Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Zaigrani stoper umalo nas koštalo njegovo driblanje po kaznenom prostoru.Dečko je sjajan igrač ali mora znat da igra na preodgovornom mjestu da bi si dopuštao takve stvari.Sve u svemu odličan danas Ozljeda glave valjda nije potres mozga.
Jednom ga zanijelo, to ja ni ne računam. Tandem s Cahillom iz Munchena funkcioniše odlično, danas su pojeli Dembe. Ne moramo brinuti kada je Terry nedostupan kao što će to slučaj biti protiv Atletica.
Odličan naš Luiz. Malo mi ne odgovaraju one duge lopte njegove, al hajd.. A što se tiče, njegovih dribalanja, ma hajd mora neko i blentav biti..

Nije zanimljivo ako je sve kako treba..
[quote name='Lampard' timestamp='1345922595' post='73899']
Zaigrani stoper umalo nas koštalo njegovo driblanje po kaznenom prostoru.Dečko je sjajan igrač ali mora znat da igra na preodgovornom mjestu da bi si dopuštao takve stvari.
[/quote]

Potpis .
Mene samo živcira što se on gura naprijed kad treba izvodit slobodnjak. Prepusti to momcima koji znaju i koji to rade stalno, Hazardu recimo ( danas mu nisu dali niti jednom da opali ). David mi je možda najdraži igrač Chelseaja, al mi je puknuo film danas radi toga.
Imao par kikseva, ali bitno je da su Demba BA i Cisse bili zaustavljeni. To već potvrđuje da su stoperi bili na mjestu.
[quote name='Brane' timestamp='1345929834' post='73967']
Mene samo živcira što se on gura naprijed kad treba izvodit slobodnjak. Prepusti to momcima koji znaju i koji to rade stalno, Hazardu recimo ( danas mu nisu dali niti jednom da opali ). David mi je možda najdraži igrač Chelseaja, al mi je puknuo film danas radi toga.
[/quote]
Pa on se u Benfici nadavao golova iz slobodnjaka.Ima decko dobar sut ali i ja sam misljenja da to treba izvoditi Hazard,Mata,Lampard te Cahill sa vece udaljenosti.
Ja vecu budalu u zivotu nisam vidio:
[img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/576121_374923882574306_1872249141_n.jpg[/img]
[img]http://thelionspitch.com/wp-content/uploads/2011/11/soccer-news-David-Luiz-Chelsea.jpg[/img]
Kriminalna predstava danas . Jebo sve ako ja ne bih odigrao bolje .
Luize krajnje je vrijeme da se uozbiljis ili ces ostati prosjecan stoper !!!
Ma bolje da smo ga prodali Citiju...Tada su bar nudili sad niko vise nece ni da pomisli na njega :(
Steta sto se nije upisao u listu strelaca...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.