16. decembar 2012.13 god. comment_94891 Treba ovaj jos da jede pure i rize. Pored Torresa jedan od gorih.. Ja u njemu danas nisam vidio ni trunke borbenosti ni zelje za pobjednom... Potpuno sam razocaran njegovi zalaganjem... Benitez ga je trebao mozda i ranije izvesti a kamo srece da nikako nije igrao... Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94916 Pokušavao nešto sitno, a ni to nije uspio napraviti kako treba. Jbga, drag mi je, al danas je bio k. Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94923 Los danas.Da sam se ja pitao bio bi zamenjen na poluvremenu.Ni prodora,ni centarsuta,jednu sjajnu asistenciju Hazarda nije iskoristio zbog ocajnog prijema lopte,jedino sto je imao dobar sut pri kraju prvog,kada mu je golman jedva odbranio. Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94989 Prelos Victor . Nije nijednom ubacio loptu u 16-rac , sve je izblokirano . I onaj dobar sut sto je imao , nije se sam za njega izborio nego je ostao u napadu i lopta je dosla do njega . Mora to puno bolje Moses-u Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_95032 Pa šta očekujete od njega? Koliko je ono plaćen? Da je doveden Hulk za one silne novce, pa da je ovako odigrao ogorčenje bi bilo shvatljivo. Ali to je ipak Moses - alternativa naša :) Prijavi
19. decembar 2012.13 god. comment_95624 http://www.youtube.com/watch?v=lHEj-GYraVw&feature=share&list=UU0og5iuaNVyMnv5OLhnN6YQ Dobar danas , pogodak spektakularan . Prijavi
19. decembar 2012.13 god. comment_95655 to to i samo to samo sut i prodore od mosesa zelin i bit ce vrhunac Prijavi
19. decembar 2012.13 god. comment_95663 Ma to je pravi Moses.Taj ne moze i ne zna sastavit dvije lose utakmice. Prelijep gol. Prijavi
19. decembar 2012.13 god. comment_95667 Pre bih reko da je Mozes bio razumno rešenje a ne alternativa za Hulka!!! Na drugu stranu i nema nekih zvaničnih informacija da je ikada i bila upućena ponuda za Hulka! Falio nam je takav proful igrača,pravo ubojito krilo i sto je najbolje igra i levo i desno!! Što bi rekli stari "šišanje za sve pare"!!! Pre no što je kupljen čitao sam neke tekstove sa foruma(čini mi se),odakle je beše došo Mozes,iz Vigana,sa njihovog foruma,jedan od starijih navijača ga je baš nahvalio i predvideo mu blistavu podućnost,uporedio ga sa Gigsom(ne bukvalno naravno) ali je naglasio njegov značaj za igru tima i ishod utakmice. Eto videćemo šta će vreme doneti..... Uređeno 19. decembar 2012.13 god., autor izmjene: chibabachi Prijavi
20. decembar 2012.13 god. comment_95674 Svi koji misle da je Moses alternativa su slijepi. Ako Torres od 50 milki može igrat kako igra zašto ne bi Moses koji je koštao 9 milki igrao k'o Giggs? Pa čovjeku je 21 godina negdje i po meni nije puno ispod Hazarda po ovome što je u Chelseaju pokazao. Prijavi
20. decembar 2012.13 god. comment_95677 Odličan gol, tako treba, raspali ju... Nisi Torres, pa da se bojiš ošutati. Prijavi
20. decembar 2012.13 god. comment_95743 Moses je igračina. Ne zna se je li bolji lijevo ili desno.. Slažem se da je pun pogodak bio dovođenje ovog igrača. Ako ostane na ovom nivou bit će odlično, a zamislite kad i ako napreduje, uh onda... Prijavi
20. decembar 2012.13 god. comment_95765 [quote name='Caeruleus' timestamp='1356020805' post='95758'] Ma precijenjen igrač :/ [/quote] Kako to precijenjen igrac? Prijavi
20. decembar 2012.13 god. comment_95768 [quote name='Cres' timestamp='1356021059' post='95765'] Kako to precijenjen igrac? [/quote] Zajebava se Cae, batali ga Prijavi
20. decembar 2012.13 god. comment_95771 Dobro sad, jeste da ga neki ovdje tretiraju kao da je Ronaldo ali Moses se jos uvijek treba dokazati. Jucer je [u]mozda[/u] bio dobar (nisam gledao utakmicu) ali u finalu svjetskog klupskog prvenstva je bio ocajan. Prijavi
22. decembar 2012.13 god. comment_96129 [quote name='ADiS' timestamp='1356022872' post='95771'] Jucer je [u]mozda[/u] bio dobar (nisam gledao utakmicu) ali u finalu svjetskog klupskog prvenstva je bio ocajan. [/quote] Tako je. A ono utakmica u kojima je dobio priliku prije finala, je također, u globalu, bio odličan. Gledaj cijelu sliku, a ne samo dvije utakmice. Dakako, slažem se da se treba još dokazivati. I Messi se iz dana u dan treba, ako ništa pa ono samome sebi, dokazivati. Tako i Moses i svi igrači. Jedino to i jest put prema uspjehu. [img]http://cadfael.tv/image/src/1355951661570.gif[/img] Ponavljam, za onako smješne pare smo dobili igrača kakvog smo samo poželjeti mogli. Ja sam njime izuzetno zadovoljan, a uzevši u obzir igre koje je pokazivao u Wiganu, mogu uvjereno reći da će biti još bolji. PS. ovaj gol je prava mala perverzija. Prijavi
22. decembar 2012.13 god. comment_96145 Ma ja bi ga tuzio, lik s namjerom lomi kraljeznice .. Prijavi
22. decembar 2012.13 god. comment_96173 [quote name='Brane' timestamp='1356211225' post='96129'] Tako je. A ono utakmica u kojima je dobio priliku prije finala, je također, u globalu, bio odličan. Gledaj cijelu sliku, a ne samo dvije utakmice. Dakako, slažem se da se treba još dokazivati. I Messi se iz dana u dan treba, ako ništa pa ono samome sebi, dokazivati. Tako i Moses i svi igrači. Jedino to i jest put prema uspjehu. Ponavljam, za onako smješne pare smo dobili igrača kakvog smo samo poželjeti mogli. Ja sam njime izuzetno zadovoljan, a uzevši u obzir igre koje je pokazivao u Wiganu, mogu uvjereno reći da će biti još bolji. PS. ovaj gol je prava mala perverzija. [/quote] Kad sam ja takve golove davao na terminima... Gledam cijelu sliku Brane, odigrao je par losih par dobrih tekmi ali je odigrao vrlo malo utakmica, pa zato kazem da se treba jos dokazivati... Kada odigra odredjen broj utakmica, sto jakih sto malo slabijih onda ce se moce rezimirati njegova igra... Meni se ne svidja par stvarih kod njega ali nebitno sada, o tome nekad kasnije ako uocim da se te stvari ponavljaju... Prijavi
23. decembar 2012.13 god. comment_96385 Imao par lijepih prilika za pogodak, skoro pa zicera, ali nije uspio zabiti danas. Šteta, samo je pogodak nedostajao da okruni vrlo dobru partiju u cjelini. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.