Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01: Bayer Leverkusen (H) 13.9. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 115
  • Pregledi 10,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Još jedan detalj s utakmice.. Drogba i Lukaku pozadi prate tekmu, komentiraju i smiju se :D predivno

Šljakalo je drugo poluvrijeme bez problema na atdhenet.tv-u. Bravo Luiz, fascinira me taj igraÄ, kakav samo izlazak naprijed kod gola, a šut i finiširanje kao da je neka od špica pucala, i to me posebno fascinira jer je isto tako centarforski Terry reagirao protiv Sunderlanda što znaÄi da zbilja imamo obranu kompletnu u svim pogledima igre. Možemo li iznenaditi United, nadam se.

Evo da i ja prokomentiram utakmica. Sinoć sam prvi puta u zadnjih nekoliko godina tekmu gledao sam samcat (stari radio prekovremeno, prijatelje nisam ni zvao) i uživao!!!

SviÄ‘a mi se igra Chelseaja koja sada ima i rep i glavu. Najviše u svemu mi se sviÄ‘a kako je odigrao "novi Chelsea", a njega Äine David Luiz, Mikel, Mata, Sturridge + McEachran i Lukaku koji nisu igrali (sve igraÄi ispod 24 godine)...ZnaÄi drago mi je da ovi nabrojani igraÄi funkcioniraju na najbolji mogući naÄin, jer tek za 2-3 godine od Chelseaja oÄekujem mnogo, a to će biti klub i bez Lamparda i bez Drogbe, a možda i bez Terrya, ali će zato igrati ovi nabrojani igraÄi - igraÄi "novog Chelseaja". A vidi se i da bez te velike trojke koja se nalazi i na mome avataru, bez te velike trojke koja je uz Cecha i Essiena Äinila okosnicu kluba zadnjih nekoliko godina, možemo igrati dobro!

I da drago mi je bilo vidjeti nostalgiÄnog Ballacka, baš se vidi da je uživao jer je ponovo na SVOM Stamford Bridge. Cijeli stadion mu je aplaudirao u trenutku kada je napuštao teren uslijed zamjene, a na kraju tekme se izgrlio i ispriÄao sa svim igraÄima Plavaca s kojima je igrao silne godine. I da, prvi puta vidim Adidasovu kampanju da svi klubovi koji nose njihovu opremu do samog poÄetka utakmice moraju nositi iste trenerke. Baš gledam sinoć i Chelsea i Bayer u identiÄnim trenerkama, samo grb razliÄit.

Sturridgea mi je bilo žao što je izvaÄ‘en iz igre, jer sam uvjeren da bi do kraja utakmice i on zabio. Vrvi u njemu, vidi se da je velemajstor, samo dok proradi, a sigurno se na njega neće dugo Äekati, možda već u idućoj utakmici postigne gol-dva protiv Uniteda. Samo se nadam da u toj utakmici AVB neće ići na prokleto "iskustvo" pa da igru poÄnemo sa Anelkom i Lampardom koji bi je vidno usporavali. Oni su igraÄi već sada za klupe, i bolje odigraju zadnjih 20ak minuta, nego kad igraju od poÄetku :)

Torres je imao nekoliko par dobrih bljeskova, fine asistencije i sve to stoji, ali to nije nažalost njegov primarni zadatak. On je u formaciji 4-3-3 najistureniji igraÄ, u špici je napada i strpljenja za njegovim, ali njegovim golovima je sve manje. Ono što je Torres asistirao, mogao je i Drogba, ali bi Drogba sigurno i sam samcat bio opasniji prema golu. Zato i nisam previš optimistiÄan što se Torresa tiÄe. Što prije bih u timu umjesto Torresa volio vidjeti Lukakua, a umjesto Maloude bih volio vidjeti McEachrana. ZnaÄi ova formacija:

Na golu: ÄŒech

U obrani: Bosingwa - Ivanović - David Luiz - Cole

U sredini: Meireles - Mikel - McEachran

U napadu: Sturridge - Lukaku - Mata

Zamjene: Terry, Lampard, Drogba, Anelka, Malouda, Ferreira i ostali 30+ igraÄi itd...

I da, nešto bi trebalo pod hitno uraditi sa osvjetljenjem na Stamford Bridgeu. Tekmu sam gledao na El Džaziri Sport 5, a na ostalim kanalima su bile druge tekme Lige prvaka. I povremeno bih prebacivao da vidim rezultate drugih utakmica i ono što sam sumnjao to se i potvrdilo. A to je da je Stamford Bridge slabo osvjetljen u odnosu na druge stadione na kojima su se sinoć utakmice igrale. SB me podsjeća na stadion Koševo. Pa mrak mrkli, oÄi zabole.

Jel moze Lukaku da nastupi ove sezone u ligi sampiona?

PS. Odlicno je sinoc bilo,Torke 2 asistencije,Mata i Luis odlicni. :)

OdliÄna utakmica. Torres je odigrao dobro, dvije asistencije, ali što je najvažnije trudio se. Mata i Sturridge-fenomenalno. Odbrana dobra, osim onih situacija, kad je Ballack izašao 1-1 i kad je Schurle imao dobru priliku.

Jedino što mi se nije svidjelo na tekmi je to, što je Malouda bio u ekipi. Da je Josh ili Lamps bio umjesto njega, još bi bolje bilo.

Jel moze Lukaku da nastupi ove sezone u ligi sampiona?

NE MOZE nastupiti, tek od januara kada se ponovo pravi spisak

NE MOZE nastupiti, tek od januara kada se ponovo pravi spisak

Odakle sada to??? Zar nije bila ona priÄa da se igraÄi do 21. godine ne trebaju prijavljivati???

Odakle sada to??? Zar nije bila ona priÄa da se igraÄi do 21. godine ne trebaju prijavljivati???

Vec sam pisao o tome, ne mora se registrovat ali ima maksimalan broj stranaca u ekipi koji se mogu prijaviti ne vezano za godine, a u Chelsea dao Bog ima i viska stranaca, tako da je AVB odlucio prijaviti Ferreiru a ne Lukakua

Evo da i ja prokomentiram utakmica. Sinoć sam prvi puta u zadnjih nekoliko godina tekmu gledao sam samcat (stari radio prekovremeno, prijatelje nisam ni zvao) i uživao!!!

SviÄ‘a mi se igra Chelseaja koja sada ima i rep i glavu. Najviše u svemu mi se sviÄ‘a kako je odigrao "novi Chelsea", a njega Äine David Luiz, Mikel, Mata, Sturridge + McEachran i Lukaku koji nisu igrali (sve igraÄi ispod 24 godine)...ZnaÄi drago mi je da ovi nabrojani igraÄi funkcioniraju na najbolji mogući naÄin, jer tek za 2-3 godine od Chelseaja oÄekujem mnogo, a to će biti klub i bez Lamparda i bez Drogbe, a možda i bez Terrya, ali će zato igrati ovi nabrojani igraÄi - igraÄi "novog Chelseaja". A vidi se i da bez te velike trojke koja se nalazi i na mome avataru, bez te velike trojke koja je uz Cecha i Essiena Äinila okosnicu kluba zadnjih nekoliko godina, možemo igrati dobro!

I da drago mi je bilo vidjeti nostalgiÄnog Ballacka, baš se vidi da je uživao jer je ponovo na SVOM Stamford Bridge. Cijeli stadion mu je aplaudirao u trenutku kada je napuštao teren uslijed zamjene, a na kraju tekme se izgrlio i ispriÄao sa svim igraÄima Plavaca s kojima je igrao silne godine. I da, prvi puta vidim Adidasovu kampanju da svi klubovi koji nose njihovu opremu do samog poÄetka utakmice moraju nositi iste trenerke. Baš gledam sinoć i Chelsea i Bayer u identiÄnim trenerkama, samo grb razliÄit.

Sturridgea mi je bilo žao što je izvaÄ‘en iz igre, jer sam uvjeren da bi do kraja utakmice i on zabio. Vrvi u njemu, vidi se da je velemajstor, samo dok proradi, a sigurno se na njega neće dugo Äekati, možda već u idućoj utakmici postigne gol-dva protiv Uniteda. Samo se nadam da u toj utakmici AVB neće ići na prokleto "iskustvo" pa da igru poÄnemo sa Anelkom i Lampardom koji bi je vidno usporavali. Oni su igraÄi već sada za klupe, i bolje odigraju zadnjih 20ak minuta, nego kad igraju od poÄetku :)

Torres je imao nekoliko par dobrih bljeskova, fine asistencije i sve to stoji, ali to nije nažalost njegov primarni zadatak. On je u formaciji 4-3-3 najistureniji igraÄ, u špici je napada i strpljenja za njegovim, ali njegovim golovima je sve manje. Ono što je Torres asistirao, mogao je i Drogba, ali bi Drogba sigurno i sam samcat bio opasniji prema golu. Zato i nisam previš optimistiÄan što se Torresa tiÄe. Što prije bih u timu umjesto Torresa volio vidjeti Lukakua, a umjesto Maloude bih volio vidjeti McEachrana. ZnaÄi ova formacija:

Na golu: ÄŒech

U obrani: Bosingwa - Ivanović - David Luiz - Cole

U sredini: Meireles - Mikel - McEachran

U napadu: Sturridge - Lukaku - Mata

Zamjene: Terry, Lampard, Drogba, Anelka, Malouda, Ferreira i ostali 30+ igraÄi itd...

I da, nešto bi trebalo pod hitno uraditi sa osvjetljenjem na Stamford Bridgeu. Tekmu sam gledao na El Džaziri Sport 5, a na ostalim kanalima su bile druge tekme Lige prvaka. I povremeno bih prebacivao da vidim rezultate drugih utakmica i ono što sam sumnjao to se i potvrdilo. A to je da je Stamford Bridge slabo osvjetljen u odnosu na druge stadione na kojima su se sinoć utakmice igrale. SB me podsjeća na stadion Koševo. Pa mrak mrkli, oÄi zabole.

dobar tekst stvarno, svaka Äast.... ali gdje je Ramires u toj formaciji, nisi ga Äak stavio ni na klupu... to je stvarno glupo jer je jedan od nasih najboljih igraca ove sezone. ÄŒovjek je prava radilica na terenu a kao sto si gore naveo i on ima 24 godine.

dobar tekst stvarno, svaka Äast.... ali gdje je Ramires u toj formaciji, nisi ga Äak stavio ni na klupu... to je stvarno glupo jer je jedan od nasih najboljih igraca ove sezone. ÄŒovjek je prava radilica na terenu a kao sto si gore naveo i on ima 24 godine.

Hvala hvala. Mene Ramires nije fascinirao u toj mjeri, oÄekivao sam igraÄa s više kreativnosti, ipak je to Brazilac. Možda je do mene, on jeste jedan od naših najboljih igraÄa ;)

• Autor

Joj Luiza babe kako ga zabi.... Bilo bi odliÄno da je po vokaciji zadnji vezni jer Äovjek zna toliko sa loptom, ali ipak imamo dosta fantasticnih zadnjih veznih...... Nadam se da se nij ozbiljnije ozlijedio, prijeko nam je potreban u utakmici sa Mancom :D

Ovako je bolje, jer kad ti imas stopera koji ima tehniku veznog igraca, ti mozes igrat dosta ofanzivnije, prakticki da svi podju na protivnicku polovicu a na centru napad pokrene luiz, automatski je lakse napast...

Hvala hvala. Mene Ramires nije fascinirao u toj mjeri, oÄekivao sam igraÄa s viÅ¡e kreativnosti, ipak je to Brazilac. Možda je do mene, on jeste jedan od naÅ¡ih najboljih igraÄa ;)

pa on uopste nije po vokaciji plejmejker nego igra malo pozadi, centralnog veznog, tako da on uopste ne kreira napade nego to rade Lamps, Meireles, McEachran..... Svak ima svoje misljenje, moje je da je fantastiÄan igraÄ,dobar tehniÄar i veoma je brz . Mene je zaista fasciniro, ali svakako da ima jos da uznapreduje :D.

Blago je imati stopera kao što je Luiz. PovuÄe naprijed bez problema i uvijek je opasan a za to vrijeme Mikel ili bilo koji zadnji vezni se povuku nešto unazad da ne ostane rupetina i to je to. Luiz je opasniji u napadu od većine naših veznjaka, možda i od svih.

I da ovdje napomenem da smo uz Bayern do sada u Ligi prvaka najviše pokazali! Kvalitet AVB-a već lagano izlazi na vidjelo, kao i dobar ljetni mercato kad smo doveli Matu i Meirelesa, te vratili s posudbe Sturridgea. Bio sam pesimistiÄan po pitanju poslovanja kluba što se igraÄa tiÄe, ali sada uviÄ‘am da je Chelsea odradio odliÄan posao bez obzira što Modrić nije doveden.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.