Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01: Bayer Leverkusen (H) 13.9. @ 20:45

Istaknuti odgovori

lukakua se ne mora prijavljivat jer je mladi igraÄ, tako sam proÄitao negdje..

joshuu treba staviti protiv genka, neozbiljno bi ga bilo stavljeti na otvaranju lp, bit ćemo ionako u grÄu na poÄetku, svake godine tako poÄinje.

• Odgovori 115
  • Pregledi 10,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ocekujem tesku tekmu veceras.Dobili smo potesku grupu,ali mi smo ipak favoriti.Najvaznije je da kupimo bodove kod kuce.Nadam se da ce AVB izvesti igrace i odmoriti za Man Utd msm kljucne ali prvo moramo rijesiti vcrs utakmicu.

Cech

Bosingwa-Tery-Luis-Cole

Ramires-Mikel-Meireles

Anelka-Sturidge-Mata

Svjetski televizijski kanali koji će prenosti ovu utakmicu:

U standardnoj rezoluciji:

Al Jazzera Sport 5 (Katar)

Digi Sport (Mađarska)

Euro Futbol (Turska)

Nova Sport (Bugarska)

Nova Sports 6 (GrÄka)

NTV Football 2 (Rusija)

Setanta Sports 1 (Irska)

Sky Sport 1 Deutschland (NjemaÄka)

Sky Sport 3 Italia (Italija)

Sky Sports 2 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Sport 1 (Izrael)

Sport 1 Tennis (Izrael)

Supersport 5 (JužnoafriÄka Republika)

TV10 (Švedska)

Viasat Sport (Norveška)

U visokoj rezoluciji (HD):

HD4 (Turska)

Sky Sport Extra HD (NjemaÄka)

Sky Sport 3 HD (Italija)

Sky Sports 2 HD (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Sport 1 HD (Izrael)

Nažalost domaće televizije u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnog Gori, Makedoniji i Sloveniji neće prenositi Chelseaja, jer normalno smatraju utakmice Farcelone i Milana, te Borussije i Arsenala popularnijim. Ne znam za Arenu Sport.

DL je lood xD

Al Jazeera majka za Ligu Prvaka. B) Spremit se fino veceras, Gary Lineker voditelj a u studiju nadam se Wilkinsu, Sheareru i nek bude Terry Venables. Al ko da gledam bice opet ono govno scousersko Souness. :rolleyes:

Rezervna varijanta engleski Sky, pa poslije toga njemacki. Sretno vam sa streamovima. :P

Arena i onaj crnogorac nista bolje :P a za stream uglavnom trazite veetle jer je najbolji ubjedljivo, najbolja slika, ne trza...

Al Jazeera majka za Ligu Prvaka. B) Spremit se fino veceras, Gary Lineker voditelj a u studiju nadam se Wilkinsu, Sheareru i nek bude Terry Venables. Al ko da gledam bice opet ono govno scousersko Souness. :rolleyes:

Rezervna varijanta engleski Sky, pa poslije toga njemacki. Sretno vam sa streamovima. :P

gdje ti te kanale imas?,, ja se moram zadovoljiti MOJOM TV na kojoj skoro pa i nema kanala koji prikazuje chelsea, imaju Arene ali to je bezveze, pa se moram okrenuti na streamove, jbg ugl idem na stranicu www.atdhenet.tv

Jos nikakvih informacija vezano za vecerasnji sastav protiv Bayera, jedino sto je sigurno da ce biti promjena u odnosu na ligaski mec sa Sunderlandom.

Moje želje za veÄerašnju tekmu su: David Luiz i McEachran u prvoj, te trojka u napadu Mata-Torres-Sturridge..Da vidimo Fernanda s ovakvim igraÄima kraj sebe...

I naravno kao najveća želja je pobjeda..

• Autor

Ocekujem tesku tekmu veceras.Dobili smo potesku grupu,ali mi smo ipak favoriti.Najvaznije je da kupimo bodove kod kuce.Nadam se da ce AVB izvesti igrace i odmoriti za Man Utd msm kljucne ali prvo moramo rijesiti vcrs utakmicu.

Cech

Bosingwa-Tery-Luis-Cole

Ramires-Mikel-Meireles

Anelka-Sturidge-Mata

nema ramiresa

btw daj neko stream od al jazeere

Evo jedna info iz prve ruke: Torres od prve minute. B)

Sastav neoficijalno zasad : Cech, Ivanovic, Cole, Luiz, Torres, Mata, Mikel, Malouda, Meireles, Bosingwa, Sturridge. Cech is the captain.

Subs: Hilario, Lampard, Ferrera, McEachran, Kalou, Alex, Anelka

@Adis

Dreambox, keširaš nešto sitno mjeseÄno za dekodiranje i uživaš. Jest da nekad malo jebuckaju po živcima, ali imaš šta hoćeš. ;)

edit: ovdje bi trebalo biti

http://www.firstrowsports.eu/watch/83528/1/watch-chelsea-fc-vs-bayer-leverkusen.html

Znaci to bi trebalo izgledati ovako:

225025_Chelsea.jpg

Evo Torresu prilike da zabije, sad ima igrace oko sebe koji su brzi i mladi, dosta tehnicki potkovaniji!

There are no John Terry or Frank Lampard tonight as Andre Villas-Boas rotates his squad.

David Luiz comes into defence for his first football of the season and Florent Malouda will play on the left of midfield.

Fernando Torres replaces Nicolas Anelka in attack and Raul Meireles moves forward to the right of midfield to take the position filled at the weekend by Ramires, suspended from today's game. John Mikel Obi returns to the holding role. Petr Cech is captain.

Michael Ballack starts for Bayer Leverkusen.

Chelsea will line-up in the following 4-3-3 formation:

1 Petr Cech

17 Jose Bosingwa

2 Branislav Ivanovic

4 David Luiz

3 Ashley Cole

16 Raul Meireles

12 John Mikel Obi

15 Florent Malouda

23 Daniel Sturridge

9 Fernando Torres

10 Juan Mata

Subs: 40 Hilario, 19 Paulo Ferreira, 33 Alex, 20 Josh McEachran, 8 Frank Lampard, 21 Salomon Kalou, 39 Nicolas Anelka.

Leverkusen are expected to line up in the following (4-2-3-1): Leno; Castro, Toprak, Reinartz,Kadlec; Bender, Rolfes ©; Schürrle, Ballack, Sam; Kiessling.

Subs: Yelldell, Balitsch, Friedrich, Bellarabi, Augusto, Schwaab, Derdiyok.

The referee is Stephane Lannoy from France.

Sa Chelsea.com

Ballack pozdravljen gromoglasnim aplauzom sa tribina primio posebno priznanje od naseg predsjednika Bucka. Lijepa gesta. ;)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.