Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Victor Moses (2012-2021, 87 nastupa)

Istaknuti odgovori

Marin moses i azpi za nekih 30 mil se kupilo.. prvi se nije toliko dokazao ali vidjeli smo ga na pripremama.. o drugoj dvojci da ne pricam.. pogotovo mosesu.. kako covjek igra, kombinuje sa igracima.. RESPECT
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedva sam iskopao ovu temu na 5. stranici bivših igrača. Bio je onaj mini dokumentarac o njemu između dvije utakmice. Preporuka svakako da pogledate, neću prepričavati detalje. Htio sam samo napi

[quote name='soxx' timestamp='1354791514' post='93286']
Marin moses i azpi za nekih 30 mil se kupilo.. prvi se nije toliko dokazao ali vidjeli smo ga na pripremama.. o drugoj dvojci da ne pricam.. pogotovo mosesu.. kako covjek igra, kombinuje sa igracima.. RESPECT
[/quote]

Znači prodori,znači dodavanja,znači samo još nogom da da gol B-)
Chelsea je puno bolji kada umjesto Oscara igra Moses, to je po meni evidentno. Odmah je tu dimenzija više, nema toliko pimplanja lopte, nema sudaranja Mate i Oscara u sredini.
"'Ta ce nam ovaj prosjek iz jebenog Wigana... Dovodimo polovne igrace u ekipu, nismo mi LFC... " itd.

VIctor ubica!
Victor je mašindara. Pravo krilo, koje zna sve s loptom i ima jajke, sam od sebe mrcina...

Sinoć odlična asistencija Torresu, i onako, sveukupno je bio odličan. Postaje mi lagano jedan od dražih igrača u klubu...
Moses je dosad praktički iskoristio svaku priliku koju je dobio i više nego dobro. Protiv Nordsa odličan, i obožavam kod njega to što ne gnječi loptu, čim ju dobije pokušava probit direktno na gol.
[quote name='chibabachi' timestamp='1354907111' post='93519']
Pa Mozes igra i levo i desno!!!Treba i Marin da igra
[/quote]

Moze da igra, al ne moze da se klonira.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354906674' post='93515']
Treba nam slican igrac i na levoj strani. Sa takva dva razbijaca po krilima bi se mnogo lakse prevazilazio nepovoljan rezultat.
[/quote]

U zadnjoj utakmici, recimo, Hazard je bio taj igrač. Pravio je dar mar po lijevoj strani, te ako tako nastavi, eto rješenja. Jer Hazard je sigurno, najjači dribler u timu. I stvarno, ne razumijem zašto ne radi ono u čemu je najbolji..
[quote name='how yes no' timestamp='1354909200' post='93530']
U zadnjoj utakmici, recimo, Hazard je bio taj igrač. Pravio je dar mar po lijevoj strani, te ako tako nastavi, eto rješenja. Jer Hazard je sigurno, najjači dribler u timu. I stvarno, ne razumijem zašto ne radi ono u čemu je najbolji..
[/quote]

Hazardu je najveca "mana" sto se stalno gura u sredinu. I on i Moses su bolji dribleri od Mate, i logicno bi bilo da ordiniraju krilima i igraju u sirinu.
Mata nije tako brz i prodoran kao njih dvojica, i zato je najbolji na 10ici.

_____Romeu/Mikel_____Oscar______

Moses_______Mata_________Hazard

je trenutno najbolje sto Chelsea moze da ponudi, u trenutnoj formaciji.
Znam da leti u sredinu, ali u zadnjoj tekmi je bio kao pravo krilo, vidjeli smo svi šta je radio. To on može uvijek i protiv svih bekova jer je vanserijski igrač i dribler. Evo odkako je Rafa tu, stalno je na krilu, ja bih volio da tako ostane.

Baš ta formacija koju si postavio, slažem se da je najjača. Majke mi rasturili bi većinu protivnika, da ne kažem sve.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354918206' post='93557']
Hazardu je najveca "mana" sto se stalno gura u sredinu. I on i Moses su bolji dribleri od Mate, i logicno bi bilo da ordiniraju krilima i igraju u sirinu.

[/quote]

+1
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354918206' post='93557']

[/quote]
+1
Odlicno napisano.Slazem se u svemu.
Jos samo dodati naprijed Falcaa i to bi bilo top.
Koja zvijer od igraca, on kad ima loptu ja uopste ne brinem da ce je izgubiti, kakva kontrola nevjerovatno.. Brz, jak, prodoran, momak ima sve..

Nije mi zao sto je Hulk izabrao Zenit naprotiv drago mi je, jer smo kupili ovakvog igraca za smijesne pare..
Danas mu je rodjendan. Sve najbolje, da dugo nosi plavi dres i da ga propisno i opravda.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.