Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelseajevi rivali

Istaknuti odgovori

• Autor
Mora se priznati da su Bilic i Koeman i ranije, tj. prije Contea znali cesto igrati s 3 pozadi. Mourinho i Wenger s druge strane pouzdano znam nisu nikad, a i Pocchetino ne sjecam se da je koristio.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Odgovori 930
  • Pregledi 67,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Igrali su, ali kako? U skorije vrijeme definitivno niko nije znao uigrati tu formaciju, kao sto je Conte. Bilo je mnostvo pokusaja, ali su brzo pali, nisu prosli. Conte pa trofeje kupi i odusevljava fudbalsku publiku ovom formacijom.

Mada volio bih da nas napravi fleksibilnijim sto se tice toga, da budemo kao Juve, u vise varijanti da igramo, mada nije pod moranje sve dok nam ide ovako dobro, a vjerujem i ubuduce ce, jer i pojacanja dovodimo za tu formaciju, ne za neke druge.

guardiola ako ni ove sezone ne uzme ništa leti iz citya garant, a nebi me čudilo ni da sam pukne i napusti klupu ako ne bude išlo očekivanim tokom..

mada, nakupovali su dosta, napadački izuzetno potentni i vjerujem u njihov uraganski start, i pitanje je kako će im  ići rezultati nakon Å¡to počnu malo padati i zapinjati..ndam se sve loÅ¡ije, da vidi gvardilo i ovu sezonu gdje je doÅ¡ao, pa nek grize nokte tik tak tik tak..

btw ederson mu za sada gori od kabaljerosa hahahah

• 1 mjesec kasnije...

Stanje u Arsenalu je kritično. Jučer je klub održao krizni sastanak i svim igračima koji žele da napuste klub ponuđeno je stavljanje na transfer listu. Prema nekim medijima čak 2/3 igrača želi ići iz Arsenala. Protiv Liverpoola se pokazalo da bojkotiraju Wengera. Na transfer listi se nalazi i najbolji igrač Arsenala Sanchez prema njegovoj želi. Navodno i Oezil želi otić

Arsenal će se pokušati pojačati Evansom iz WestBroma što je igrao u Unitedu nekad.

Raspada se sjevernolondonska sirotinja, a i neka su kad im je Wenger važniji od kluba.

• 2 mjeseca kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Šta navijači misle o Wengeru. Kopiran komentar lika na poraz od Osterasunda 1:2.

The difference between Wenger and a snake is that a snake will kill you in 5 minutes. Wenger on the other hand does it over 20 years.
  • 11 mjesec kasnije...
  • 1 godina kasnije...
  • 2 godine kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.