Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Victor Moses (2012-2021, 87 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Wisey' timestamp='1352414086' post='87886']
Ali je sličan po tajmingu i važnosti. Dobro, znam da finale LŠ nije ni blizu što ova utakmica ali bi gol mogao biti presudan za ovu sezonu u takmičenju.
Isti je bio izvođač kornera, isti je bio centaršut i udarac glavom je sa prve stative pogodio skoro isti ugao. Zbog toga se poredi.
[/quote]
Po tome je, samo da ne ispadne da sad Moses može što Drogba može. Nitko nije skakao kao Drogba u svoje vrijeme, nitko!
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedva sam iskopao ovu temu na 5. stranici bivših igrača. Bio je onaj mini dokumentarac o njemu između dvije utakmice. Preporuka svakako da pogledate, neću prepričavati detalje. Htio sam samo napi

• Autor
Ma dobro, Moses je realno metar i šumska jagoda ali može za svoju visinu jako dobro skočiti i solidno odigrati glavom + snalažljiv je. Neću ga porediti s Didierom jer znate da ne volim to, ali ovaj gol se možda i može.
Polahko momci, nemojte odmah svrsavati... Odmah je nekome postao jedan od jacih igraca, nekome jedan od najdrazih...
Moses za mene nije ni pokazao dovoljno da ga mogu toliko nahvaliti... Postigao je taj gol glavom i donio nam vazna 3 boda.. Mlad je, ocekujem da mu RDM pruzi vecu minutazu i da postize jos ovako vaznih golova...
[quote name='ADiS' timestamp='1352419698' post='87916']
Polahko momci, nemojte odmah svrsavati... Odmah je nekome postao jedan od jacih igraca, nekome jedan od najdrazih...
Moses za mene nije ni pokazao dovoljno da ga mogu toliko nahvaliti... Postigao je taj gol glavom i donio nam vazna 3 boda.. Mlad je, ocekujem da mu RDM pruzi vecu minutazu i da postize jos ovako vaznih golova...
[/quote]

Sto ti uvek kvaris ljudima zabavu :-?
[img]http://cadfael.tv/image/src/1352324388549.gif[/img]

Ušao, riješio utakmicu i otišao svojim poslom. Ko gospodin. Hvala ti Victore za najvažnija 3 boda ove sezone. Ljubim te u čelo.
[quote name='der Kaiser' timestamp='1352416355' post='87894']
Slažem se u vezi toga da počne jednu tekmu u vrhu napada. Gore od Torresa ne može odigrati. :D
[/quote]
Ne mislim da je Torres toliko los,ali previse komplikuje kad dobije loptu,i posto mi je dosta sebican.Puca na gol i iz nemogucih pozicija,umjesto da uposli nekog.Probati Mosesa pa da vidimo kako se on snalazi na toj poziciji,ja mislim da bi bio dobar. :)>-
[quote name='lamps82' timestamp='1352546900' post='88068']
Ne mislim da je Torres toliko los,ali previse komplikuje kad dobije loptu,i posto mi je dosta sebican.Puca na gol i iz nemogucih pozicija,umjesto da uposli nekog.Probati Mosesa pa da vidimo kako se on snalazi na toj poziciji,ja mislim da bi bio dobar. :)>-
[/quote]

Torres puca na gol? to je nešto novo ;)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1352547199' post='88069']
Torres puca na gol? to je nešto novo ;)
[/quote]
Mislio sam reci da tesko zadrzi loptu kod sebe,slabo se gradi.A kad je nekako i sacuva onda udari po golu iako i nema izglednu situaciju da postigne gol.Nadam se da se razumijemo. ;) Sve u svemu mislim da imamo veznu liniju za 10,ali nam treba dobar i ucinkovit napadac,da bi to sproveo u go.
[quote name='Brane' timestamp='1352544134' post='88061']
[img]http://cadfael.tv/image/src/1352324388549.gif[/img]

Ušao, riješio utakmicu i otišao svojim poslom. Ko gospodin. Hvala ti Victore za najvažnija 3 boda ove sezone. Ljubim te u čelo.
[/quote]

Ne zove se on Mojsije tek tako.
Sve vreme on stoji sam na petercu, niko ga ne sljivi ni 2%
Iskoristio je svoje moci da ucini sebe nevidljivim za odbranu Shaktara.
:D
[quote name='lamps82' timestamp='1352551752' post='88077']
Sve u svemu mislim da imamo veznu liniju za 10,ali nam treba dobar i ucinkovit napadac,da bi to sproveo u go.
[/quote]

[img]http://www.capitalfm.co.ke/sports/files/2012/04/RADAMEL-FALCAO.jpg[/img]

[img]http://cultfootball.com/wp-content/uploads/2012/01/demba-ba_2095994c.jpg[/img]

[img]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2012/6/8/1339174710319/Robert-Lewandowski-celebr-001.jpg[/img]
Moses je zvijer.Iz utakmice u utakmicu je sve bolji,Samo mu treba davati više vremena,eto može i umjesto Torresa.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1352579217' post='88156']
imam osjećaj da bi se dobro snašao u špici
[/quote] u svakom slucaju bolje od Torresa hahahaha B-)
Da ga hoce RDM samo jednu utakmicu probat u napadu, samo da ono drvo ne igra. Da i mi vidimo kako je to igrati sa 11 igraca..:D
po meni dosta loš danas...

imao je dosta lopti tamo na krilu i prilika da prođe i uputi neki centaršut ili povratnu loptu, ali čini mi se da nije imao ni jedan prodor, nego se stalno okretao i vraćao loptu...
  • 2 sedmice kasnije...
Nit je postigao gol, nit je asistirao, al je bez obzira na to bio jedan od boljih na terenu. S njim na krilu dobivamo dodatnu okomitost i ubojitost te se nadam da će ga se još više koristiti.
[quote name='Brane' timestamp='1354744379' post='93129']
Nit je postigao gol, nit je asistirao, al je bez obzira na to bio jedan od boljih na terenu. S njim na krilu dobivamo dodatnu okomitost i ubojitost te se nadam da će ga se još više koristiti.
[/quote]

Mozes u prvu postavu!!!Raspravljao sam se skoro sa drugarom,inače navijač Sitija,ubedjuje me da smo preplatili Mozesa!!! Pa ja veću glupost skoro nisam čuo!!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.