mi kiksamo... zato.. pregazit ce nas kao plitak potok...
[/quote]

i dalje navijas da izgubimo :P
  • Autor
[quote name='Sasa1989' timestamp='1347439267' post='77902']
Ivanovic sinoc protiv Velsa objasnio neke stvari, odigrao najbolju utakmicu ove sezone, polako se vraca u formu...
[/quote]

Pogledao sam utakmicu Srbija - Vels. Bane je odigrao ODLIČNO, to stoji! Eto zabio je i prelijep gol. Baš mi je nešto drago da je postao glavni igrač Orlova. ALI u klubu je previše neozbiljan u zadnje vrijeme, previše ide u napad, nije to OK. I on i Luiz. Obojicu bi ja na klupu jedno dvije tekme da se malo uozbilje i da nam se vrate jači nego ikad. Lamparda bi za stalno izbacio iz prvog tima, pa čovjek nam uništava sve pokušaje da igramo lijepo i brzo :/ Svaka mu čast, legenda je, ali su mu 34. godine. Oscar mora dobiti pravu priliku, puno je plaćen i mora mu se dati prostor da opravda epitete playmakera brazilske repke. ali da opravda i Romanove novce.

Još jedna stvar - nadam se da će napokon Lucas Piazon biti na klupi. Vrijeme je, pa on je prerastao i youth i rezervni tim. Ovo nije fer prema njemu.
jos jedan dokaz da ce nas zgazit kao plitak potok:

[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/2368-u-qpr-u-vjeruju-u-pobjedu-protiv-chelseaja.html"]http://chelseabalkan.com/index.php/item/2368-u-qpr-u-vjeruju-u-pobjedu-protiv-chelseaja.html[/url]

najbolje da odma predamo utakmicu... onda bi se automatski upisala pobjeda QPR-u 3:0... sto je dobro za nasu gol razliku... ako izadjemo na teren bojim se da cemo proc ko lihtenštajn protiv naših susjeda BiH... X_X
Nakon dobrih Lampsovih igara u dresu reprezentacije, sumnjam da će ga Robbie izostaviti iz sastava u subotu, što bi značilo izostavljanje ili eventualno neka mizerna minutaža za Oscara ponovo.
[quote name='Brane' timestamp='1347557008' post='78063']
Nakon dobrih Lampsovih igara u dresu reprezentacije, sumnjam da će ga Robbie izostaviti iz sastava u subotu, što bi značilo izostavljanje ili eventualno neka mizerna minutaža za Oscara ponovo.
[/quote]slazem se u potpunosti s tobom tesko da ce zaigrati od prve jedino mozemo ocekivati Ivanovica na klupi
[/quote]
Upravo to . Dao je 3 gola , doduse 2 iz penala ali bio je odlican u te dvije utakmice , cak' je proglasen i igracem utakmice .
QPR moramo dobiti da , ako je moguce jos vise se odljepimo od pratilaca , jer ce sljedece utakmice biti mnogo teze ( izuzev Stoke-a ali i oni nisu za podcjeniti) .
  • Autor
Ako će Lamps igrati, znači opet će biti dosadna utakmica sa sporom igrom. Ufff :( Mikel i Lamps - ne ide to! Džaba što je Frankie sjevnuo ovih dana. Nije to to što nam treba. Nama treba lepršavija igra - treba nam Oscar.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1347568215' post='78119']
Ako će Lamps igrati, znači opet će biti dosadna utakmica sa sporom igrom. Ufff :( Mikel i Lamps - ne ide to! Džaba što je Frankie sjevnuo ovih dana. Nije to to što nam treba. Nama treba lepršavija igra - treba nam Oscar.
[/quote]

ti to meni čitaš misli?
[/quote]

Pogodak u sridu! OScar možda dobije 15 minuta, ne više. Bit će opet loša igra ali nek se upiše pobjeda sada a za igru ćemo lako.
Ma čuvaće Lampsa za Juve, ne znam šta bi bilo bolje (gore). Gotivim Lamparda, ali treba davati drugima šansu...
Ma ja se bojim da se nebi štedili za utakmicu sa Juvetom, al nadam se da neće i da ide najjači sastav na policajce i da ćemo ih dobit, jer ja igram na nas, kvota: 1,85. :D
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=09&dd=13&nav_id=642947

[b] Čelsi: Ne vređajte navijače KPR-a[/b]
Ocekujem da Robbie konacno da sansu novim igracima...
Vrijeme je da Lampard i Ramires sjednu na klupu za rezerve...

Zaista ocekujem da sutra zaigraju Moses, Azpili, Oscar, Sturridge i Marin ako je dovoljno spreman...
Nadam se da me Robbine nece ponovo razocarati pa da opet stavi Ramiresa na desno krilo a Lamparda na CM...

Ocekujem pobjedu i lijepu igru uz nove igrace...
[quote name='ADiS' timestamp='1347627422' post='78182']

Zaista ocekujem da sutra zaigraju Moses, Azpili, Oscar, [b][u]Sturridge[/u][/b] i Marin ako je dovoljno spreman...
Nadam se da me Robbine nece ponovo razocarati pa da opet stavi Ramiresa na desno krilo a Lamparda na CM...

[/quote]

Nema od toga nista :D

Jedino sto nas moze "ubiti" na ovom mecu je da vezni red bude spor i nezainteresovan kao protiv Atletica. Onda ce i odbrani i napadu biti duplo teze da rade posao.
Oscar i Romeu na teren !
Navodno da su napokon dogovorili oko rukovanja prije meča koje je prošli put izostalo. Ovaj put će se rukovati
Glasao sam za pobjedu. Moramo im se osvetiti za proslogodisnju kradju,iako ce pretpostavljam biti tesko.
[quote name='ADiS' timestamp='1347627422' post='78182']

Zaista ocekujem da sutra zaigraju Moses, Azpili, Oscar, Sturridge i Marin ako je dovoljno spreman...

[/quote]

Slazem se.
[quote name='visk' timestamp='1347630331' post='78192']
Navodno da su napokon dogovorili oko rukovanja prije meča koje je prošli put izostalo. Ovaj put će se rukovati
[/quote]

Ma daj ko neke žene su,rukuju se,ne rukuju se,oće kaki neće kaki

boli me uvo za to rukovanje,to je fudbal,psuje se i pljuje na terenu
[quote name='chibabachi' timestamp='1347638579' post='78213']
Ma daj ko neke žene su,rukuju se,ne rukuju se,oće kaki neće kaki

boli me uvo za to rukovanje,to je fudbal,psuje se i pljuje na terenu
[/quote]

Ako ništa drugo sapunica se bliži kraju. Spizdio sam na živce kod prošle utakmice i nakon nerukovanja kada je komentator odlučio da mu je prioritet u detalje upoznati gledaoce s tim nadasve zanimljivim činjenicama
Kakvo je stanje ?

http://www.youtube.com/watch?v=PvAoaxx7Ngk

Dvije sedmice/nedjelje/tjedna/weeka/wochena bez droge... Zato sutra ložiona i idemo jebat mame. AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.