Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Victor Moses (2012-2021, 87 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedva sam iskopao ovu temu na 5. stranici bivših igrača. Bio je onaj mini dokumentarac o njemu između dvije utakmice. Preporuka svakako da pogledate, neću prepričavati detalje. Htio sam samo napi

• Autor
[quote name='Caeruleus' timestamp='1346196769' post='75008']
Ligu prvaka nije zbog Anelkine nonšalantnosti.
[/quote]
Ovo je ubjedljivo najzanimljvije 'opravdanje' za Moskvu.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1346019950' post='74267']
Dvojni je državljanin (kao i većina nas stanovnika u BiH hahaha). Igrao je za mladu repku Engleske, ali nije bilo mjesta u njega u seniorskoj repki pa je izabrao Nigeriju.
[/quote]
A onda se nisam TOLIKO osramotio :D
Koliko je placen ovaj kralj? Bas mi je drago sto je potpisao, sjajan igrac a vjerovatno za male pare.. Ebaji ga netreba se ebavat za hulkom godinama..
  • 2 sedmice kasnije...
[i]Presretan sam što sam postao igrač Chelseaja. Uistinu fantastičan osjećaj. Chelsea je velik klub koji redovno osvaja trofeje i jedina moja želja je da i ja kao standardan član momčadi s klubom dosegnem najviše domete.[/i]

[i]Vjerujem u nas, u sve ove sjajne igrače oko mene i u to da možemo obraniti titulu Europskog, a uzeti i onu engleskog prvaka ove godine. [/i]

[i]Može se reći da je dolazak u Chelsea naprosto ostvarenje sna. Sjajan je osjećaj biti dijelom takve momčadi i takvog kluba. [/i]

Na pitanje je li u nekim trenucima "strahovao" da se njegov transfer u Chelsea neće realizirati, Moses odgovara:[i] Da vam budem iskren, ja sam čovjek koji želi igrati i uživati u nogometu. Nisam strahovao. Rekao sam sam sebi: ako se klubovi dogovore - sjajno, ako ne - opet dobro, nastavit ćeš igrati najbolje što znaš i šansa će ti se ponovo pružiti. Sada kada je sve gotovo mogu vam reći da sam uistinu presretan.[/i]

[i]Mikel je moj sunarodnjak i dobar prijatelj. Jako ga poštujem i uvjeren sam da će nastaviti s dobrim igrama u plavom dresu. Velika stvar je što imam "svog" čovjeka u svlačionici Chelseaja. [/i]

[i]Veselim se debiju za Chelsea. Nije bitno hoće li me trener postaviti u prvom ili drugom poluvremenu, veselim mu se. Želim samo poboljšavati vlastite kvalitete iz dana u dan i prilike će doći.[/i]
Ne znam zašto ali ovaj čovjek mi je toliko pozitivan i ima neki jebeni stav gledao sam ja yt, mislim da ćemo na kraju sezone biti jako sretni što ga imamo, i da će biti uzrok velike radosti za nas navijače. Sretno ti bilo Hulk #2 i da stigneš onu živinu u kvaliteti.
[quote name='Elao' timestamp='1346191868' post='74938']
183 marke, puno sto jes jes.

Edit: zaboravio sam u Eurima stavit, oko 93e :/
[/quote]
Cijena je 50 funti, na službenoj stranici je toliko a toliko sam i ja svoj dres platio. Ja stvarno ne znam odakle vam ove informacije.
Volio bi da danas igra od prve, da vidimo malo kakav je, ali vjerovatno ce uci sa klupe, a od prve ce propali Ramires, jednostavno nije za krila
[quote name='AnuBis.' timestamp='1347696519' post='78289']
Volio bi da danas igra od prve, da vidimo malo kakav je, ali vjerovatno ce uci sa klupe, a od prve ce [b]propali Ramires[/b], jednostavno nije za krila
[/quote]
nemožeš mi to izjavit' jbt, Ramires nas je prošle sezone spašavao x puta, a nije on kriv što ga RDM stavlja na krilo...
[quote name='razbijach' timestamp='1347697037' post='78291']
nemožeš mi to izjavit' jbt, Ramires nas je prošle sezone spašavao x puta, a nije on kriv što ga RDM stavlja na krilo...
[/quote]
Ma jednostavno mu ne odgovara ta pozicija ove sezone nije ni jednu utakmicu odigrao kako treba, valjda ce sada kad imamo dovoljno krila on igrati na prirodnoj poziciji. Rekao sam propali vise zato sto se nerviram jer ga RDM forsira tu a imamo boljih opcija, slazem se da nas je spasavao prosle sezone, ali ove igra veoma lose.
"The Nigerian winger was 11 when his parents were killed in religious riots in Kaduna. He reflects on his journey from the depths of personal tragedy to his pride at joining Chelsea."
Moram priznat da mi se malo usrao u ćeif s ovim boldanim.

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]
[i]"It has been a long journey [from Nigeria] and I just want to keep strong and work hard for myself, whether it's football or not football," M[/i]oses said in The Guardian ahead of Saturday's Premier League game against [url="http://topics.skysports.com/Queens+Park+Rangers/?section=football"]Queens Park Rangers[/url][i][url="http://topics.skysports.com/Queens+Park+Rangers/?section=football"].[/url][img]http://static.lingospot.com/spot/image/spacer.gif[/img]"I have to thank God for being where I am, it's like a dream come true and, if I keep working hard, who knows, [size=5][u][b]I'll probably end up in Barcelona one day.[/b][/u][/size][/i][/font][/color][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]
[i]"It is often questioned who is in charge of transfers at Stamford Bridge, Chelsea boss Roberto Di Matteo or club owner [url="http://topics.skysports.com/Roman+Abramovich/?section=football"]Roman Abramovich.[/url][img]http://static.lingospot.com/spot/image/spacer.gif[/img]But, either way, Moses was just grateful to feel wanted, as he said: "I don't really know if it was Di Matteo or if it was the chairman or whoever but I knew that Chelsea were interested in me and that was it, really.[/i][/font][/color][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]
[i]"For a club to come and get you, they are going to use you a[/i]t some stage. I know that there are a lot of players at Chelsea but if I do get my chance, I just have to grab it."[/font][/color]
[url="http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/2381-moses-nadam-se-da-cu-nekada-zaigrati-za-barcelonu.html"]http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/2381-moses-nadam-se-da-cu-nekada-zaigrati-za-barcelonu.html[/url]

e sinko ovo ti nije trebalo... :/
Vjerovatno još nije ni shvatio šta je rekao.

Nije imao vremena da zavoli klub, a kada ga zavoli - zamrzit će barcelonu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.