Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01: Bayer Leverkusen (H) 13.9. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 115
  • Pregledi 10,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

I mene streamovi zezaju... slazem se ovo vezano za Maloudu, bolje bi Joshua odigrao, nadati se da ce ga ubaciti. Torres izvan sebe, on je bas upao u golemu krizu.

Torres nije golgeter ali je sjajni team player. Ovo će mu nadam se diÄi samopouzdanje.

Još sam pod dojmom. Drago mi je da je ovako počelo, nadam se ovakvoj formi protiv MANu-a.

Dobra tekma, malo smo bili u grcu pocetkom drugog poluvremena dok Luiz nije pogodio, a kasnije je bilo lakse igrati. Zadovoljan ovom predstavom, jos na nekim stvarima treba poraditi ali napredak je vidljiv. Idemo dalje ! B)

Ocekujem pobjedu, mozda 2-0 ipak je Chelsea mnogo jaca ekipa

Tako je i bilo, igrom nisu bas zadivili ali pojedinci su odlucili utakmicu, Mata daleko najbolji igrac, Torres se pomalo opet gubio ali je odlicno reagovao kod oba gola i sjajno asistirao 2 puta, Sturridge je bio solidan, Anelka kad je usao opet je bio odlican, Luiz osim gola djeluje sigurno i protiv ManU ocekujem opet gol :), igra naravno opet moze bolja ali ovi pojedinci mi daju nadu u bolje igre

Šta da kažem. Igra kao i u prethodnim utakmicama. U prvom poluvremenu se patimo, početkom drugog malo stisnemo, a polovinom drugog zapnemo ono baš i nekako izvučemo pobjedu. Prijelomni trenutak definitivno gol Luiza, te kasnije ulazak Anelke koji je totalno raspametio Apotekare. Igru treba još popraviti da bi se moglo konkurisati za titulu, ali ovo večeras viÄ‘eno je veliki napredak u odnosu na protekle utakmice.

Dobra utakmica prije svega, Bayer me je pozitivno iznenadio, a mislim da je i igrace i AVB takodje.

Bez Anelke, Drogbe, Lamparda i Terrija da ne govorim Essiena to je druga ekipa. Prvi put su igrali ovi igraci zajedno, sve u svemu dobro odigrali. Mikel je po meni najbolji bio veceras, predobar u defanzivi, Mata je najbolje pojacanje u posljednjih 5 godina, momak se adaptirao na igru Chelseja za svega nekoliko dana.

Luiz je malo slabije odigrao u odbrani, al' ovo mu je prva tekma sezone, fantastican gol, bravo za njega.

odlicno... utakmicu smo odigrali koliko nam je trebalo. Ono sto nas treba radovati je dobra utakmica Torresa, nadam se da je ovo dobar trzaj ka pravoj formi jer nam je potreban pravi napdaÄ ukoliko mislim do nekih trofeja ove sezone...

Joj Luiza babe kako ga zabi.... Bilo bi odlično da je po vokaciji zadnji vezni jer Äovjek zna toliko sa loptom, ali ipak imamo dosta fantasticnih zadnjih veznih...... Nadam se da se nij ozbiljnije ozlijedio, prijeko nam je potreban u utakmici sa Mancom :D

Bravo Torres! Nije nešto jako posebno odigrao osim te dvije asistencije ali zato on i je tu: da ugrozi gol, samo to je bitno. Nadam se da će mu to dići samopouzdanje.

Čech odličan na vratima, Ivanović i Luiz "solidni k'o stijene" a Luizovi izlasci, akcije i golovi su fantastični, Messi mu zavidi :)

Bekovi na razini. Vezni red mi se otpoÄetka nije svidio. Čim vidim Maloudu u sredini smraÄi mi se. Meireles danas nije bio dobar kao u prošloj tekmi. Mikel solidan.

Mata i Sturridge. E da. Nešto što dugo u Chelseaju nisam vidio. Brzina, kreativnost, opasni po gol,.. jednostavno zadivljujući i još će napredovati iz tekme u tekmu, strahota ih je gledati (:

Predrago mi je za Torresa iako nije zabio.

Samo da je Ramires (ili Äak Lampard) igrao umjesto Maloude igra bi bila puno bolja ja mislim.

Go Chlesea go!!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.