Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01: Bayer Leverkusen (H) 13.9. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 115
  • Pregledi 10,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Prva je utakmica, tako da će Chelsea ići sa najjaÄom mogućom postavom, mislim da pobjeda nije upitna.

Momci malo preoptimistiÄno gledate i podcjenjujete apotekare.Jasno da su 3 boda imperativ ali da će bit lako neće pa muÄimo se protiv momÄadi koje su kud i kamo lošijeg ranga od Leverkusena

Ma razbicemo ih k'o beba zvecku, jednostavno nece moci nista u napadu, a nas napad ce pritisnuti njihovu odbranu presingom. Steta sto Lukaku ne moze nastupiti u CL.

Siguran sam da nece igrati nas najjaci sastav, tu prije svega mislim na zadnju liniju. AVB ce sigurno dati sansu Luizu i Alexu, a od prve minute ocekujem i Drogbu!

Ma razbicemo ih k'o beba zvecku, jednostavno nece moci nista u napadu, a nas napad ce pritisnuti njihovu odbranu presingom. Steta sto Lukaku ne moze nastupiti u CL.

Siguran sam da nece igrati nas najjaci sastav, tu prije svega mislim na zadnju liniju. AVB ce sigurno dati sansu Luizu i Alexu, a od prve minute ocekujem i Drogbu!

Neko mi je rekao da Lukaku moze igrati , igrac se prijavi pred samu utakmicu , tako nesto i moze igrati u Lp ? ..

Neko mi je rekao da Lukaku moze igrati , igrac se prijavi pred samu utakmicu , tako nesto i moze igrati u Lp ? ..

Ja kad sam govorio da moze igrati svi su me pravili budalom. Svaki igrac mladji od 21 godinu moze igrati. B)

A vidi ovako nisi jedini koji zna za to da svaki mladji igrac od 21 god moze igrati, znam i ja te fore sa FM-a :P ali stvar je u tome sto ima maksimalni odredjeni broj stranaca u timu pa je AVB morao birati izmedju Ferreire i Lukakua

• Autor

postavu ovako:

cech

bosingwa-luiz-terry-cole

meireles

ramires-lampard

sturridge-mata

torres

ako se ne poprave i opet budu mrtvi, izvadit torresa i lamparda, a stavit josha i lukakua ako moze, eventualno drogbu ili anelku.

Drogbu se pokušava osposobiti najranije za United, on neće sigurno igrati protiv Bayera.

CHAMPIONS LEAGUE SQUAD IN FULL

Posted on: Sun 11 Sep 2011

Today (Monday) sees the deadline for submission of the Champions League squad List B ahead of our first match in the competition, which means the complete Chelsea squad for the start of the European campaign can be announced.

The squad is:

A List

1. Petr Cech

2. Branislav Ivanovic

3. Ashley Cole

4. David Luiz

6. Oriol Romeu

7. Ramires

8. Frank Lampard

9. Fernando Torres

10. Juan Mata

11. Didier Drogba

12. John Mikel Obi

15. Florent Malouda

16 .Raul Meireles

17. Jose Bosingwa

19. Paulo Ferreira

21. Salomon Kalou

22. Ross Turnbull

23. Daniel Sturridge

26. John Terry

33. Alex

39. Nicolas Anelka

40. Henrique Hilario

List B

20. Josh McEachran

46. Jamal Blackman

47. Billy Clifford

48. Conor Clifford

49. Aziz Deen-Conteh

50. Aliu Djalo

51. Rohan Ince

52. Jacob Mellis

53. Marko Mitrovic

54. Todd Kane

55. James Ashton

56. George Saville

57. Archange Nkumu

58. Daniel Pappoe

59. Philipp Prosenik

60. Rhys Taylor

AVB najavio da ce osvjeziti sastav u duelu sa Bayerom, pred okrsaj sa Unitedom.

Mislim da cemo ta osvjezenja vidjeti na stoperskim pozicijama, a moguce da i Lampard bude na klupi( Mikel-Meireles-Ramirez, mozda cak i Oriol). Sto se tice napada Torres bi mogao poceti od prve minute sa Matom i Sturidgeom na krilima.

mislim da bi trebali poceti sa malo oslabljenim sastavom jer je puno važnija utakmica sa ManÄom...Ja bi to ovako posložio...

Cech

Bosingwa - David Luiz - Tery - A.Cole

Oriol Romeu

R.Meireles - McEachran

Sturridge - Torres - Mata

Cech na golu jer mu je potrebno da vrati samopouzdanje jer je propustio nekoliko utakmica zbog povrede

Terry naravno neizostavljiv, a Luiz umjesto Ivanovića koji je bio slab protiv Sunderlanda

bekovi Bosingwa i A. Cole, Bosingwa pokazao da ce ovo biti sezona karijere (ako ga povrede zaobiđu), Cole standardno dobar

zadnji vezni Oriol Romeu, pokazao je da će biti dobro pojaÄanje

Ispred njega Meireles i McEachran, Meireles da se još malo uhoda sa napadaÄima,a McEachran vrijeme je da i on dobije priliku

na klupi bi ostavio Mikela i Ramiresa, ali samo da se malo odmore od silnih utakmica, a Lamps prema partijama dosada zaslužuje klupu

Mata i Sturridge na krilima, Torres u špicu, samo zato što Lukaku nije prijavljen :D

Vjerovatani prvih 11

223770_Chelsea.jpg

Iako bih vishe volio Luiza i Torresa umjesto Ivanovica i Anelke

Luiz od prve minute,Drogba nije na spisku za tekmu, izgleda da Torres nece biti ni na klupi. Moguce je da Matu prebaci desno , Sturidgea u sredinu, a Maloudu na lijevu stranu...

223790_Chelsea.jpg

• Autor

Nadam se ce AVB odmoriti Terrya, Lamparda i Ramiresa za ManU. Takodjer i Matu povuci kad rijesimo mec abd.

nije losa ideja, ali mislim da nema potrebe odmarati terryja, koji igra stopera, te ramiresa osim ukoliko to ne bi bila jedina mogucnost da zaigra josh

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.