27. april 2025.1 god. comment_363818 https://www.******/sport/nogomet/neobicne-pjesme-u-zagrebu-tokom-utakmice-hrvatskog-prvenstva-ismijavan-tottenham/250419076 Prijavi
8. maj 2025.1 god. comment_364057 Vazno je da se osvoji jebena LK samo da mozemo jebavati navijace Arsenala. Prijavi
9. maj 2025.1 god. comment_364080 Ja mislim samo da nas arsenal moze jebavat ak ne osvojimo. Ne mogu se kurcit s trofejom gdje je borac BL igrao KO fazu Prijavi
9. maj 2025.1 god. comment_364081 17 minutes ago, soxx said: Ja mislim samo da nas arsenal moze jebavat ak ne osvojimo. Ne mogu se kurcit s trofejom gùdje je borac BL igrao KO fazu Mozes se kurcis time da si osvojio sva tri evropska trofeja pre nego sto je Arsenal osvojio i jedan 😁 Prijavi
9. maj 2025.1 god. comment_364082 1 hour ago, Whisper said: Mozes se kurcis time da si osvojio sva tri evropska trofeja pre nego sto je Arsenal osvojio i jedan 😁 Imamo i četvrti (Kup Pobjednika Kupova), ali ga ne spominjemo jer ga i Arsenal ima. Prijavi
5. juni 2025.1 god. comment_364907 United ce MBuemu dati oko 250k nedeljno(u Brentfordu ima oko 50k) a ovamo su otpustili ne znam koliko ljudi koji od tog posla verovatnno prehranjuju porodice jer kao klub nema para. Hvala ti Boze pa nisam navijac tog usranog kluba. Prijavi
7. juni 2025.1 god. Popularna objava comment_364950 Mislim da smo mi najviše zaslužni zašto Arsenal nije osvojio ništa zadnje dvije godine, prvenstveno zbog Havertza. Da je Arteta pametnije kupovao, da je nabavio pravog napadača umjesto ovog našeg magareta, prošle godine bi zasigurno uzeli ligu. Prijavi
17. juli 2025.1 god. comment_366030 4 hours ago, Whisper said: Ovi sami sebe troluju... Nije istina, ocekujem da ubrzo banuju ovaj account jer su vec bili upozoreni od nekog novinara da ce ih prijavit ako jos jednom plasiraju lazne vijesti u njegovo ime. Obrati paznju i kojeg Ornsteina taguju. Prijavi
17. juli 2025.1 god. comment_366035 Mislim da u Arsenalu treba da naprave trophy cabinet za sve medalje i priznanja koje im odnose nasi igraci kad odu tamo. Druge svakako nemaju.. Prijavi
15. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367470 Kakvo izmisljanje statistike krv ti jebem Prijavi
15. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367480 I diablo je za Mounta poslije svake loše utakmice govorio da je dobro trčao. Bio čovjek ispred vremena, a mi ga ludim smatrali. Prijavi
3. februar3. feb comment_370785 Meni je baš gotivan bio još kad nas je rutinirao sa Atletikom, šteta što nije došao tada Prijavi
3. februar3. feb comment_370786 Htio je i Mourinho kad je došao drugi put njega i Rooneya ako se ne varam. Bila bi to prevelika demonstracija sile da smo uspjeli. A ne znam za Aguera, kakvi su sve propadali kod nas mislim da bi i on. Prijavi
3. februar3. feb comment_370789 3 hours ago, Corto Maltese said: Meni je baš gotivan bio još kad nas je rutinirao sa Atletikom, šteta što nije došao tada kad nas je rutinirao aguero sa atletikom? Prijavi
3. februar3. feb comment_370793 Pa žargonski sam mislio, kad je bilo 2:2, dva komada on, dva Drogba Prijavi
26. februar26. feb comment_371144 Na koji biste stadion pored Stamford Bridgea u Engleskoj voljeli otići da gledate utakmicu PL? Kod mene je odgovor već godinama Selhurst Park. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.