Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04 - QPR 0 : 0 Chelsea (15.09. sub)

Istaknuti odgovori

[quote name='Wisey' timestamp='1347645263' post='78222']
Kakvo je stanje ?

Dvije sedmice/nedjelje/tjedna/weeka/wochena bez droge... Zato sutra ložiona i idemo jebat mame. AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !
[/quote]

[b]hefte ?[/b]

Što se mene tiče, ja sam skroman, očekujem reprizu zadnje tekme s QPR.
  • Odgovori 123
  • Pregledi 7,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Zadnjih 5 utakmica ove dvije ekipe zavrsene su rezultatom 1:0 (izuzev zadnje , 6:1 za Chelsea) , zato bit' ce tesko , ali ja vjerujem u nase momke .
ufff jedva cekam danas, 15 dana bez droge nije lako :D, ocekujem danas pobjedu i mislim da se necemo nesto patiti iako bi trebao cuvati neke igrace za Juve tipa. Lampard, Mata, mozda i Cole, volio bi vidjeti Bertranda na prirodnoj poziciji :)
Bice tesko, ali momci ce biti motivisani da se iskupe za Super Cup.

Idemo po nova 3 boda!
Moguci sastav za danas:

------------------------Cech----------------------

Ivanovic------Cahill----------Terry-------Cole

-------------Mikel----------Lampard------------

Ramires---------Hazard-------------Bertrand

----------------------Torres----------------------

Ako budemo igrali u ovom sastavu opet cu bit razocaran... Umjesto da cuva Cole-a da si ne obnovi ozljedu i da tu stavi Bertranda, umjesto Lamparda da stavi Oscara da dobimo na brzini u veznom redu, umjesto Ramiresa (koji je ocajan na krilu) da stavi Mosesa ili Starridge-a itd. itd. jaooooooooo.. loše..

ako bude ovaj sastav nebi se iznenadio da odigramo x ili popu?imo...

jer s ovim sastavom dobit cemo mrtvi vezni red koji je uzasno spor i naravno uz to sve i mrtva krila... samo zatvore hazarda i mogu uzet sva tri boda... kako RDM ne vidi neke stvari to mi nije jasno... tuce glavom u zid kao sto je prosle godine radio AVB... :/
Ala ce biti zvizduka i pritiska na Terrya.Ali nas kapiten je navikao na to.Da hoce otkinut Ferdinanda jednom negdje na centru,bi volio vise nego ista.
Jedno je sigurno bice svega danas.Samo da neko od nasih ne podlegne pritisku i dobije crveni na neku glupost.
Cole mora igrat! mora se covjek rukovat sa ferdinandom :) Da bog da terry do colea stojao :D

EDIT:

Cech; Ivan, D Luiz, JT ©, Cole; Mik, Lamps; Ram, Hazard, Bert; Torres.
subs: Turn, Azpili, Cahill, Rom, Oscar, Moses, Sturr
Evo na kraju se pokazao dobar moj izvor u vezi postave... Jedino umjesto Cahilla i dalje ostaje Luiz...

kako bilo da bilo... ovakav izbor igraca od strane RDM-a pocinje budit sumnje u meni od kraja prosle sezone dali je on pravi covjek za menagera... ovo mi jednostavno nema smisla... Tolko bacenih para na Oscara i Mosesa, a da ne dobe dostojnu priliku... da se na krilo gura jedan Ramires koji uopce nije krilo, da se na drugo krilo gura jedan Bertrand koji je zadnji bocni, da se u vezu gura jedan Lampard koji je spor i trom ... jednostavno ne razumijem... nekim logickim smjerom razmisljanja s ovom postavom nemamo nit brzinu u iznosenju lopte, nit brzinu u veznom redu, nit ubojita krila.. koda da smo se dosli branit i ocuvat rezultat 0:0...

razocaran sam ovim sastavom... isto kao i kad sam vidio sastav protiv atletica prije tekme... samo sto sam ovaj puta puno vise razocaran...

ali ostaje nam da sacekamo 30 minuta i da vidimo sto je RDM s ovim sastavom htio dobit...
Ne znam zasto Ramires? Trebao bi on malo na klupu, a umjesto njega Moses. Ocekujem da Moses danas dobije sansu, dobice sigurno ako budemo ganjali 3 boda, ali svakako ocekujem njegov debi. Mogao je i Danny komotno umjesto Ramiresa.

Sudicu Robbieju nakon tekme. Nadam se da uzimamo 3 boda!
Odabir će se možda pokazati dobrim, ali meni je ovo katastrofalno.. Hej pa ko su nama krila, ama zaman.

Nadam se da griješim, ali moglo bi biti patnje dns. E onda treba i po Robertu osuti, al hajd da sačekamo pa da vidimo.
Željeli smo Azpilicuetu, Mosesa i Oscara, dobili smo Ivanovića, Ramiresa i Lamparda opet. Bit će zanimljivo, al nisam zadovoljan postavom, nadam se samo da će bar dvojica od navedenih ući na poluvremenu.

QPH je statična, defenzivna ( većinom ) ekipa, a kao takve ih možemo razbiti jedino trkom i brzim protokom lopte. S ovim veznim redom i Ramizom kao krilom koji se u ovoj sezoni nije pokazao u najboljem svjetlu, nisam baš siguran hoćemo li to i uspjeti na pravi način. Valjda će Lamps prenijeti dobru formu iz nacionalnog dresa pa danas zaigra kako treba.

Jedna od rijetkih pozitivnih stvari je to da nema Mate u sastavu; nek se odmara za Juventus. Ako Bog da, nećemo danas žaliti što ga nema.
Ne bas zanimljivo poluvrijeme, moze ovo bolje, ubaciti Sturridgea umjesto Bertranda jer po krilu nista ne mogu.
Ajde što naši ne igraju baš najbolje,ajde što mi sudija ide na kurac, ALI KAD MI STAVI RETARDA ZA KOMENTATORA TO MI ŽIVCE POKIDA !!!

Kaže konj: ovo je 50 utakmica Torresa u Celziju a postigao je 9 golova ! Onda slobodnjak za nas znači kamera je na Lampsu čovjek postavlja loptu da izvodi slobodnjak idiot kaže slobodnjak izvodi Ivanović, hoće da kaže ko su strelci za Arsenal pa kaže jednog pa onda kaže šta se dešava na ovoj utakmici pa kaže još jednog strelca pa se opet vrati na utakmicu,na početku hoće da kaže da se u 16:00 igra još 5 utakmica a on se jadan zapetljao ne zna koji je dan danas....
sudjenje je katastrofa Andre Mariner kopira Crisa Foya od prosle sezone,sto se tice nase postave Bertrand smeta A.Colu i nerazumijem Dimatea i njegovo forsiranje igraca na poziciju na kojoj neigra ocekivao sam Mosesa umjesto Ramiresa jer je Ramires prelos il nek ga stavi na mjesto Lamparda ili napolje mjesta na krilu mu nema
Što me ne iznenađuje da loše igramo ?? :P Znalo se to čim se sastav vidi, ne znam koji je kurac Di Matteu.

Ne gledam tekmu, večeras ću u miru pogledati, valjda se pokrenu u drugom. Nek dobiju kako, a onda Robi nek se dobro zapita, kakvu treba ekipu izvesti na teren.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.